Bostäder till salu i Torekov

Hitta din nya bostad i Torekov

Attraktiva bostäder till salu i Torekov

Här hittar du alla våra lediga bostäder till salu i Torekov just nu!

 • Adress
  Orskärsvägen 3
  Pris
  1 770 000 kr
  Tomtarea
  872 kvm
 • Vinterbonat fritidshus

  Torekov, Båstad

  Adress
  Ängalagsvägen 454
  Utgångspris
  5 950 000 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2-3
  Boarea / Biarea
  79 kvm / 20 kvm
  Tomtarea
  939 kvm

Området

Att bo i Torekov

Vackra Torekov finner du längst ut på Bjärehalvöns spets. Ända sedan mitten av 1800-talet har detta varit en plats för vila och rekreation. Hit lockas alla, från konstnärer till turister och fiskare. Detta gör att folkmängden varierar stort mellan årstiderna. Vilken tid det än är på året präglas Torekov av den direkta närheten till havet. I populära Torekovs hamn hittar du allt från tångbad till servicebutik och omtyckta fiskebodar. Här ifrån går det också turbåtar till Hallands Väderö.

Idyllisk gatumiljö är något som genomsyrar Torekov. De flesta av ortsborna bor i småhus både inne i själva byn men också i villaområden strax utanför. Många väljer att bo i Torekov för det attraktiva läget precis vid havet. Orten är även en utmärkt plats att bo på för pendlare. Här har du nära till både Båstad med tågförbindelser och flygplatsen i Ängelholm. Tack vare många besökare och fritidsboende finns här en god service i form av både butiker och restauranger.

Vackra stränder är något som det finns gott om var du än befinner dig på Bjärehalvön. Rammsjöstrand och Glimminge plantering är några exempel på vackra stränder inom kort avstånd från Torekov.

Köpa eller sälja bostad i Torekov? Kontakta våra mäklare i Båstad! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.