Bostäder till salu i Stavstensudde

Hitta din nya bostad på Stavstensudde

Attraktiva bostäder till salu i Stavstensudde

Här hittar du alla våra lediga bostäder till salu i Stavstensudde just nu!

 • Friliggande villa

  Stavstensudde, Trelleborg

  Adress
  Krooks byaväg 16
  Utgångspris
  4 800 000 kr
  Antal rum
  7
  Sovrum
  5
  Boarea
  160 kvm
  Tomtarea
  512 kvm

  Visning: 2020-05-30 13.15 Boka här

Området

Att bo vid Sydkusten

Längs Trelleborgs kommuns västra kust ligger de små samhällena som ett pärlband efter varandra. Här har människor bott i många hundra år och trakten har flera kulturlämningar. Byarna är av olika karaktär men de har en sak gemensamt; närheten till havet och den vackra naturen.

Skåre är ett litet genuint fiskeläge med båtar, torkplats för fiskegarn och charmiga vitputsade hus med tjärade papptak.

Jordbrukssamhället Maglarp ligger på slättlandet mellan Skåre och Trelleborg och har både vindkraftverk och flygfält. Orten har varit bebodd under lång tid.

Stavstensudde är den nyaste orten på Trelleborgs kommuns västkust. Stadsdelen började utökas år 2005. Här kan den golfintresserade spela på en 18-håls seasidebana som smälter in i den omgivande naturen.

Mysiga Gislövs Läge ligger öster om Trelleborg och har sydkustens största gästhamn, Gislövs hamn. I hamnen finns ett populärt, säsongsöppet hamncafé som serverar kaffe, glass och mackor.

Idylliska Simremarken ligger precis vid havet och är idag sammanvuxen med Trelleborg. Naturen är underbar här och bebyggelsen består av både fritidshus och åretruntvillor.

Köpa eller sälja bostad vid Stavstensudde? Kontakta Bjurfors mäklare i Trelleborg! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Sydkustens 3 bästa

3
 • Hörte Brygga
  Sommarrestaurang precis vid vattnet
 • Sydkustens gårdsbryggeri
  Sveriges sydligaste mikrobryggeri och musteri
 • Stetti Café och Bistro
  Mysigt tillhåll i Gislövs hamn