Helrenoverad trea högst upp i huset med stor inglasad balkong i söder!

Eslöv - Centralt, Eslöv

Odengatan 1A

Utgångspris
1 475 000 kr
Avgift
4 629 kr
Antal rum
3
Boarea
76,5 kvm
Typ
Bostadsrätt
Våningsplan
3 av 3
Balkong
Ja

Visning

 • söndag 1/3, KL 11:30 - 12:00

  Bokad visning.

 • måndag 2/3, KL 17:30 - 18:00

  Bokad visning.

Boka visning

Helrenoverad trea högst upp i huset med stor inglasad balkong i söder!

Varmt välkommen till en ljus lägenhet med genomgående modern standard och stor inglasad balkong i söder! Endast några minuter från centralstationen.

 • Ansvarig mäklare

  Simon Wall Sanktnovius

  Fastighetsmäklare / Partner
  Säljcoach

  :
  Telefon: 0739-20 66 92

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

På oslagbart läge med närhet till såväl shopping som centralstationen erbjuds en toppmodern lägenhet som renoverades så sent som 2018/19. Här har man verkligen lyckats skapa en harmonisk blandning av kvalité och komfort. Lägenheten ligger högst upp i huset och välkomnar ljuset in från norr till syd och vice versa. Vardagsrummet förlängs av en inglasad balkong med åtråvärd södervy över föreningens mysiga innergård. Här finns allt från en vacker fontän till lek och blomstrande rabatter. I vardagsrummet ryms större sällskapsmöblemang och här får du dessutom plats med ett extra matbord om så önskas.

Vidare finns ett kök med gott om arbetsytor och förvaring i såväl över- som underskåp. Här finns bl.a. separat kyl- och frys i fullhöjd och en tvättmaskin. Vid fönsterna finns plats för större matbord uppdukat för nära och kära. Om du har behov av ytterligare ett sovrum kan den kreativa göra om matsalen till ett sovrum genom att man reglar upp en vägg mellan kök och matsal. Båda sovrummen har fördelen att vara placerade i svalt norrläge och i badrummet - som är helkaklat - finns ett bubbelbadkar att njuta av!

Odengatan är en lugn gata ett stenkast från Eslövs absoluta centrum. Här bor du med närhet till såväl centralstationen som välsorterad matbutik. Dessutom finns hela centrums utbud av shopping, restauranger och butiker runt knuten. Via tågstationen tar du dig smidigt till bl.a Lund centrum på några minuter.

Välkommen till en modern lägenhet i en stabil förening!

Interiör

Välkommen in!

Hallen välkomnar med svart klinker som övergår till slittålig laminat. Direkt innanför dörren slås du av bostadens toppmoderna standard. Allt är renoverat med estetisk fingertoppskänsla. Till höger finns plats för avhängning. Ett par steg in till vänster finns köket som mynnar ut i en matsal med fin utsikt. Köket är fullutrustat. Här finns bl.a. kylskåp och frys i fullhöjd, ugn och tvättmaskin. Majoriteten av maskinparken är i rostfritt som gör sig elegant mot de vita släta luckorna. På golvet ligger samma typ av klinker som finns i hallen. Ovan bänkskivan finns arbetsbelysning och rikligt med eluttag för köksmaskiner.

Från köket nås vardagsrummet (som också nås från hallen). Även här fångar de ljusa och välpolerade ytorna din uppmärksamhet. Vita släta väggar i kombination med ljusgrå laminat på golvet. Väl tilltagna fönster i söder bidrar till det härliga ljusinsläppet. Från vardagsrummet nås balkongen som stoltserar med sin inglasningen och sitt solvänliga söderläge. På betongsulan finns klinkerplattor. Härifrån har du uppsikt över den lekfulla innergården.

Vidare finns två sovrum som är svalt placerade i norr. Bådadera är rymliga och i ena finns en stor garderobssektion längs ena väggen. Utanför sovrummen finns en walk.in closet och ett badrum som sätter guldkant på tillvaron. Helkaklar, med vitt marmetrokakel o kombination med svart klinker på golv. Bakom toaletten finns en dekorativ väggpelare av svart metrokakel med falsade kanter. Badrummet är utrustat med badkar med bubbelfunktion, tvättställ med kommod (blandare med duschfunktion), spegelskåp med rampbelysning och toalett. Här finns även eluttag.

Utvald detaljbild ej bildlista

Fakta

Uteplats/balkong

Inglasad balkong, läge söder.

Ombyggnad, Renoveringar

Helrenovering av lägenheten november 2018. Garantier för vitvaror (i köket) finns och överlämnas till köparen. Gäller 5 år från inköpsdatum.

Övriga byggnader/utrymmen

Cykelförråd finns i källaren. I källaren finns ett förråd som tillhör lägenheten, ca 5 kvadratmeter. Tvättstuga finns i källaren.

Månadsavgift

Avgift/hyra
4 629 kr

I avgiften ingår bredband, el, värme och vatten. El mäts och debiteras efter individuell förbrukning.

Obligatoriska kostnader avseende internet 189 kr/mån och preliminär elförbrukning 21 kr/mån tillkommer.

Ekonomi

Andel i föreningen
0,70921%
Andel av årsavgiften är
0,70921%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
1 475 000 kr
Lägenhetsnummer
68
Våningsplan
3 av 3
Hiss
Nej
Rum
3
Sovrum
2
Boarea
76,5 kvm*

* Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggår
1965

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiförbrukning per kvm och år
165

Bostadsrättsförening

Namn
HSB Brf Krönet i Eslöv
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Överlåtelseavgift
1183*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av säljare

Allmänt om föreningen

Föreningen består av 140 lägenheter fördelade på två radhuslängor samt fyra höghuslängor. Husen är byggda runt en stor och mysig innergård med lek, rabatter och en dekorativ fontän.
Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av HSB.

Planerade avgiftsförändringar (kontrollerat 2020-02-18): Avgiften ökade 1 januari 2020 med 4,8% och i dagsläget finns inga beslut tagna förändringar för år 2021.
Föreningen/HSB- representant hänvisar till årsredovisningen.

Andrahandsuthyrning kan accepteras när det finns rimliga skäl. Delat ägande accepteras, den boende skall äga minst 15%.

El mäts individuellt och debiteras varje månad med tre månaders förskjutning.

Besök gärna föreningens hemsida: https://www.hsb.se/skane/brf/kronet/

Renoveringar - Utförda och planerade

Gjorda renoveringar/reparationer:
El-stambyte 2016.
För fler renoveringar; vänligen se årsredovisningen.

Kommande/planerade renoveringar:
Entré och passagesystem är pågående projekt och kommer färdigställas under våren 2020.
Stammar är inom snar framtid men inget färdigställt årtal ännu och det ska förundersökas inom 2år.
Kontrollerat 2020-02-18

Parkering

Föreningen hyr ut både p-platser och garage. I dagsläget finns kö till båda och ungefärlig väntetid är ca 1 år (kontrollerat 2019-04-02).
Kostnader: garage: 312 kr/månad. P-plats: 75 kr/månad.

TV/bredband

Standardutbudet är TV-paket "Lagom" med för närvarande 42 digitalkanaler, bredband (fiber med 100/100 Mbit/s) och fast telefoni med individuell samtalskostnad. Kan utökas mot individuell merkostnad.

Gårdsplats/innergård

Omgärdat av föreningens byggnader finns en stor inbjudande innergård med gemensamma sittmöblemang. Här finns stora grönytor med gräs, träd, buskar, lekplats och en fontän.

Länkar

Området

Att bo i Eslöv

Med målet att år 2025 vara Skånes bästa kommun att bo och verka i spänner centralorten Eslöv bågen och expanderar boendemöjligheterna. Utbudet av butiker och restauranger samt servicegraden är god i Eslövs tätort, det är smidigt att pendla inom regionen och på fritiden kan man bowla, golfa, simma -eller bara ta det lugnt i den trevliga småstaden på slätten mitt i Skåne.

Eslövs kommun har runt 30 000 invånare, varav majoriteten bor i tätorten. På gatorna i centrumområdet runt trevliga Stora Torg ligger flera äldre fastigheter som hyser kontor och bostäder. Detta är Eslövs kommersiella kärna som har flera mindre butiker och restauranger, biograf och hotell Stenson med nattklubb och konferens. Järnvägsstationen, uppförd 1914, är en vacker byggnad och visar upp det som sätter färg på många andra fastigheter i Eslöv – det röda teglet. Pendlingsmöjligheterna är mycket goda då både stambanan, Marieholmsbanan och pågatågstrafik går via Eslöv.

Den äldre bebyggelsen av större och mindre gårdar och myndighetsbyggnader har fått sällskap av områden med fristående enfamiljshus uppförda i mitten och senare delen av 1900-talet. Utanför dessa kommer så områden med nyare bebyggelse. De äldsta husen daterar till tidigt 1800-tal men det var först när järnvägen anlades i mitten av 1800-talet som byn började ta form. Idag expanderar Eslövs tätort främst västerut.

Trollsjön är ett trevligt boendeområde med fristående enfamiljshus i lugnt läge invid ett grönområde väster om centrum. Förr gick det att bada i Trollsjön, nu är det en uppskattad aktivitetsyta med en mycket fin lekplats och en frisbeegolfbana. På boendeområdet Väster ligger Ekevalla fotbollsplan, flera förskolor, grundskola f-åk6 samt separat skola för åk 7-9. I de lugna kvarteren på de omgivande gatorna ligger större friliggande enfamiljshus varav flera är uppförda runt sekelskiftet. I Västerdala, ligger kvarter med fristående enfamiljshus i lummiga trädgårdar och radhus. Området Bäckdala i utkanten av tätorten är expansivt, här planeras för nya friliggande enfamiljshus.

I området Öster, som följer på andra sidan järnvägen i Centrum, är bebyggelsen blandad. Här finns äldre byggnader, inredningsbutiker och mindre industriverksamheter. Här finns Eslövs Leksaksmuseum och Kvarngatans skatepark, populärt bland barnfamiljer. Nordöst om järnvägen framför det öppna landskapet ligger området Berga med flerfamiljshus och kvarter med friliggande enfamiljshus av nyare datum med intilliggande förskola.

Smålandsvägen, som löper från centrala tätorten delar upp norra Eslöv; Norrevång, Norr och Rönneberga. Karlsros lugna kvarter med enfamiljshus och förskola ligger på ett fint läge invid gröna Husarängens löparslingor. Karlsrobadet har inomhusbassäng, äventyrsbad, bowlinghall och ett sommaröppet utomhusbad. Nordväst ligger området Solkullen omfamnat av ett öppet landskap.

Sallerup är ett större område i sydvästra Eslöv, bebyggelsen är främst lägre flerfamiljshus och radhus. Västra Sallerup och området kring kyrkbyn har en lantlig känsla, här ligger flera mindre gårdar på de böljande öppna fälten. Söder om Eslöv ligger Ellinge slott, omtyckt ställe för bröllop och konferenser. På markerna ligger en 18-håls golfbana, en pay&playbana under Eslövs GK.

Köpa eller sälja bostad i Centrala Eslöv? Kontakta Bjurfors mäklare i Mellanskåne! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Eslövs 3 bästa

3
 • Eslövs Leksaksmuseum
  Ta en nostalgitripp till museet som stoltserar med en enorm samling av leksaker från olika generationer
 • Kanotcentralen i Stockamöllan
  Ta med familj och vänner på en naturupplevelse i Rönne å, där ni paddlar i kajak eller kanot
 • Trollenäs Slott
  Borgstugan serverar Afternoon tea med smörgåssnittar, scones och hembakta kakor

Karta

Odengatan 1A

Odengatan 1A,
241 31 Eslöv

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Boka visning

Välkommen att boka in dig på visning.

Visningar

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Bolån

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB. Ansök om lånelöfte hos SEB.

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Simon Wall Sanktnovius

  Fastighetsmäklare / Partner
  Säljcoach

  :
  Telefon: 0739-20 66 92