Välkomna till denna smart planerade etta med gångavstånd till Huddinge C!

Centrala Huddinge, Huddinge

Förrådsvägen 22

Utgångspris
1 775 000 kr
Avgift
1 826 kr
Antal rum
1
Boarea
28 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
1 av 5
Hiss
Ja
Balkong
Ja

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Välkomna till denna smart planerade etta med gångavstånd till Huddinge C!

Nu kan ni ta del av denna mycket fina samt välplanerade etta från 2017. I denna lägenhet erbjuds bra ljusinsläpp och stor balkong!

 • Ansvarig mäklare

  Stefan Voigt

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 0732-57 56 77

 • Extra kontaktperson

  Linus Molin

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0732-62 06 78

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Vardagsrum + Sovplats. Förrådsvägen 22 - Bjurfors
Vardagsrum + Sovplats
Innergård. Förrådsvägen 22 - Bjurfors
Innergård
Hall/entré. Förrådsvägen 22 - Bjurfors
Hall/entré
Badrum. Förrådsvägen 22 - Bjurfors
Badrum
. Förrådsvägen 22 - Bjurfors

Badrum med kombimaskin för tvätt och torktumling

Dusch. Förrådsvägen 22 - Bjurfors
Dusch

Planskiss

Planlösning
Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Välkomna att ta del av denna ljusa samt rymliga etta i fräscha och nyproducerade byggnader. Denna lägenhet disponeras över 28 kvadratmeter, med separat hall men rum och kök i öppen planlösning. Hallen är rymlig med goda förvaringsmöjligheter, moderna ytskikt samt fina material genom hela lägenheten. Fräscht, ljust badrum med både tvätt och torkmöjligheter samt goda förvaringsmöjligheter. Här finns även en stor balkong med utsikt mot ett mysigt område.

Bostaden är belägen i ett lugnt område med gångavstånd till Huddinge centrum där du finner de förmåner du som boende behöver i serviceväg, som mataffärer, restauranger, lekplats och kommunikationer genom pendeltåg samt bussar.

Tillträde enligt överenskommelse.

Interiör

HALL
Välkomnande hall med plats för avhängning genom inbyggd garderob. Ekparkett golv samt vita väggar vilket skapar en ljus och frisk känsla.

BADRUM
Fräscht och ljust badrum med vitkaklade väggar genomgående samt ett mörkt klinkergolv som ger en modern känsla. Här finns dusch, wc, spegelskåp med förvaring samt tvättmaskin och torktumlare kombinerat.

KÖK
Modernt och fräscht kök utrustat med nya vitvaror som kyl/frys, spishäll, fläkt, micro samt integrerad diskmaskin. Vitmålade väggar och ekparkettgolv, gott med utrymme för matplats.

ALLRUM
Detta rum är sällskapsrummet samt sovplatsen där du har gott om utrymme för både säng och soffgrupp, du når enkelt den rymliga balkongen genom detta rum. Stora fönsterpartier som skapar ett bra ljusinsläpp vilket hjälper bostaden att få den fräscha, rymliga och friska känsla.

Utvald detaljbild ej bildlista Utvald detaljbild ej bildlista Utvald detaljbild ej bildlista

Fakta

Uteplats/balkong

Stor balkong

Övrigt

En kort promenad från lägenheten ligger Huddinge centrum med det mesta av den service man kan förvänta sig av ett medelstort centrum; restauranger, kläd- och matbutiker, banker och på huvudtorget bjuds det emellanåt på underhållning och speciella marknadsdagar. Bostaden ligger även nära vackra Sjödalsparken där det ibland anordnas uppskattade evenemang. I centrum finns även pendeltåg som når Södra station på 13 min och Stockholm central på ca 16 minuter. Invid pendelstationen ligger bussterminalen med ett flertal busslinjer.

BUDGIVNING
Vi använder oss av öppen budgivning, vilket innebär att mäklaren löpande redovisar det högsta budet till budgivarna som då har möjligheten att bjuda över varandra. Mäklaren noterar samtliga bud med namn på budgivaren, tidpunkt och bud, samt eventuella villkor med budet.
Alla som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivningslistan med budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till säljare och köpare.

Spekulanter uppmanas att noggrant undersöka lägenheten före köpet, som överlåtes i det skick och med den utrustning som föreligger i dag, med undantag av säljarens åtagande om flyttstädning.

Läs mer om Huddinge kommuns planer för centrala Huddinge på;
https://www.huddinge.se/stadsplanering-och-trafik/planer-projekt-och-arbeten/pagaende-planer-projekt-och-arbeten-via-lista/sjodalen-fullersta/huddinge-centrum---program/

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Ekonomi

Pantsatt
Ja

Driftskostnad (per månad)

Hushållsström
290 kr
Försäkring
200 kr
Summa
490 kr

Driftskostnaderna består av hushållsel och försäkring. Detta är nuvarande ägares driftskostnader och kan variera bl.a. beroende på hur många personer som ingår i hushållet samt vilka avtal man väljer.

Bostadsrättsförening

Namn
Moroten i Sjödalen
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1163*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

Brf Moroten består av 91 lägenheter på adresserna Förrådsvägen 18 och 22 samt Finslipargränd 9, 11 och 15. Föreningen bildades 2015 och husen stod klar för inflytt under sommaren 2017. Brf Moroten har ett centralt läge med gångavstånd till Huddinge centrum med pendeltåg/bussar.

Parkering

Föreningen har 36 st parkeringsplatser i garage under fastigheten som kostar 900 kr/mån. Garaget nås via hissen. Det är separat kö till p-platserna.

TV/bredband

TV, bredband och telefoni via Com Hem.
Det tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 87 kronor/mån för detta.

Gemensamma utrymmen

Till varje lägenhet hör ett förråd på vinden eller i källaren. Storlekarna på förråden varierar beroende på lägenhetsstorlek. I mån av tillgänglighet kan extra förråd hyras för 660 kr/mån.
Det finns även cykelrum, rullstolsförråd och sopbehållare på gården samt sorteringsrum.

Månadsavgift

Avgift/hyra
1 826 kr

I avgiften ingår kabel-TV, bredband, värme och vatten.

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
1 775 000 kr
Lägenhetsnummer
2-1001
Våningsplan
1 av 5
Hiss
Ja
Rum
1
Boarea
28 kvm*

* Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Byggnadssätt

Byggår
2017
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glasfönster

Länkar

Området

Att bo i Centrala Huddinge

Centrala Huddinge är en levande stadsdel med en blandning av boende, service, butiker och restauranger. Det är Huddinges kommuncentrum och handelscentrum.

När järnvägen mellan Stockholm och södra Sverige byggdes ut på 1860-talet formades stationssamhället Huddinge. 1902 lanserades det som Huddinge villastad på vars mark senare Huddinge centrum växte upp. Redan på 1920-talet uppstod ett litet affärscentrum med enkla byggnader.

Centrala Huddinge utgör idag delar av kommundelarna Sjödalen och Fullersta. När Huddinge Centrum byggdes där på 50-talet var det främst en villastad. Numera dominerar flerfamiljshusen.

Kommunikationerna är utmärkta med såväl pendeltåg samt bussterminal för många anslutande busslinjer. Man är bara en pendeltågsstation från Södertörns högskola. Med pendeltåg kan man ta sig in till Stockholm C på ca 15 minuter och söderut till Södertälje tar det ca 25 minuter.

Det finns rikligt med förskolor, flera grundskolor och gymnasieskolor i anslutning till området. Men trots det centrala läget är man fortfarande nära promenadstråk, friluftsområden och idrottsanläggningar samt sjön Trehörningen.

Intill centrum finner man trivsamma och inbjudande Sjödalsparken som anlades under 60-talet och där det varje år anordnas flera omtyckta evenemang, konserter, marknader och aktiviteter. Här finns en större öppen gräsyta med bänkar, stora träd, scen och lekplats. Från samtliga håll finns gång- och cykelvägar som kopplar an till omgivningarna.

Centrala Huddinge är i ett expansivt läge. Kommunen har antagit en ambitiös utvecklingsplan som syftar till bland annat att förstärka centrum som mötesplats med ett brett utbud för olika målgrupper. Kärnans gångstråk ska öppnas upp och kopplas ihop med grönområden, infrastrukturen förbättras. Redan nu byggs nya bostäder och de kommersiella delarna med ett 80-tal butiker utvecklas med nya och kända varumärken. Huddinge centrum erbjuder redan idag en levande torgmiljö med öppna gator där väletablerade kedjor blandas med mataffärer, gym, vårdinrättningar och många små lokala handlare samt flertal restauranger. För mer information, besök gärna: www.huddingecentrum.se/

Köpa eller sälja bostad i Centrala Huddinge? Kontakta våra Bjurfors mäklare i Huddinge! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Förrådsvägen 22

Förrådsvägen 22,
14146 Huddinge

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Stefan Voigt

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 0732-57 56 77

 • Extra kontaktperson

  Linus Molin

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0732-62 06 78

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Huddinge, Huddinge

  Adress
  Förrådsvägen 14
  Utgångspris
  1 995 000 kr
  Månadsavgift
  2 419 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  42,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Huddinge, Huddinge

  Adress
  Domarvägen 12
  Pris
  1 850 000 kr
  Månadsavgift
  1 772 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  44 kvm

  Visning: 2019-11-17 12.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Huddinge, Huddinge

  Adress
  Centralvägen 13
  Accepterat pris
  1 950 000 kr
  Månadsavgift
  2 202 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  33 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Huddinge, Huddinge

  På förhand
  Adress
  Ängsnäsvägen 3
  Accepterat pris
  1 850 000 kr
  Månadsavgift
  1 526 kr
  Antal rum
  1
  Sovrum
  1
  Boarea
  29 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!