Bostäder till salu i Barsebäcksby

Hitta din nya bostad i Barsebäcksby

Attraktiva bostäder till salu i Barsebäcksby

Här hittar du alla våra lediga bostäder till salu i Barsebäcksby just nu!

 • Bostadsrättslägenhet

  Barsebäcksby, Kävlinge

  På förhand
  Adress
  Petrus väg 17
  Månadsavgift
  4 200 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  81 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

Området

Att bo i Barsebäck

Barsebäck är ett gammalt fiskeläge med fin kulturmiljö och en hamn med anor från 1400-talet. Här finns en härlig sandstrand där du kan sola och bada, samt Barsebäcks Golf & Country Club som räknas som en av Europas vackraste och bästa golfanläggningar.

Barsebäck är en tätort i Kävlinge kommun. Orten har stor charm och mycket att erbjuda för såväl den kulturintresserade som semesterfiraren eller sportentusiasten.

Barsebäck Golf & Country Club ligger har ett enastående läge vid havet. Klubben är mycket väl ansedd och fick stort beröm redan på 1980-talet från amerikanaren Jack Nicklaus, som är en av tidernas absolut främsta golfproffs. Det goda ryktet har verkligen hållit i sig, då andra kända golfare som Annika Sörenstam, Nick Faldo och Colin Montgomery vid ett flertal tillfällen prisat banan. Under årens lopp har här bland annat arrangerats 13 Europatourtävlingar samt Lag-SM för både damer och herrar.

För den som föredrar sol och bad har Barsebäck en förträfflig sandstrand med intilliggande camping och stugor. Campingrestaurangen, kallad Strandpaviljongen, har varit med i restaurangguiden ”Sveriges Bästa Bord”. Den är en av mycket få restauranger inom svensk camping som kommit att hamna i så fint sällskap. Även Barsebäck Strand Hotell har utsökt mat som intas i klassisk miljö i det charmiga hotellet. Köket bjuder på underbara fiskrätter och här finns även personligt inredda fyrstjärniga rum för den som vill övernatta.

Barsebäcks Slott ligger i Barsebäcks by och dess äldsta delar är från så långt tillbaka som 1500-talet. Genom åren har slottet varit i många olika släkters ägo, numera ägs det av släkten Hamilton På Barsebäckslandets högsta punkt ligger en annan intressant sevärdhet; Gillhögs gånggrift som är en av Skånes mäktigaste stenåldersgravar från cirka 2000 f. Kr.

Köpa eller sälja bostad i Barsebäck? Kontakta Bjurfors mäklare i Bjärred! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Barsebäcks 3 bästa

3
 • Barsebäcks Hamnkrog
  Klassisk hamnkrog precis nere vid vattenbrynet.
 • Bad i Barsebäckshamn
  Ett havsdopp nere i hamnen en fin sommarkväll.
 • Järavallen
  Strövområdet bjuder på varierande naturupplevelser.