Hoppa till innehåll
Välkommen till Gårdskullavägen 3D och denna trivsamma 2:a. Gårdskullavägen 3D - Bjurfors

Välplanerad lägenhet med balkong i populära Gårdskulla

  • Såld, 2024-01-11
  • 52,5 kvm
  • 2 rum
  • 2 250 000 kr

Kungsbacka - Gårdskulla, Kungsbacka

Gårdskullavägen 3D

Slutpris:
2 250 000 kr
Avgift:
3 733 kr*
Antal rum:
2
Boarea:
52,5 kvm**
Typ:
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan:
2 av 3

*I månadsavgiften ingår vatten, värmeavgift och bostadsrättstillägg.

**Enligt säljaren och förvaltaren

Ansvarig mäklare

Emelie Knape

Fastighetsmäklare

Kontakta mig

Bjurfors Kungsbacka

BOKA EN KOSTNADSFRI VÄRDERING

Vill du också sälja din bostad?

Fyll i formuläret nedan så hjälper vi dig!

Bilder

  • Välkommen till Gårdskullavägen 3D och denna trivsamma 2:a
  • Smakfull och välplanerad lägenhet i populära Gårdskulla
  • Balkong med utsikt över innergård och grönska
  • Väl tilltagen hall med förvaring och plats för ytterkläder
  • Ljuset flödar in i vardagsrummet från fönsterpartiet som vetter ut mot balkongen

Om Kungsbacka - Gårdskulla

Mäklaren om Kungsbacka

Det är inte konstigt att Kungsbacka är så otroligt populärt med sitt perfekta läge, både till havet, inlandet och till Göteborg. Dessutom har området en varierande natur med skärgård i väst och skog i öst så du kan få det bästa av två världar.

KUNGSBACKA SATSAR STORT på barnomsorg och utbildning och det finns flertal alternativ att välja bland när det gäller förskolor, familjedaghem och skolor. Målsättningen är att de ska vara bland de bästa i landet vad gäller studieresultat, funktionalitet, modernitet och miljö.

FÖR DEN SPORTINTRESSERADE finns ett komplett utbud i Kungsbacka, här hittar du bland annat bowling, fotbolls- och ishockey-klubbar, åtskilliga träningscenter och motionsslingor samt golfklubbar.

REDAN PÅ 1200-TALET blev Kungsbacka ett viktigt handelscentrum. Äldsta kända kartan över Kungsbacka från mitten av 1600-talet, visar att staden låg på udden mellan Kungsbackaån och Söderå, där vi idag hittar innerstaden.1846 härjades Kungsbacka av en storbrand. Endast två hus finns idag bevarade från tiden före branden, Röda stugan på Norra Torggatan och huset Östergatan 10 (f d borgmästarbostad). Efter branden byggdes staden upp efter en ny och modern stadsplan. Den pastellfärgade trähusbebyggelsen från sekelskiftet ger idag torget en idyllisk inramning.

SOM HANDELSCENTRUM har Kungsbacka naturligtvis genom århundradena varit en viktig marknadsplats. Förutom de många butiker och den nybyggda gallerian i den mysiga innerstaden, har Kungsbacka ett av Sveriges modernaste shopping-centra, Kungsmässan, med ett 50-tal butiker. Affärsbyn Hede Fashion Outlet, strax norr om centrum, erbjuder världskända varumärken till kraftigt rabatterade priser. Inne i Kungsbacka finns flera mysiga caféer och restauranger och självklart ett komplett serviceutbud i form av vårdcentraler, tandläkare, apotek etc.

VÄSTER OM TÄTORTEN Kungsbacka ligger Onsala. Området har en vacker miljö vid havet med närhet till bad och fiske. Genom åren har det varit ett populärt för sommarboende, men området bebyggs alltmer och idag är den mesta bebyggelsen permanent.

DU HAR GODA KOMMUNIKATIONER åt alla håll i landet när du bor i Kungsbacka. Pendeltåg och bussar tar dig snabbt och enkelt till Göteborg och SJ:s tåg stannar i staden både på väg åt söder och norr.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Kungsbacka kommun? Kontakta våra mäklare i Kungsbacka! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Kampanjbild Boneo