Bostäder till salu i Bankeryd - Torps Hagar

Hitta din nya bostad i Bankeryd - Torps Hagar .

Attraktiva bostäder till salu i Bankeryd - Torps Hagar

Här hittar du alla våra lediga bostäder till salu i Bankeryd - Torps Hagar just nu!

Området

Att bo i Bankeryd - Torps Hagar

Torps Hagar är ett nybyggt bostadsområde strax Söder om Bankeryd. Lantligt med storslagen natur inpå knuten men ändå nära det som behövs för att livet ska vara enkelt och praktiskt.

Såväl förskola som skola finns på promenadavstånd och på Kortebovägen strax nedanför området finns busshållplats där 26.ans buss tar en med hela vägen in till Jönköping.

Husen i området är av olika storlekar men en gemensam nämnare är att många av dem innehåller barn i varierande åldrar. Skolor i alla former är det gott om. Nyarpsskolan har elever från F-6. Attarpsskolan elever från från F-5 samt 7-9. Förskola finns på Nyarp strax intill Nyarpsskolan.

I Bankeryds centrum finns mataffärer, café, restauranger, frisörer och butiker. Sommartid är det skönt att ha nära till bassängerna på populära Attarpsbadet och badplatsen Domsand vid Vättern.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Bankeryd - Torps Hagar? Kontakta Bjurfors mäklare i Jönköping! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.