Bostäder till salu i Fullersta

Hitta din nya bostad i Fullersta

Attraktiva bostäder till salu i Fullersta

Här hittar du alla våra lediga bostäder till salu i Fullersta just nu!

 • Radhus

  Fullersta, Huddinge

  Besiktigad
  På förhand
  Adress
  Dammvägen 59
  Accepterat pris
  4 195 000 kr
  Antal rum
  7
  Sovrum
  4
  Boarea / Biarea
  144 kvm / 70 kvm
  Tomtarea
  229 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Friliggande villa

  Fullersta, Huddinge

  På förhand
  Adress
  Lundavägen 13
  Antal rum
  6
  Sovrum
  4
  Boarea
  167 kvm
  Tomtarea
  1133 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

Området

Att bo i Fullersta

Fullersta är ett äldre fridfullt villaområde och Huddinges kulturella centrum med gångavstånd till Huddinge Centrum och till Gömmarens naturreservat. Fullerstas historia och nutid är nära kopplat till Fullersta Gård. Området finns omnämnt i skriftliga källor redan från 1300-talet. I början av 1900-talet byggdes de första villorna när Fullersta Gård styckades upp. Nu finns här även radhus och flerfamiljshus. Fullersta har flera förskolor, två grundskolor och närhet till tre gymnasieskolor.

Det är gångavstånd till Huddinge Centrum med stort utbud av butiker, restauranger och servicefunktioner. Kommunikationerna är utmärkta via Centrum med pendeltåg till Stockholm C (16 minuter) och buss till Högdalen (T-bana).

Fullersta Gård är ett konstcentrum och har utställningar, konstpedagogisk verksamhet, café och föreläsningar. Det finns en permanent konstutställning (Peter Dahl och Ewert Karlsson) och en tillfällig. Fullersta Bio stärker Fullerstas roll som Huddinges kulturcentrum med konsthall, teater och biograf.

Boende i Fullersta har även gångavstånd till Källbrinks idrottsplats med ett utbud av motionsaktiviteter, bad, m.m. Intill Källbrinks IP hittar man mysiga Cafe Nytorp som ligger precis vid skogen och är perfekt att kombinera med en utflykt, skogspromenad eller cykeltur. I Fullersta parken (där Fullersta Gård ligger) finns en omtyckt lekpark. Väster om Fullersta ligger Gömmarens naturreservat med promenad- och naturupplevelser, Fullersta Kvarn m.m.

Köpa eller sälja bostad i Fullersta? Kontakta våra Bjurfors mäklare i Huddinge! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.