Bostäder till salu i Rydsgård

Hitta din nya bostad i Rydsgård

Attraktiva bostäder till salu i Rydsgård

Här hittar du alla våra lediga bostäder till salu i Rydsgård just nu!

 • Friliggande villa

  Rydsgård, Skurup

  Adress
  Villie 103
  Pris
  1 700 000 kr
  Antal rum
  5
  Sovrum
  3
  Boarea / Biarea
  120 kvm / 40 kvm
  Tomtarea
  742 kvm

  Visning: 2021-02-28 14.00 Boka här

 • Friliggande villa

  Rydsgård, Skurup

  På förhand
  Adress
  Kyrkdala 21
  Utgångspris
  3 995 000 kr
  Antal rum
  7
  Sovrum
  2-3
  Boarea / Biarea
  120 kvm / 130 kvm
  Tomtarea
  2186 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

Området

Att bo i Skurups kommun

Inbäddad mellan Malmö och Österlen med Östersjön vid sina fötter, ligger Skurups kommun som en oas på Söderslätt. Här finns sköna naturområden, goda pendlingsmöjligheter och möjlighet till många olika fritidsaktiviteter.

Tätorten Skurup växte fram vid järnvägen mellan Malmö och Ystad under industrialismens barndom. Bebyggelsen består till stor del av enfamiljshus och villor, men har även några områden med flerfamiljshus i ett till tre plan. Andra populära bostadsområden i kommunen är Abbekås som från början var ett fiskeläge, omtalat redan på 1500-talet, och Västra Vemmenhög som är den plats varifrån Nils Holgersson påbörjade sin resa genom Sverige.

Skurups kommun har många vackra naturområden som erbjuder upplevelser för alla åldrar. Det populära friluftsbadet på Vaktgatan i Skurup har flera bassänger, bastu, ett stort grönområde samt lekplats, kiosk och café. Vid Svaneholmssjön strax norr om Skrurup ligger vackra Svaneholms slott som har ett eget museum och gästgiveri.

Vägnätet i kommunen är väl utbyggt och endast femton kilometer från kommunens centralort ligger Sturups internationella flygplats som tar dig ut i Europa. Med tåg når du Köpenhamn på mindre än en timme.

I Skurup finns allt du behöver av bekvämligheter och service på nära hand. Centralorten har fina shoppingpärlor och det finns gott om gårdsbutiker på landsbygden.

Vill du köpa, sälja eller värdera bostad i Rydsgård? Kontakta Bjurfors mäklare i Ystad! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Skurups 3 bästa

3
 • Hörte Brygga
  Mysig restaurang i Abbekås med närodlade råvaror
 • Friluftsbadet
  Flertalet bassänger och full aktivitet under sommarhalvåret
 • Svaneholms slott
  Både restaurang och museum i vacker miljö intill Svaneholmssjön