Hoppa till innehåll

Underbar tvåa på markplan med öppna sociala ytor och härlig uteplats

 • På förhand
 • 68,5 kvm
 • 2 rum
 • 2 695 000 kr

Arenaparken, Lund

Mittlinjen 7A

Utgångspris:
2 695 000 kr
Avgift:
3 063 kr*
Antal rum:
2
Boarea:
68,5 kvm
Typ:
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan:
1 av 4
Hiss:
Ja

*I avgiften ingår värme och kallvatten. Varmvatten och el debiteras efter individuell förbrukning. Obligatorisk kostnad avseende bredband tillkommer om 180 kr/mån.

[En bra dold rubrik här]

På Förhand – Vad är det?

På Förhand ligger bostäder som av olika anledningar inte är ute till försäljning just nu men som kan komma att säljas om förutsättningarna är rätt.

Läs mer om På Förhand

Ansvarig mäklare

Joel Tingfors

Fastighetsmäklare / Partner

Kontakta mig

Bjurfors Lund Väster
Joel Tingfors

BOKA EN KOSTNADSFRI VÄRDERING

Underbar tvåa på markplan med öppna sociala ytor och härlig uteplats

Håll koll på detta objekt

Bilder

 • Säljarens bild. Mittlinjen 7A - Bjurfors
  Säljarens bild
 • Säljarens bild. Mittlinjen 7A - Bjurfors
  Säljarens bild
 • Säljarens bild. Mittlinjen 7A - Bjurfors
  Säljarens bild

Planritning

Planlösning

Fakta om bostaden

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Hemmaplan
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
106
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1 433 kr*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja (kontrollerat 2023-12-10).
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

*Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

Brf Hemmaplan äger fastigheten Klosterbacken 4 med adresserna Finalgatan 7 A-B, Finalgatan 9, Mittlinjen 7 A-B samt Mittlinjen 9 A-B. Föreningen består av totalt 106 bostadsrätter allt från 1-4 rum och kök. Byggnaderna stod klara 2017/2018. Husen är byggda av Skanska.

Förvaltning
HSB har hand om föreningens ekonomiska förvaltning samt fastighetsskötsel.

Debitering av hushållsel samt varmvatten
Föreningen har individuell mätning och debitering av varmvatten och hushållsel. Kostnaden debiteras månadsvis med tre månaders eftersläpning.

Hemsida
För mer information se föreningens hemsida: https://brfhemmaplan.bostadsratterna.se/

Föreningens ekonomi

Föreningen planerar en avgiftshöjning till Q2 2024. Procentsats är inte fastslagen men enligt styrelsen kommer den inte bli över 10%.

2023 gjordes två höjningar under året vilket vilket kan förekomma även 2024. Inga beslut är tagna än (kontrollerat 2023-12-10).

Försäkring

Bostadsrättsföreningen är fullvärdesförsäkrad och har tecknat bostadsrättstillägg hos Länsförsäkringar för samtliga lägenheter.

Renoveringar - Utförda och planerade

Inga renoveringar är planerade (kontrollerat 2023-12-10).

Parkering

Det finns 66 st garageplatser (för externa och 4 st för boende) under jord för 758 kr/månad med separat kösystem och i dagsläget (2023-05-03) finns det inga lediga platser. Boende har förtur i garaget. Man får en tag in till p-huset. Det är Aimo-park som administrerar kö och fakturering. För frågor om pris, parkering och köplats, kontakta Aimo Parks kundservice på 0771-969006.
Föreningen har 12 parkeringsplatser med laddstolpe. För dessa finns en intern kö som hanteras av styrelsen. Ett krav för att tilldelas en laddplats är att man har en befintlig parkeringsplats i garaget.

Föreningen har även en bilpool som medlemmarna kan nyttja mot kostnad. I fem år från att lägenheten stod färdig ingår medlemskap i M (www.m.co).

TV/bredband

Föreningen har gruppavtal med Tele2 för Bredband 100/100, TV-Bas med Tivo, samt grund-abonnemang för telefoni (samtalsavgifter ingår ej). Obligatoriskt tillägg på för närvarande 180 kr per månad utöver månadsavgift.

Gårdsplats/innergård

Gemensam uteplats/innergård med bänkar samt lekutrustning finns.

Gemensamma utrymmen

Barnvagnsrum och två öppna cykelförråd finns i källargaraget. Inom fastigheten finns det cirka 250 cykelparkeringsplatser.

Månadsavgift

Avgift/hyra
3 063 kr

I avgiften ingår värme och kallvatten. Varmvatten och el debiteras efter individuell förbrukning. Obligatorisk kostnad avseende bredband tillkommer om 180 kr/mån.

Ekonomi

Andel i föreningen
0,893%
Andel av årsavgiften är
0,893%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning
873 899 kr

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning baseras på föreningens skulder/lån minus föreningens räntebärande tillgångar och likvida medel. Beräkningen är gjord och baseras på senaste tillgängliga årsredovisningen. För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
2 695 000 kr
Lägenhetsnummer
92
Våningsplan
1 av 4
Hiss
Ja
Rum
2
Boarea
68,5 kvm*

*Uppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggår
2017
Uppvärmning
Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd
Ja
Energiklass
C

Om Arenaparken

Att bo i Arenaparken

Södra Lund består av väletablerade bostadsområden såväl som helt nya stadsdelar. Här samsas pampiga villor med omtyckta flerbostadshus, inbäddade i blommande grönska. Området är ett blandat kontors- och bostadsområde med trevlig atmosfär och bekvämt avstånd till Lunds historiska stadskärna.

Järnåkra ligger i direkt anslutning till Lunds charmiga stadskärna, mellan Södra vägen, Malmövägen, Nilstorp och Tetra Pak. Området växte fram i slutet av 50-talet och har en hel del välbevarad arkitektur från den tiden. Större delen av bebyggelses består dock av lamellhus med fyra våningar i rött tegel och med lutande balkongfasader, pulpettak och delvis synlig betongkonstruktion. Dessa hus är placerade kring ett gemensamt grönområde med generösa öppna ytor, lummig växtlighet, uteplatser och en lekplats. Ett antal flerfamiljshus på åtta till tio våningar är centrerade kring Karlshögstorg som utgör stadsdelens mittpunkt. På Karlshögstorg finns en livsmedelsbutik, restaurang, seniorboende och bankomat.

Klostergården är en trivsam stadsdel som är på uppgång. Området anlades i början av 1960-talet på åkermark söder om staden efter modernismens stadsplanideal. Stadsdelen har fått sitt namn efter en gård (klostergården) som låg där Klostergården numera ligger. Klostergårdsfältet är ett stort lummigt parkområde som är beläget norr om gårdarna med åttavåningshusen. Norr om detta ligger stadsdelscentrum med skola, kyrka och bibliotek. På Klostergården har gatorna döpts efter väderstrecken och väderfenomen, några exempel är Sunnanväg och Västanväg samt Gråvädersvägen och Regnbågsgången. Några hundra meter från Lunds stadspark växer Arenaparken fram i rask takt. Härifrån har du nära till allt som Lund har att erbjuda, från idrott och friluftsliv till shopping och kultur. Som boende i Södra Lund har du gång- och cykelavstånd till diverse aktiviteter och uteliv. På endast några minuter tar du dig till centrum eller Stadsparken.

I området finns mängder med parker, promenadstråk, motionsslingor samt Lunds stora idrottsanläggning Sparbanken Skåne Arena med bland annat ishall, handbollsarena och fotbollsplan. Höjeådalens naturreservat erbjuder fina vandringsmöjligheter och spännande naturupplevelser med sina breda stigar och rika djur- och växtliv. I anslutning till Höje å hittar du även den skogsliknande Sankt Larsparken och Källbybadet med sina utomhuspooler. För den som längtar efter att odla sina egna grönsaker ligger flera koloniområde utspridda i området.

Vill du köpa, sälja eller värdera bostad i Arenaparken? Kontakta Bjurfors mäklare i Lund! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Boendekalkyl

Kontakta mäklaren om du behöver hjälp att ta fram en boendekalkyl.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Mäklare

Jag är intresserad av Mittlinjen 7A

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

Liknande bostäder

}