Hoppa till innehåll
Trivsam 2:a med balkong i populära Gårdskulla. Gårdskullavägen 3D - Bjurfors

Välplanerad lägenhet med balkong i populära Gårdskulla

 • På förhand

Kungsbacka - Gårdskulla, Kungsbacka

Gårdskullavägen 3D

Pris:
2 150 000 kr
Avgift:
3 393 kr*
Antal rum:
2
Boarea:
52,5 kvm
Typ:
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan:
2 av 3

*Månadsavgiften planeras att höjas 2024-01-01 med 10% I månadsavgiften ingår vatten, bostadsrättstillägg och värmeavgift.

[En bra dold rubrik här]

På Förhand – Vad är det?

På Förhand ligger bostäder som av olika anledningar inte är ute till försäljning just nu men som kan komma att säljas om förutsättningarna är rätt.

Läs mer om På Förhand

Kontakta mäklaren för mer information gällande budgivningen.

Högsta bud
2.100.000 kr

Se alla bud

Ansvarig mäklare

Emelie Knape

Fastighetsmäklare

Kontakta mig

Bjurfors Kungsbacka
Emelie Knape

BOKA EN KOSTNADSFRI VÄRDERING

Välplanerad lägenhet med balkong i populära Gårdskulla

Smakfullt renoverad tvårumslägenhet med ljust och fint kök med matplats, rymligt sovrum samt vardagsrum med utgång till balkong i soligt läge.

Beskrivning

Välkommen till denna smakfulla och välplanerade 2:a om 52,5 kvm i populära Gårdskulla! Bostaden erbjuder ett modernt ljust kök med matplats och utsikt mot grönområde, rymligt vardagsrum med utgång till balkong, halvkaklat badrum, stor hall med förvaringsmöjligheter samt ett rymligt sovrum. Härlig balkong med trall i soligt sydvästligt läge med utsikt mot innergårdens grönska och körsbärsträd. Bra tvättstuga, stort förråd och matkällare. Bostaden ligger i ett lugnt område med välskött innergård som har både lekplats, grillplats och fina gräsytor. Föreningen är stabil med en engagerad styrelse.

Här bor du mycket centralt med kort promenadavstånd in till Kungsbackas innerstad och utbud av butiker, restauranger, skolor, biograf och Kungsmässan. I närheten finns även sjukhuset, golfbanan och motionsslingor i Fors skogen. En kort promenad på 5 minuter tar er till centralen och pendelstationen för snabb och smidig resa till Göteborgs central.

Interiör

Välkommen in i hallen med gott om plats för avhängning av ytterkläder och garderober. Här ligger grå klinker innan parkettgolven tar vid. Rakt fram når ni det smakfulla och ljusa köket som har gott om plats för förvaring och goda arbetsytor med fönster och utsikt över villastaden. Köket som renoverades 2017/2018 erbjuder kyl och frys, diskmaskin, ugn, spishäll och fläkt - allt från Electrolux. Trivsam matplats med plats för 4-6 personer. Till vänster om hallen är ingång till vardagsrummet. Här flödar ljuset och det finns gott om plats för soffa och övrig förvaring. Kliv ut på balkongen och njut av sydvästläget. Till höger om hallen når ni sovrummet med fönster mot den lugna innergården. Här finns plats för dubbelsäng och tillhörande sängbord samt förvaringsinredning bakom skjutdörrar. Fönstret har tidstypiska fönsterbänkar i sten som är genomgående för hela bostaden och tillför det lilla extra. Detsamma gäller ekgolven i bostaden. De ljusa ytskikten gör det lätt att inreda efter tycke och smak. Bostadens badrum erbjuder inbyggt badkar, toalett, handfat och spegelskåp, vitt halv kakel på väggarna samt ljust golv klinker. En trivsam bostad i hjärtat av Villastaden!

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare!

Håll koll på detta objekt

Bilder

 • Trivsam 2:a med balkong i populära Gårdskulla. Gårdskullavägen 3D - Bjurfors
  Trivsam 2:a med balkong i populära Gårdskulla
 • Balkong med utsikt över innergård och grönska. Gårdskullavägen 3D - Bjurfors
  Balkong med utsikt över innergård och grönska
 • Bekvämt boende med kort promenad till pendeln och Kungsbacka innerstad. Gårdskullavägen 3D - Bjurfors
  Bekvämt boende med kort promenad till pendeln och Kungsbacka innerstad
 • Grönområde med b la grill-och lekplats. Gårdskullavägen 3D - Bjurfors
  Grönområde med b la grill-och lekplats

Planritning

Planlösning

Planskiss

Fakta om bostaden

Uteplats/balkong

Uteplats: Balkong. Läge Sydväst.
Gemensam uteplats/innergård med lekplats och grillplats. Cykelförråd och motorcykelförråd.

Ombyggnad, Renoveringar

2023 Ny trall på balkong
2022 Ny ekparkett i kök och vardagsrum

Renovering av föregående ägare:
2017/2018 Nytt kök från Ikea
2017/2018 Ny klinker i hall
2017/2018 Ny ekparkett i sovrum

TV/bredband

Fiber

Fiber

Parkering

I föreningen finns 60 st parkeringsplatser, 25 garageplatser samt 6 mc-platser i garage. Det är separata köer till platserna. Kostnaden för närvarande; P-plats 200kr/mån, garageplats (kall) 450kr/mån och 250kr för mc-platserna.

Månadsavgift

Avgift/hyra
3 393 kr

Månadsavgiften planeras att höjas 2024-01-01 med 10%

I månadsavgiften ingår vatten, bostadsrättstillägg och värmeavgift.

Ekonomi

Andel i föreningen
0,69093%
Andel av årsavgiften är
0,69%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning
134 685 kr

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning baseras på föreningens skulder/lån minus föreningens räntebärande tillgångar och likvida medel. Beräkningen är gjord och baseras på senaste tillgängliga årsredovisningen. För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Pris
2 150 000 kr
Lägenhetsnummer
0047
Våningsplan
2 av 3
Hiss
Nej
Rum
2
Antal sovrum
1
Boarea
52,5 kvm*

*Enligt säljaren och förvaltaren

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggår
1958-1959*
Uppvärmning
Fjärrvärme

*Värdeår 1958

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Store Lyckor
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
129
Antal lokaler
9
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1 313 kr*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

*Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

Föreningen äger fastigheterna Store Lyckor 1 och 2 i Kungsbacka kommun. Byggnaderna är uppförda under år 1958-59 och innehar adresserna Gårdskullavägen 1 och 3, Östra Långgatan 16 och Korsgatan 14 och 16.

Föreningen har en egen hemsida www.storelyckor.se

Försäkring

Länsförsäkringar

Renoveringar - Utförda och planerade

2023 Upprustning av affärslokal
2022 Byte av innerkasset i fönster och beslag
2022 Målning av källarfönster
2022 Fiber
2020 Dränering
2019-2020 - Säkerhetsdörrar, gård, trapphusrenovering
2017: Spolning och relining av badrumsstammar. OVK.
2016: Fasader
2015: Renovering av tegelfasad och balkonger.
2014: Renovering källarförråd
2014: Lokaler, nya fönster och entrédörrar
2013: Genomgång av värmeinjustering i lägenheterna efter renovering av värmesystemet.
2009: Takrenovering
2000-2005: Köksstammar
1983: Fönsterbyte

TV/bredband

Föreningen har kabel-tv från Com hem. I avtalet med ComHem ingår ett obligatoriskt analogt basutbud med ett tiotal kanaler samt de fria digitala kanalerna (SVT1, SVT2, SVT24, barnkanalen, Kunskapskanalen, TV4, TV6, Fox och Axcess). Kostnaden för basutbudet ingår i din boendeavgift.

Föreningen har inget gemensamt avtal för bredband. Som bostadsrättsinnehavare får man själv beställa och bekosta sitt bredbandsabonnemang.

Gårdsplats/innergård

På den gemensamma innergården finns grönområde, lekplats för barnen och grillplats. Föreningens grillplats finns utanför Gårdskullavägen 3D.

Gemensamma utrymmen

Föreningens medlemmar har tillgång till tre välutrustade tvättstugor med torkrum, miljörum och cykelförråd. Tvättstugorna finns i mark- och källarplanen på Östra Långgatan 16 A, Gårdskullavägen 3 F samt Korsgatan 16 A.

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
1
Hushållsström
400 kr
Försäkring
210 kr
Summa
610 kr

Driftkostnaden är baserad på säljarens faktiska kostnader men kan variera beroende på förbrukning och avtal.

Energideklaration

Utförd
Ja
Energiklass
E
Energiförbrukning per kvm och år
161
Energideklarationsdatum
2022-09-01

Om Kungsbacka - Gårdskulla

Mäklaren om Kungsbacka

Det är inte konstigt att Kungsbacka är så otroligt populärt med sitt perfekta läge, både till havet, inlandet och till Göteborg. Dessutom har området en varierande natur med skärgård i väst och skog i öst så du kan få det bästa av två världar.

KUNGSBACKA SATSAR STORT på barnomsorg och utbildning och det finns flertal alternativ att välja bland när det gäller förskolor, familjedaghem och skolor. Målsättningen är att de ska vara bland de bästa i landet vad gäller studieresultat, funktionalitet, modernitet och miljö.

FÖR DEN SPORTINTRESSERADE finns ett komplett utbud i Kungsbacka, här hittar du bland annat bowling, fotbolls- och ishockey-klubbar, åtskilliga träningscenter och motionsslingor samt golfklubbar.

REDAN PÅ 1200-TALET blev Kungsbacka ett viktigt handelscentrum. Äldsta kända kartan över Kungsbacka från mitten av 1600-talet, visar att staden låg på udden mellan Kungsbackaån och Söderå, där vi idag hittar innerstaden.1846 härjades Kungsbacka av en storbrand. Endast två hus finns idag bevarade från tiden före branden, Röda stugan på Norra Torggatan och huset Östergatan 10 (f d borgmästarbostad). Efter branden byggdes staden upp efter en ny och modern stadsplan. Den pastellfärgade trähusbebyggelsen från sekelskiftet ger idag torget en idyllisk inramning.

SOM HANDELSCENTRUM har Kungsbacka naturligtvis genom århundradena varit en viktig marknadsplats. Förutom de många butiker och den nybyggda gallerian i den mysiga innerstaden, har Kungsbacka ett av Sveriges modernaste shopping-centra, Kungsmässan, med ett 50-tal butiker. Affärsbyn Hede Fashion Outlet, strax norr om centrum, erbjuder världskända varumärken till kraftigt rabatterade priser. Inne i Kungsbacka finns flera mysiga caféer och restauranger och självklart ett komplett serviceutbud i form av vårdcentraler, tandläkare, apotek etc.

VÄSTER OM TÄTORTEN Kungsbacka ligger Onsala. Området har en vacker miljö vid havet med närhet till bad och fiske. Genom åren har det varit ett populärt för sommarboende, men området bebyggs alltmer och idag är den mesta bebyggelsen permanent.

DU HAR GODA KOMMUNIKATIONER åt alla håll i landet när du bor i Kungsbacka. Pendeltåg och bussar tar dig snabbt och enkelt till Göteborg och SJ:s tåg stannar i staden både på väg åt söder och norr.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Kungsbacka kommun? Kontakta våra mäklare i Kungsbacka! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Gårdskullavägen 3D

Gårdskullavägen 3D

434 41 KUNGSBACKA

Visa i Google Maps (öppnas i nytt fönster)

Boendekalkyl

Kontakta mäklaren om du behöver hjälp att ta fram en boendekalkyl.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Budgivningshistorik Den här budgivningen använder identifierad budgivning via BankID, här kan du läsa mer om vad det innebär
Bud Budgivare Datum Tid
2.100.000 kr Budgivare 2 2023-12-08 10:13
2.050.000 kr Budgivare 1 2023-11-30 13:49

Kontakta mäklaren för mer information gällande budgivningen.

Kontakta mäklare

Läs mer om budgivning

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Jag är intresserad av Gårdskullavägen 3D

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy