Hoppa till innehåll
Välkommen till Norrtullsgatan 12!. Norrtullsgatan 12 - Bjurfors

Tilltalande lägenhet med genomgående hög standard!

 • På förhand
 • 61 kvm
 • 2 rum
 • 1 895 000 kr

Centrum, Växjö

Norrtullsgatan 12

Utgångspris:
1 895 000 kr
Avgift:
4 694 kr*
Antal rum:
2
Boarea:
61 kvm**
Typ:
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan:
6 av 8
Hiss:
Ja

*Inkl. värme och vatten

**Föreningens information

[En bra dold rubrik här]

På Förhand – Vad är det?

På Förhand ligger bostäder som av olika anledningar inte är ute till försäljning just nu men som kan komma att säljas om förutsättningarna är rätt.

Läs mer om På Förhand

Ansvarig mäklare

Daniel Bohn

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Kontakta mig

Bjurfors Växjö
Daniel Bohn

BOKA EN KOSTNADSFRI VÄRDERING

Tilltalande lägenhet med genomgående hög standard!

Beskrivning

Välkommen till Norrtullsgatan 12 och denna tilltalande lägenhet med genomgående hög standard. Här erbjuds en smakfull och yteffektiv lägenhet med mycket ljus tack vare belägenheten högt upp i huset. Bostaden har flera moderna bekvämligheter och där vardagsrum, kök och matplats samspelar med varandra. Det privata hörnläget ger en behaglig boendemiljö.

Lägenheten är välplanerad med öppen planlösning och generösa fönsterpartier som tillsammans med takhöjden som skapar en ljus bostad med mycket rymd. Från vardagrumsdelen når man även bostadens balkong i västerläge. Den härliga balkongen är överbyggd och skapar ett extrarum under årets varma dagar. Här finns plats för stort utemöblemang och vyn över Domkyrkan blir ett vackert blickfång. Det ljusa köket är modernt med hög standard. Köket erbjuder gott om både förvaring och arbetsyta samt en fin matplats vid fönstret. Bostadens sovrum ger en rogivande känsla och plats för en dubbelsäng. Den tillhörande klädkammaren tar på ett enkelt sätt hand om klädförvaringen. Det helkaklade badrummet går i snygg tidlös design. Här finns bekväma lösningar som golvvärme och en tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare.

Området är nytt och expansivt med en skyddad innergård med flera sittgrupper. För de boende finns en fantastisk gemensamhetslokal som kan tillgå och en gemensam takterrass. Praktiska ytor som stort cykelgarage och skyddad gårdsmiljö formar det bekväma citylivet för de boende. Här bor man på ett idealiskt läge med endast en kort promenad till centrums utbud med butiker, restauranger och ett varierande kulturliv. Växjösjön och dess natur med ett rikt utbud av fysiska aktiviteter och promenadstråk gör att man aldrig är långt ifrån rekreation och rörelse.

Interiör

Hall: Snygg hall med gott om avhängningsyta i form av både hatthylla och flera garderober. Hallen har ett slitstarkt klinkergolv och vitmålade väggar. Klinkergolvet övergår sedan till ett genomgående parkettgolv.

Kök: Smakfullt kök från Ballingslöv med vita köksluckor och grått kakel satt som stänkskydd. Matplatsen har sin självklara plats framför fönsterpartiet. Köket har fina flöden in mot vardagsrummet vilket skapar en social och lättmöblerad planlösning. Full maskinell komfort med induktionshäll, spisfläkt, ugn, inbyggd mikrovågsugn samt kombinerad kyl och frys. Både kyl och frys samt diskmaskinen är integrerad.

Vardasgrum: Härlig yta med kombinerat vardagsrum och matplats i anslutning till köket. Enhetlig känsla med parkettgolv och målade väggar i en ljus ton genomsyrar hela rummet. Här finns även plats åt en självklar umgängesyta som gärna möbleras upp med en större soffa. Stora fönster och utgång till den mysiga balkongen skapar stort ljusflöde. Den tilltagna balkongen skapar ett extrarum under årets varma dagar. Här finns plats för stort utemöblemang och vyn över Domkyrkan blir ett vackert blickfång.

Sovrum: Sovrum med en harmonisk känsla och en stor klädkammare. Det generösa fönsterpartiet ger rummet en ljus och luftig känsla. Rummets stora yta möbleras enkelt upp en säng med tillhörande sängbord. Den ljusa färgsättningen från köket följer med in på både väggar och golv. Den rymliga klädkammaren tar enkelt hand om klädförvaringen.

Badrum: Exklusivt badrum med helkaklade ytskikt i sober färgton. Det snygga badrummet är utrustat med modern inredning. Tvättmöjligheter i form av tvättmaskin och torktumlare med bänkskiva över. Här finns även två överskåp för förvaring. Badrummet är utrustat med dusch med vikbara duschväggar, WC, tvättställ med kommod, badrumsspegel med belysning och en handdukstork.

Rumsbeskrivningar

Hall
Snygg hall med gott om avhängningsyta i form av både hatthylla och flera garderober. Hallen har ett slitstarkt klinkergolv och vitmålade väggar. Klinkergolvet övergår sedan till ett genomgående parkettgolv.

Kök
Smakfullt kök från Ballingslöv med vita köksluckor och grått kakel satt som stänkskydd. Matplatsen har sin självklara plats framför fönsterpartiet. Köket har fina flöden in mot vardagsrummet vilket skapar en social och lättmöblerad planlösning. Full maskinell komfort med induktionshäll, spisfläkt, ugn, inbyggd mikrovågsugn samt kombinerad kyl och frys. Både kyl och frys samt diskmaskinen är integrerad.

Vardasgrum
Härlig yta med kombinerat vardagsrum och matplats i anslutning till köket. Enhetlig känsla med parkettgolv och målade väggar i en ljus ton genomsyrar hela rummet. Här finns även plats åt en självklar umgängesyta som gärna möbleras upp med en större soffa. Stora fönster och utgång till den mysiga balkongen skapar stort ljusflöde. Den tilltagna balkongen skapar ett extrarum under årets varma dagar. Här finns plats för stort utemöblemang och vyn över Domkyrkan blir ett vackert blickfång.

Sovrum
Sovrum med en harmonisk känsla och en stor klädkammare. Det generösa fönsterpartiet ger rummet en ljus och luftig känsla. Rummets stora yta möbleras enkelt upp en säng med tillhörande sängbord. Den ljusa färgsättningen från köket följer med in på både väggar och golv. Den rymliga klädkammaren tar enkelt hand om klädförvaringen.

Badrum
Exklusivt badrum med helkaklade ytskikt i sober färgton. Det snygga badrummet är utrustat med modern inredning. Tvättmöjligheter i form av tvättmaskin och torktumlare med bänkskiva över. Här finns även två överskåp för förvaring. Badrummet är utrustat med dusch med vikbara duschväggar, WC, tvättställ med kommod, badrumsspegel med belysning och en handdukstork.

Håll koll på detta objekt

Bilder

 • Välkommen till Norrtullsgatan 12!. Norrtullsgatan 12 - Bjurfors
  Välkommen till Norrtullsgatan 12!
 • Snygg hall med gott om avhängningsyta. Norrtullsgatan 12 - Bjurfors
  Snygg hall med gott om avhängningsyta
 • Lägenheten är välplanerad med öppen planlösning. Norrtullsgatan 12 - Bjurfors
  Lägenheten är välplanerad med öppen planlösning
 • Smakfullt kök från Ballingslöv. Norrtullsgatan 12 - Bjurfors
  Smakfullt kök från Ballingslöv
 • Stora fönster och utgång till den mysiga balkongen skapar stort ljusflöde. Norrtullsgatan 12 - Bjurfors
  Stora fönster och utgång till den mysiga balkongen skapar stort ljusflöde
 • Den tilltagna balkongen skapar ett extrarum under årets varma dagar. Norrtullsgatan 12 - Bjurfors
  Den tilltagna balkongen skapar ett extrarum under årets varma dagar
 • Den tilltagna balkongen skapar ett extrarum under årets varma dagar. Norrtullsgatan 12 - Bjurfors
  Den tilltagna balkongen skapar ett extrarum under årets varma dagar
 • Vyn över Domkyrkan blir ett vackert blickfång. Norrtullsgatan 12 - Bjurfors
  Vyn över Domkyrkan blir ett vackert blickfång
 • Vy mot både kök och sovrum. Norrtullsgatan 12 - Bjurfors
  Vy mot både kök och sovrum
 • Sovrum med en harmonisk känsla och en stor klädkammare. Norrtullsgatan 12 - Bjurfors
  Sovrum med en harmonisk känsla och en stor klädkammare
 • Det generösa fönsterpartiet ger rummet en ljus och luftig känsla. Norrtullsgatan 12 - Bjurfors
  Det generösa fönsterpartiet ger rummet en ljus och luftig känsla
 • Köket har fina flöden in mot vardagsrummet. Norrtullsgatan 12 - Bjurfors
  Köket har fina flöden in mot vardagsrummet
 • Här finns även plats åt en självklar umgängesyta. Norrtullsgatan 12 - Bjurfors
  Här finns även plats åt en självklar umgängesyta
 • Exklusivt badrum med helkaklade ytskikt i sober färgton. Norrtullsgatan 12 - Bjurfors
  Exklusivt badrum med helkaklade ytskikt i sober färgton
 • Det snygga badrummet är utrustat med modern inredning. Norrtullsgatan 12 - Bjurfors
  Det snygga badrummet är utrustat med modern inredning
 • Området är nytt och expansivt med en skyddad innergård med flera sittgrupper. Norrtullsgatan 12 - Bjurfors
  Området är nytt och expansivt med en skyddad innergård med flera sittgrupper

Planritning

Planlösning

Planritning

Fakta om bostaden

Uteplats/balkong

Typ av mark
Mark ingår ej i upplåtelsen.

Övriga byggnader/utrymmen

Föreningens gemensamma miljörum finns beläget i hus B. Här finns sopkärl för hushållssopor, matavfall, papp & kartong, plast, metall samt glas.

Föreningen har en gemensam takterrass belägen högst upp i hus C. Här finns även gemensamhetslokalen som är tillgänglig för de boende i föreningen.

TV/bredband

Telenor

Telenor

Månadsavgift

Avgift/hyra
4 694 kr

Inkl. värme och vatten

Ekonomi

Andel i föreningen
0,9265%
Andel av årsavgiften är
0,9265%
Pantsatt
Ja
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning
890 066 kr

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning baseras på föreningens skulder/lån minus föreningens räntebärande tillgångar och likvida medel. Beräkningen är gjord och baseras på senaste tillgängliga årsredovisningen. För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
1 895 000 kr
Lägenhetsnummer
83
Våningsplan
6 av 8
Hiss
Ja
Rum
2
Antal sovrum
1
Boarea
61 kvm*

*Föreningens information

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggår
2019
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk till och frånluft med återvinning
Fönster
3-glasfönster isoler

Bostadsrättsförening

Namn
BRF Norrtullsgatan Lågan
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
91
Föreningen äger marken
Ja

Allmänt om föreningen

Föreningen äger fastigheten Lågan 23 och består av 91 lägenheter med adress Norrtullsgatan 4-8 och Norrtullsgatan 10-12.

Föreningens ekonomi

Det finns i dagsläget inga beslutade avgiftsändringar.

Renoveringar - Utförda och planerade

Det finns i dagsläget inga planerade renoveringar.

Parkering

Föreningen disponerar tillsammans med grannfastigheten 82 st garageplatser och dessa är belägna under hus C. Robotgarageplatser kostar ca 750 kr/mån och vanliga garageplatser kostar ca 950 kr/mån. Samtliga platser är utrustade med elbilsladdning.

TV/bredband

Föreningen har tecknat ett gruppanslutningsavtal med Telenor. Internet hastighet ca 250/250 Mbit samt grundutbud TV-kanaler ingår. Kostnaden (243kr/mån) är obligatorisk och debiteras i samband med månadsavgiften.

Gårdsplats/innergård

Föreningen har en gemensam innergård med flera sittplatser, grillar samt en mindre lekplats. Här finns även praktisk cykelförvaring.

Gemensamma utrymmen

Föreningens gemensamma miljörum finns beläget i hus B. Här finns sopkärl för hushållssopor, matavfall, papp & kartong, plast, metall samt glas.

Föreningen har en gemensam takterrass belägen högst upp i hus C. Här finns även gemensamhetslokalen som är tillgänglig för de boende i föreningen.

Driftskostnad (per månad)

Hushållsström
240 kr
Försäkring
64 kr
Övrigt
243 kr
Summa
547 kr
Elförbrukning
1 920 kWh/år

Driftkostnader och elförbrukning är inhämtade från säljaren och bör endast ses som en uppskattning. Kostnaden kan variera och baseras på förbrukning och avtal. Under posten övrigt är kostnaden redovisad för det obligatoriska tillägget för TV och bredband som debiteras i samband med månadsavgiften.

Energideklaration

Utförd
Ja
Energiklass
D
Energideklarationsdatum
2021-03-11

Länkar

Om Kronobergs län

Vill du köpa, sälja eller värdera bostad i Kronobergs län? Kontakta våra mäklare i Växjö! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Här hittar du alla våra lediga bostäder till salu i Kronobergs län just nu!

Karta

Norrtullsgatan 12

Norrtullsgatan 12

352 33 Växjö

Visa i Google Maps (öppnas i nytt fönster)

Boendekalkyl

Kontakta mäklaren om du behöver hjälp att ta fram en boendekalkyl.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Mäklare

Ansvarig mäklare

Daniel Bohn

Jag är intresserad av Norrtullsgatan 12

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

Liknande bostäder

}