Härlig utsikt på 5:e våningen

Arenastaden, Solna

Evenemangsgatan 34

På förhand
Avgift
2 787 kr
Antal rum
2
Boarea
44 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
5 av 22
Hiss
Ja

Härlig utsikt på 5:e våningen

Här erbjuds en nyproducerad tvårummare på 5:e våningen i attraktiva Arenastaden. Mycket prisvärt och perfekt boende för 1-2 personer!

 • Ansvarig mäklare

  Leila Derogar

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 070-782 00 01

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Bild från grannlägenhet på samma våningsplan. Evenemangsgatan 34 - Bjurfors
Bild från grannlägenhet på samma våningsplan
Bild från grannlägenhet på samma våningsplan. Evenemangsgatan 34 - Bjurfors
Bild från grannlägenhet på samma våningsplan
Bild från grannlägenhet på samma våningsplan. Evenemangsgatan 34 - Bjurfors
Bild från grannlägenhet på samma våningsplan
Bild från grannlägenhet på samma våningsplan. Evenemangsgatan 34 - Bjurfors
Bild från grannlägenhet på samma våningsplan
. Evenemangsgatan 34 - Bjurfors
Interiörbild. Evenemangsgatan 34 - Bjurfors

Planskiss

Planlösning
Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Här erbjuds en nyproducerad tvårummare på 5:e våningen i attraktiva Arenastaden. Lägenheten är mycket välplanerad med smakfull inredning och härligt ljusinsläpp via flertalet fönster. Kök med full maskinell utrustning i rostfritt och öppen planlösning mot det ljusa vardagsrummet. Rymligt sovrum samt badrum med tvättmaskin och torktumlare. Goda förvaringsutrymmen i flera garderober/förråd. Generös, inglasad balkong om 9 kvm. Suveränt läge intill Friendes Arena och köpcentret Mall of Scandinavia. Värme, vatten och bredband ingår i avgiften.

Mitt i Solna - granne med Friends arena och Mall of Scandinavia. Arenastaden är uppbyggd som en helt ny stadsdel nära Solna station. De nya bostadshusen erbjuder fantastisk utsikt och ett boende långt utöver det vanliga. Här är det nära till det mesta och oavsett om du gillar sport, konserter, shopping eller friluftsliv finns det något för alla.

Arenastaden är välbesökt och fylld av liv oavsett om det är vardag eller helg. För aktiva människor som vill leva där det händer är områdets bostäder en möjlighet att bo i ett attraktivt läge med bra kommunikationer. Dessutom har kommunikationerna byggts ut. Tvärbanan är förlängd till Solna station, pendeltåg till Arenastaden och flertalet busslinjer. Samtidigt blir det nya av- och påfarter från E4 och E18

Kommunikation
Pendeltåg med bara 7 minuter till Centralen.
T-bana från Solna Centrum eller Näckrosen (blå linje).
Buss: 10 linjer finns i stadsdelen.
Tvärbanan förbinder Solna Station med Alvik via Sundbyberg.
30 minuter till Arlanda.
15 minuter till Bromma flygplats.

Interiör

Välkommen till denna moderna och välplanerade 2:a. Högt belägen ovanför trädtopparna, med en generös och inglasad balkong i soligt läge. Suveränt läge intill Mall of Scandinavia, natur och goda kommunikationer.

Hall med bra förvaringsmöjligheter i en stor garderob/ förråd med skjutdörrar samt plats för avhängning av ytterkläder och ytterligare en garderob.

Helkaklat badrum med klinkergolv och vita kaklade väggar. I badrummet finns wc, handfat, handdukstork, duschplats med vikvägg i klarglas, tvättmaskin och torktumlare.

Sovrummet är rymligt och ger plats åt såväl dubbelsäng samt tillhörande sidobord och förvaring. Här finns också förvaring i tre garderober.

Kök och vardagsrum (ca 22 kvm) ligger i öppen planlösning med utgång till den inglasade balkongen om 9 kvm.

Köket är utrustat med vita köksluckor med dämpade skåp och lådor. I köket finns alla bekvämligheter du kan behöva; kyl/ frys, inbyggd micro, inbyggd ugn med induktionshäll, fläkt och diskmaskin-allt i rostfritt utförande. Vardagsrummet ger gott om plats för soffmöblemang och matplats.

Fakta

Bostadsrättsförening

Namn
Brf VIP-Logen
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

Allmänt om föreningen

Förening:Brf Vip-Logen
Brf VIP Logen är en äkta förening med 146 st lägenheter fördelat på 22 våningar, och 2 lokaler i markplan. Föreningen äger marken. Delat ägande accepteras. Tillträde: 2018-09-03

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
1
Hushållsström
130 kr
Försäkring
130 kr
Summa
260 kr

Månadsavgift

Avgift/hyra
2 787 kr
Värme ingår
Ja
Vatten ingår
Ja

vatten, värme, digital-tv, IP-telefoni och bredband

Ekonomi

Andel i föreningen
0,5375%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Lägenhetsnummer
D-1404
Våningsplan
5 av 22*
Hiss
Ja
Rum
2
Sovrum
1
Boarea
44 kvm**

* Våningsplan 5 av 22.

** ekonomisk plan

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glas

Länkar

Området

Att bo i Solna

Välkommen att bo och trivas i Solna. Här finns attraktiva bostäder, framgångsrika företag, utmärkta kommunikationer, service, shopping, ett rikt kultur- och idrottsutbud samt härliga grönområden.

I Solna centrum finns ett stort antal butiker och all annan tänkbar service. Inom Solna finns ett stort antal förskolor, både kommunala och fristående grundskolor och gymnasieskolor samt gymnasiesärskola. Solna är en stad i utveckling som strävar efter skolor och förskolor med hög kvalitet. Här finns också Karolinska, ett av Sveriges största sjukhus.

I Solna finns två tunnelbanelinjer med stationer i bland annat Solna Centrum och Näckrosen samt i Bergshamra. Här finns även pendeltåg, fjärrtåg, tvärbanan och ett antal busslinjer vilket gör att det går snabbt och enkelt att ta sig in till Stockholm city.

Ungefär en tredjedel av Solnas yta består av natur och parker. Här finns flera strandpromenader vid bland annat Brunnsviken och Edsviken samt många små fina parker mellan bostadsområdena. Öster om Uppsalavägen ligger Kungliga nationalstadsparken med Ulriksdals slottspark, Tivolihalvön och Hagaparken. Området kring Råstasjön och Lötsjön är ett välbesökt rekreationsområde med strandpromenader och ett rikt fågelliv. Ännu en vacker strandpromenad finns utmed Ulvsundasjön och Bällstaviken. Inom Solna ligger Karlbergs, Haga och Ulriksdals slott.

Solna socken sträckte sig på medeltiden ända fram till Gamla stan i Stockholm och innefattade även delar av nuvarande Nacka och Lidingö. Mot slutet av 1800-talet växte flera förortssamhällen fram i Solna som till exempel Hagalund, Huvudsta, Råsunda och Lilla Alby. På 1870-talet rådde stor bostadsbrist i Stockholm. Industrierna expanderade och landsortsbefolkningen lade ner sina lantbruk och flyttade in till huvudstaden. Under 1880-talet började även fabrikerna hitta till Solna. Befolkningen ökade snabbt och det byggdes verkstäder och bostäder. 1943 bildades Solna stad och hade då cirka 30 000 invånare. Fortsatt stark expansion har gjort att bebyggelsen successivt växt samman med Stockholm. 1965 invigdes Solna centrum och nåddes av tunnelbanan 1975. 1986–1990 gjordes en ombyggnad till en överglasad flervåningsgalleria.

I övrigt består bebyggelsen mest av fristående flerbostadshus men det finns även en mer sluten stadsmässig bebyggelse.

Köpa eller sälja bostad i Solna? Kontakta våra mäklare i Solna och Sundbyberg! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Evenemangsgatan 34

Evenemangsgatan 34,
169 56 Solna

Visa i Google Maps

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Leila Derogar

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 070-782 00 01

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrätt

  Arenastaden, Solna

  På förhand
  Adress
  Evenemangsgatan 34, 14tr
  Pris
  3 495 000 kr
  Månadsavgift
  3 610 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  57 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrätt

  Arenastaden, Solna

  På förhand
  Adress
  Evenemangsgatan 34, 16tr
  Månadsavgift
  2 723 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  43 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!