MYCKET FINT STUDIOHUS OM TOTALT 33 KVM SAMT EGEN UTEPLATS!

Glömsta, Huddinge

Bågskyttevägen 4 C

Utgångspris
1 850 000 kr
Avgift
1 988 kr
Boarea / Biarea
20 kvm / 13 kvm
Typ
Bostadsrättsvilla
Antal rum
1,5

MYCKET FINT STUDIOHUS OM TOTALT 33 KVM SAMT EGEN UTEPLATS!

Välkommen till ett mycket fint studiohus om totalt 33 kvm. Huset har ett bra läge med insynsskyddad altan samt ”egen” tomt.

 • Ansvarig mäklare

  Stefan Voigt

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 0732-57 56 77

 • Extra kontaktperson

  Vanja Andelkovic

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0732-57 56 75

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Huset från tomten. Bågskyttevägen 4 C - Bjurfors
Huset från tomten
Kök/rum mot uteplats. Bågskyttevägen 4 C - Bjurfors
Kök/rum mot uteplats
Kök/rum mot uteplats. Bågskyttevägen 4 C - Bjurfors
Kök/rum mot uteplats
. Bågskyttevägen 4 C - Bjurfors

Öppen planlösning från köksdelen

Öppen planlösning från fönster. Bågskyttevägen 4 C - Bjurfors
Öppen planlösning från fönster
Köksdel. Bågskyttevägen 4 C - Bjurfors
Köksdel

Planskiss

Planlösning
Entréplan
Planlösning
Övre plan/sovloft

Beskrivning

Beskrivning

Välkommen till ett mycket fint studiohus om totalt 33 kvm, fördelat på 20 kvm boarea + 13 kvm biarea. Huset har ett bra läge med insynsskyddad altan samt ”egen” tomt.

I bostaden är det öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och stora fönster för härligt ljusinsläpp. En del av rummet har dubbel taket vilket ger en härlig rymd. Mycket fint badrum i sobra och moderna färger. En trappa upp finns ett sovloft med bra förvaringsmöjligheter i skåp och förråd. Hela bostaden har smakfulla, moderna och ljusa ytskikt.

Här bor man i ostört läge nära naturreservat med badsjö och nära till kommunikationer med buss mot Huddinge centrum. Även nära till Flottsbro med bad sommartid och skidåkning vintertid.

Tillträde enligt överenskommelse, snabbt tillträde är möjligt om så önskas.

Interiör

ALLRUM/KÖK
Öppen planlösning med vitpigmenterat parkettgolv, ljust målade väggar och två garderober. Stora glaspartier med bra ljusinsläpp och dubbel takhöjd i del av rummet. Via skjutdörrar når man den trädäckade altanen/tomten.
I köksdelen finns integrerad kyl/frys och kombimaskin för tvätt/tork. Här finns också induktionshäll, fläkt samt inbyggd ugn och mikro.

BADRUM
Mycket fint och helkaklat badrum med klinkergolv och golvvärme. Duschhörna, wc, tvättställ, skåp samt handdukstork.

SOVLOFT
Rymligt loft om ca 13 kvm samt ca 1.25 m i takhöjd och med vitpigmenterat parkettgolv och vitmålade väggar. Här finns även bra förvaring i skåp samt förråd med varmvattenberedaren.

Utvald detaljbild ej bildlista Utvald detaljbild ej bildlista Utvald detaljbild ej bildlista

Fakta

Uteplats/balkong

Stor och insynsskyddad altan.

Övriga byggnader/utrymmen

Mindre redskapsförråd på tomten. Föreningen har gett tillåtelse till att bygga större förråd.

TV/bredband

Via Telia fiber

Övrigt

BUDGIVNING
Vi använder oss av öppen budgivning, vilket innebär att mäklaren löpande redovisar det högsta budet till budgivarna som då har möjligheten att bjuda över varandra. Mäklaren noterar samtliga bud med namn på budgivaren, tidpunkt och bud, samt eventuella villkor med budet.
Alla som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivningslistan med budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till säljare och köpare.

Spekulanter uppmanas att noggrant undersöka lägenheten före köpet, som överlåtes i det skick och med den utrustning som föreligger i dag, med undantag av säljarens åtagande om flyttstädning.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Ekonomi

Andel i föreningen
0,0321%
Andel av årsavgiften är
0,0321%
Pantsatt
Ja

Driftskostnad (per månad)

Värme
600 kr
Försäkring
150 kr
Summa
750 kr

Driftskostnaderna är uppskattade och kan variera bl.a. beroende på hur många personer som ingår i hushållet samt vilka avtal man väljer.
I uppvärmningskostnaden ingår även hushållsström.

Energideklaration

Utförd
Ej utförd

Bostadsrättsförening

Namn
Viltfällan 18
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1183*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av säljare

Allmänt om föreningen

Föreningen bildades 2015 och består av 18 bostäder fördelat på sex parhus och sex mindre studiohus. Till varje bostad tillhör en "egen" gräsmatta och en eller två parkeringsplatser med eluttag. De större lägenheterna har även förråd.

Föreningens ekonomi

Inga planerade höjningar (maj 2019)

Renoveringar - Utförda och planerade

Inga större utförda eller planerade (maj 2019).

TV/bredband

Eget abonnemang via Telia fiber

Månadsavgift

Avgift
1 988 kr

I avgiften ingår vatten, sophämtning, parkeringsplats (med eluttag) och bostadsrättstillägget i hemförsäkringen.

Information

Typ
Bostadsrättsvilla
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
1 850 000 kr
Lägenhetsnummer
10
Våningsplan
0
Hiss
Nej
Rum
1,5
Sovrum
1
Boarea
20 kvm*
Biarea
13 kvm
Trädgård
Ja

* Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Byggnadssätt

Byggnadstyp
1 plan med loft
Byggår
2016
Uppvärmning
Direktverkande el och luftvärmepump
Ventilation
Mekanisk frånluft
Fönster
3-glasfönster

Länkar

Området

Att bo i Glömsta

Glömsta är ett villaområde i sydvästra Huddinge. Här har man en vacker natur i en historisk miljö med rikliga möjligheter till friluftsliv.

Glömsta hör till Huddinges äldre bosättningar med gravfält från yngre järnåldern och talrika fornlämningar. Byn “Glömsta” är känd sedan 1400-talet och skrevs då glomastom, vilket anknyter till det fornnordiska namnet Glume. På 1700-talets början blev Glömsta säteri och i mitten på 1800-talet ägdes Glömsta gården av storjordbrukaren Pehr Pettersson. På 1930- och 1940-talen genomfördes en omfattande styckning och utbyggnad av området. I norr, mot Gömmaren, blev det huvudsakligen sommarstugor, medan villor kom till längre söderut.

På 1950-talet dämpades nybyggnadstakten, eftersom vatten- och avloppsfrågan inte var löst tillfredsställande. Sedan detta problem löstes har nu en omfattande nybyggnation kommit igång. Idag består bebyggelse huvudsakligen av villor byggda i slutet av 1990-talet och början av 2000-talet samt fritidshus kring källsjön Gömmaren. De senaste åren har även byggandet av bostadsrätter tagit fart, främst som parhus och studiohus. Huvudvägen är Gustav Adolfs väg som leder genom området i nord-sydlig riktning. Vägen är uppkallad efter prins Gustav Adolf, gift med prinsessan Sibylla. Övriga vägar i området har också namn efter den kungliga familjen Kristinavägen, Margaretavägen, Sibyllavägen samt dåtidens statsminister Per Albins väg efter Per Albin Hansson.

Göta landsväg gick genom området och en del av vägsträckningen finns kvar i Gamla Stockholmsvägen och Lillerudsvägen tidigare Herrgårdsvägen.

Glömsta är ett naturskönt område med värdefull växtlighet och rikt naturliv. Gömmarens naturreservat ligget nära och erbjuder en klarvattensjö med bad från sandstrand, brygga, klippa eller berghäll. Det finns även ett hundbad och möjlighet till fiske. I reservatet kan man åka skidor, jogga, rida, plocka svamp eller promenera på de många lederna och stigarna.

För den som vill idrotta ligger Flottsbro friluftsområde mycket nära och kan nås med buss eller cykel. Källbrinks IP ligger även det i närheten och är en idrottsplats för fotboll, tennis, friidrott, cykelsport och orientering. Dessutom är Glömstahallen med inom- och utomhusytor under planering.

Glömsta har flera förskolor och en grundskola där man hösten 2016 öppnade dörrarna till Glömstaskolan - en helt nybyggd och innovativ kommunal skola i Glömsta, satt att prova nya vägar. Inledningsvis tog skolan 2016 emot elever från förskoleklass till årskurs 6 och efter hand bygger skolan på med klasser upp till årskurs 9 (2019). Ett nytt skolhus för F-3 projekteras som bäst. Som mest kommer Glömstaskolan att rymma ca 800 elever.

Flera busslinjer går igenom Glömsta och förbinder området med bl.a. Skärholmen, Kungens Kurva och Huddinge Centrum, där det finns butiker, restauranger mm. Från Huddinge Centrum når man Stockholm C på ca 15 minuter.

Trafikverket har beslutat att bygga en trafikled mellan Vårby och Haninge, som beräknas vara klar 2026. Bygget planeras även att ge en cykel- och gångväg samt en ny spårvagnslinje. Trafikleden som byggs är tänkt och kommer att avlasta Glömstavägen. I Huddinge kommuns gällande översiktsplan finns det med att bygga en ny stadsdel i Glömstadalen.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Glömsta? Kontakta våra Bjurfors mäklare i Huddinge! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Bågskyttevägen 4 C

Bågskyttevägen 4 C,
14132 Huddinge

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Stefan Voigt

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 0732-57 56 77

 • Extra kontaktperson

  Vanja Andelkovic

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0732-57 56 75