Bostäder till salu i Granlunda

Hitta din nya bostad i Granlunda

Attraktiva bostäder till salu i Granlunda

Här hittar du alla våra lediga bostäder till salu i Granlunda just nu!

Området

Att bo i Norra Trelleborg

Trelleborg är inte bara centralort i Trelleborgs kommun utan även staden som infriar många människors stora dröm – att få äga ett boende nära havet. Den tre mil långa vackra kusten ger flera boendemöjligheter som du bara kunnat drömma om!

Grönområden och parker finns det gott om i denna delen av Trelleborg. Promenera i alléerna i Östervångsparken och spana in de vackra träden och de fina rosenrabatterna. En ypperlig plats för en medhavd picknik under vår- och sommarmånaderna, då även barnen kan plaska i bassängen som finns belägen i parkens ena del.

För den som vill ha en aktiv fritid erbjuder Trelleborg mycket. Med bland annat närhet till Vångavallen, som ju är hemmaplan för Trelleborgs FF och IFK Trelleborg men också Söderslättshallen där de flesta arrangemangen kring inomhussport i staden hålls.

I norra delarna av Trelleborg finns gott om förskolor/skolor med bra renommé. Därav har detta blivit ett område där flera barnfamiljer väljer att slå sig till ro.

Granlunda med dess lugna omgivning är enligt många ett av Trelleborgs absolut bästa bostadsområden med trevliga grönområden, lekplatser, promenadstråk och koloniområden.

Ett annat fridfullt område i utkanten av staden ärKnäckekärr, perfekt för familjer med nära till skolor och till centrum.

Lillevång har det bästa läget om man pendlar. Korta gång/cykelavstånd till busshållplatser. För övrigt ett lugnt och populärt område som uppkom i början av 90-talet, med tillgång till mindre mataffärer och pizzeria. Här brukar man ibland arrangera vårfester.

Prästahejdan ett bostadsområde som byggdes under 1970-talet och som idag har störst fokus på det klassiska kedjehuset.

Från den norra delen av Trelleborg tar du dig smidigt in till centrum med buss eller cykel, där ett stort urval av butiker, restauranger, caféer och service väntar.

Vill du köpa, sälja eller värdera bostad i Granlunda? Kontakta Bjurfors mäklare i Trelleborg! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Trelleborg Norrs 3 bästa

3
  • Östervångsparken
    Harmoiskt grönområde
  • Jollen
    Mysigt bageri med hembakat
  • Vångavallen
    Historisk plats för den fotbollsintresserade