Bostäder till salu i Halmstad - Öster

Hitta din nya bostad i östra Halmstad

Attraktiva bostäder till salu i Halmstad - Öster

Här hittar du alla våra lediga bostäder till salu i Halmstad - Öster just nu!

 • Bostadsrättslägenhet

  Halmstad - Öster, Halmstad

  Adress
  Hemmansvägen 1
  Utgångspris
  1 625 000 kr
  Månadsavgift
  4 647 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1-2
  Boarea
  79,5 kvm

  Visning: 2020-04-07 16.30

Området

Att bo i östra Halmstad

I den centrala östra stadsdelen återfinns hus från olika tidsåldrar, alltifrån det vackra sekelskifteshuset på Lokföraregatan till det tidstypiska 60-talshuset på Snöstorpsvägen. Den speciella kustnaturen som ger minnen som varar länge.

På den populära badstranden Östra Stranden kan man fortfarande uppleva den gamla atmosfären med den kilometerlånga sandstranden. Här hittar du också Hagöns Camping. I denna stadsdel finns förskolor, skolor årskurs F-9, gymnasieskola och vårdcentral. Runt Nyhemstorg finns ett stort utbud av kommersiell service i form av livsmedelsaffärer, apotek, gym, och restauranger. Nyhems vårdcentral finns i närheten av torget vilket även Halmstad Högskola gör.

Halmstads centrum når du inom tio minuters gångavstånd. I området hittar du även Sannarp som är Halmstads största idrottsområde med Halmstads Arena, simhall med spännande vattenland, ishall och kombihall.

Köpa eller sälja bostad i västra Halmstad? Kontakta våra mäklare i Halmstad! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.