Bostäder till salu i Balsby

Hitta din nya bostad i Balsby.

Attraktiva bostäder till salu i Balsby

Här hittar du alla våra lediga bostäder till salu i Balsby just nu!

 • Friliggande villa

  Balsby, Kristianstad

  Besiktigad
  På förhand
  Adress
  Bollvägen 3
  Pris
  3 495 000 kr
  Boarea / Biarea
  119 kvm / 24 kvm
  Tomtarea
  938 kvm

  Kommer snart ut till försäljning! Visning: 2020-08-16 Boka här

Området

Att bo i Norra Kristianstad

Norr om Kristianstad övergår de öppna sandslätterna i mer kuperad natur. Djupa lövskogar klättrar uppför höjder och ner i djupa raviner. Små och stora sjöar glittrar till mellan träden. Dessa omgivningar är riksbekanta för sin vackra natur. Inte minst bokskogen, där Skåneleden passerar sjön Immeln, lockar mängder av turister.

Här finns många mindre byar, orter och samhällen som alla präglas av de natursköna omgivningarna och inslagen av vildmark. En aktiv livsstil med jakt, fiske, båt- och friluftsliv är vanlig i dessa trakter.

Vissa orter bildades i närheten av slotten och de stora godsen och har medeltida anor. Andra växte fram på 1800-talet som rena bruksorter eller stationssamhällen. Arkelstorp och Barum, invid Oppmannasjön, är ett par exempel.

Många lockas till trakten av det lugna livet i natursköna omgivningar. Här är skolorna är små och trygga. Service och kommunikationer är väl utbyggda och närheten till Kristianstad erbjuder den stora stadens alla möjligheter med arbetstillfällen, högskola och service.

Handelstraditionen är stark och det strategiska läget invid E22:an har gjort Kristianstad till något av en huvudstad för denna del av landet. Här finns två stora köpcenter och alla betydande handelskedjor. Men staden har också ett rikt kultur-, nöjes- och restaurangliv samt stolta idrottstraditioner.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Balsby? Kontakta Bjurfors mäklare i Kristianstad! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Norra Kristianstads tre bästa

3
 • Vildmarken
  Glittrande sjöar och vild natur
 • Bokskogen
  Följ Skåneleden längs sjön Immeln
 • Kristianstad
  Shopping, restaurangliv och nöjen