Bostäder till salu i Flemingsberg

Hitta din nya bostad i Flemingsberg

Attraktiva bostäder till salu i Flemingsberg

Här hittar du alla våra lediga bostäder till salu i Flemingsberg just nu!

 • Bostadsrättslägenhet

  Flemingsberg, Huddinge

  Adress
  Terapivägen 16D
  Pris
  995 000 kr
  Månadsavgift
  1 964 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  24 kvm

  Visning: 2020-05-31 14.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Flemingsberg, Huddinge

  Adress
  Terapivägen 14D
  Pris
  1 095 000 kr
  Månadsavgift
  6 380 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  73 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Flemingsberg, Huddinge

  Adress
  Terapivägen 14D
  Pris
  1 395 000 kr
  Månadsavgift
  8 086 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  85 kvm

  Visning: 2020-05-31 13.00 Boka här

Området

Att bo i Flemingsberg

Flemingsberg är Huddinges mest expansiva kommundel. Här växer en urban stadsmiljö fram i en ny stadsdel runt tågstationen. I Huddinge finns flera högskolor och företag kopplade till utveckling och forskning. Flemingsberg har ett stort antal flerfamiljshus från 60- och 70-talet och i det utvecklingsprogram som startats kommer 12.000 nya bostäder byggas i centrum, arbetsplatser skapas och en utökad service erbjudas. Här finns restauranger, shopping och nöjen.

Flemingsberg har närhet till idrott och rekreation, bl.a. nya Fleminghallen, sportcentrat i Visättra, Flottsbro alpina skidbacke, mountainbike-banor och badsjöar. Sörmlandsleden och Sverigeleden (cykel) passerar nära Flemingsberg.

Campus Flemingsberg har ca 17.000 studenter och flera högskolor (t.ex. Södertörns Högskola, KTH, Polishögskolan) och ett forskningscentra, Novum forskningspark. Den största arbetsgivaren är Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge. I och i anslutning till området finns många förskolor, flera grundskolor och två gymnasieskolor (IT-gymnasiet och Yrkesskole-gymnasiet). I centrum finns en fritidsgård, Ungzon, för 13-19 år. Här finner man även ett äldreboende.

Flemingsberg är hållplats för såväl fjärrtåg som pendeltåg. Man tar sig lätt både till Arlanda och Stockholm C (18 min.). Förutom många busslinjer, som redan nu finns, kommer en spårväg att byggas. Det blir en tvärförbindelse till andra kommundelar, t.ex. Kungens Kurva, med ändhållplats i Älvsjö.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Flemingsberg? Kontakta våra Bjurfors mäklare i Huddinge! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.