Bostäder till salu i Viby

Hitta din nya bostad i Viby

Attraktiva bostäder till salu i Viby

Här hittar du alla våra lediga bostäder till salu i Viby just nu!

 • Friliggande villa

  Viby, Sollentuna

  På förhand
  Adress
  Backängsvägen 23
  Antal rum
  6
  Sovrum
  4-5
  Boarea
  147 kvm
  Tomtarea
  1022 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Kedjehus

  Viby, Sollentuna

  Besiktigad
  Budgivning pågår
  Adress
  Fagottvägen 14
  Utgångspris
  5 995 000 kr
  Antal rum
  5
  Sovrum
  3-4
  Boarea
  134 kvm
  Tomtarea
  293 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Viby, Sollentuna

  På förhand
  Adress
  Soldatvägen 53
  Månadsavgift
  4 017 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  54 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Radhus

  Viby, Sollentuna

  På förhand
  Adress
  Starrgränd
  Antal rum
  4
  Sovrum
  3-4
  Boarea
  115 kvm
  Tomtarea
  128 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

Området

Att bo i Viby

Att bo i Viby är att bo granne med stora, härliga grönområden. Viby är en lugn oas, i Sollentuna kommun men ändå med närhet till det mesta man behöver i vardagen, så som förskolor, skolor, matbutiker, vårdcentral och kommunikationer.

Med Järvafältet runt knuten är det inga problem att leva ett aktivt friluftsliv. Järvafältet är ett stort naturreservat med milslånga vandringsleder, grillplatser, gamla gårdsmiljöer, betande djur, sjöar osv. Naturskolan bjuder in elever från Sollentunas skolor för att prata djur, miljö och naturens olika kretslopp. Bögs gård, även det på Järvafältet, är en perfekt söndagsaktivitet för hela familjen. Här får man hälsa på grisar, getter, hästar och kaniner. Eller varför inte ta en värmande kopp choklad, en svalkande glass eller en mättande lunch på Lenas café.

I Viby vid sjön Ravalen samlas fågelskådare året runt och på Sollentuna golfklubb samlas golfspelare sommartid och längdåkare vintertid. Den årliga majbrasan i närheten av Ekbacken är en populär tradition hos Viby-borna, här minglas det kring den värmande brasan och barnen möter ofta upp sina klasskompisar för lite lek.

Viby har många förskolor att välja mellan. Av grundskolor finns tre, Runbacka skolor F-9, Vibyskolan F-9 och Rälsen F-5. Det finns fler förskolor, skolor och gymnasium i Sollentuna. Läs mer om dessa på www.sollentuna.se.

Matbutik, vårdcentral och restauranger finns i Norrviken centrum. 10 minuter från Viby ligger Häggviks Handelsplats där större livsmedelskedjor, apotek, blomsteraffärer och snabbmatsrestauranger ligger. Ytterligare 10 minuter bort ligger Sollentuna centrum som har det mesta man önskar av en galleria.

Från Viby går buss 525 ner till Norrviken där tåg mot Stockholm city går åt ett håll och mot Arlanda åt det andra.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Viby? Kontakta våra mäklare i Sollentuna! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.