Hoppa till innehåll
Varmt välkomna till Vättergatan 8!. Vättergatan 8 - Bjurfors

Nu finns det möjlighet att förvärva denna trea i omtyckta bostadsrättsföreningen på Vättergatan 8!

  • Såld, 2024-04-25
  • På förhand
  • 77 kvm
  • 3 rum
  • 2 400 000 kr

Huskvarna - city, Jönköping

Vättergatan 8

Slutpris:
2 400 000 kr
Avgift:
4 230 kr*
Antal rum:
3
Boarea:
77 kvm**
Typ:
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan:
1 av 4
Hiss:
Ja

*ink. Värme och vatten.

**Enligt bostadsrättsföreningen.

[En bra dold rubrik här]

Ansvarig mäklare

Emelie Andersson

Fastighetsmäklare

Kontakta mig

Bjurfors Jönköping
Emelie Andersson

BOKA EN KOSTNADSFRI VÄRDERING

Vill du också sälja din bostad?

Fyll i formuläret nedan så hjälper vi dig!

Bilder

  • Varmt välkomna till Vättergatan 8!. Vättergatan 8 - Bjurfors
    Varmt välkomna till Vättergatan 8!

Om Jönköping

Att bo i Jönköping

Jönköping ligger vackert beläget längs Vätterns strand. Här kan du njuta av stadspuls, strandliv och naturupplevelser. Det geografiska läget gör det lätt för många att ta sig till Jönköping. Men också härifrån. Läget och enkelheten att ta sig till Sveriges storstäder och vidare ut i Norden och Europa är två av många anledningar till att många väljer att bo, leva och etablera sig här.

Jönköping erbjuder en kulinarisk resa av valmöjligheter. Med restauranger från alla delar av världen är utbudet stort. Delikatessbutiker, kaféer och gårdsbutiker ger en känsla av såväl lyx som av dåtid och gedigenhet. Här kan du uppleva smaken av Smålands natur - alltid nära staden.

Vätterstranden, som är belägen mitt i staden, är en prisad strand och badplats med havskänsla och härifrån har du en fantastisk utsikt. Med sin kilometerlånga strand är Vättern en plats för många. Här kan du njuta av klart och rent vatten med finkornig sandstrand. Spendera dina dagar med att ta det lugnt vid stranden, spela volleyboll eller ta en båttur på sjön.

Jönköping är inte bara en naturskön del av Småland – det är också en plats som vittnar om en svunnen tid. Den tidiga industriverksamheten placerade staden på kartan genom den välkända säkerhetständstickan.

Även konstnären John Bauers berömda sagofigur Tuvstarr återgavs i miljöer hämtade från regionen. Var i Jönköping du än sätter din fot, befinner du dig i en historisk miljö.

Jönköpingsregionen har Sveriges tredje bästa logistikläge och landets fjärde största län inom export. Jönköping ligger i navet mellan Stockholm, Göteborg och Malmö men även Oslo.

Den unika bredden i näringslivet i kombination med läget mitt i södra Sverige skapar goda möjligheter för företag att växa. Traditionell verkstadsindustri samsas med logistik- och handelsverksamheter, serviceföretag och organisationer som utvecklar världsledande spjutspetsteknologi.

I Jönköping finns även flera centrala och regionala myndigheter, organisationer och institutioner, lokaliserade (t.ex. Jordbruksverket, Skogsstyrelsen, Länsstyrelsen, Regionförbundet, Jönköping university, Elmia, Domstolsverket).

Jönköping University är ett modernt lärosäte som kännetecknas av internationalisering och entreprenörsanda. Inom både utbildning och forskning har Jönköping University ett nära samarbete med näringsliv och samhälle.

Jönköping University har cirka 11 000 studenter, varav cirka 1 960 är internationella. Lärosätet har cirka 800 anställda och samarbetar med cirka 350 internationella partneruniversitet och cirka 800 partnerföretag samt 1 000 partnerskolor inom lärarutbildningen. Lärosätet är ett av de främsta inom internationellt studentutbyte.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Jönköping? Kontakta Bjurfors mäklare i Jönköping! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Liknande bostäder

}