Bostäder till salu i Eldsberga

Hitta din nya bostad i Eldsberga

Attraktiva bostäder till salu i Eldsberga

Här hittar du alla våra lediga bostäder till salu i Eldsberga just nu!

 • Friliggande villa

  Eldsberga, Halmstad

  Besiktigad
  På förhand
  Adress
  Häckgatan 12
  Utgångspris
  1 895 000 kr
  Antal rum
  5
  Sovrum
  4
  Boarea / Biarea
  124 kvm / 40 kvm
  Tomtarea
  1096 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

Området

Att bo i Eldsberga

Eldsberga ligger ca 12 km söder om Halmstad centrum. Här bor du nära naturen och tar dig lätt in till centrum med buss eller bil om du skulle vilja ha mer än ortens utbud av service. Här finns bl a livsmedelsbutik, pizzeria och frisör och det är bara ca 4 km till Gullbrannas, Laxviks eller Tönnersas stränder.

Eldsbergabygden sträcker sig från havet i väster till skogen i öster. Här finns hav och sjö, landsbygd och tätort, många intressanta platser och en spännande historia. Du kan ta del av den bl a genom att besöka hembygdsgården Dammen på orten. Det är en aktiv förening som håller till i husen kring gården. Här finns bl a bagarstuga, snickarboa och smedja och man anordnar bl a midsommarfest, kulturvandringar, kulturafton och julstuga.

På Gullbrannagården anordnas också en hel del aktiviteter. Dit tar du dig lätt på cykel och får till på köpet en trivsam färd genom böljande landskap.

Golfbanan i Tönnersjö är en 18-hålsbana med hög standard på greenerna. Det finns också en pay & playbana som är något utöver det vanliga.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Eldsberga? Kontakta våra mäklare i Halmstad! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.