Bostäder till salu på Klostergården

Hitta din nya bostad på Klostergården

Attraktiva bostäder till salu på Klostergården

Här hittar du alla våra lediga bostäder till salu på Klostergården just nu!

 • Bostadsrättslägenhet

  Klostergården, Lund

  Adress
  Sunnanväg 6M
  Accepterat pris
  1 575 000 kr
  Månadsavgift
  2 381 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  36 kvm

  Visning: 2019-08-25 13.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Klostergården, Lund

  Budgivning pågår
  På förhand
  Adress
  Blidvädersvägen 6F
  Utgångspris
  2 295 000 kr
  Månadsavgift
  5 692 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  102 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

Området

Att bo i Södra Lund

I Södra Lund samsas pampiga villor med omtyckta flerbostadshus, inbäddade i blommande grönska. Området är ett blandat kontors- och bostadsområde med trevlig atmosfär. På banvallen längs den upprivna järnvägen mellan Lund och Harlösa går det så kallade Hardebergaspåret, en populär gång- och cykelväg.

Järnåkra ligger bara några hundra meter från Stadsparken och det är ett blandat kontors- och bostadsområde. Precis intill ligger villa- och radhusområdet Nilstorp som är ett av de mest attraktiva villaområdena i Lund. Stampelyckan, eller ”Planetstaden” som området ibland kallas, ligger sydost om centrum. Här finns många vackra hus, mest villor. Några av dem är ritade av den danske arkitekten Jörn Utzon som även ritat operahuset i Sydney.

Klostergården byggdes i början av 1960-talet. Här finns mängder med grönområden och i närheten Lunds stora sportarena, Färs och Frosta Sparbank Arena.

Köpa eller sälja bostad i Södra Lund? Kontakta Bjurfors mäklare i Lund! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.