Bostäder till salu i Råsunda / Vireberg

Hitta din nya bostad i Vireberg

Attraktiva bostäder till salu i Råsunda / Vireberg

Här hittar du alla våra lediga bostäder till salu i Råsunda / Vireberg just nu!

 • Bostadsrättslägenhet

  Råsunda / Vireberg, Solna

  På förhand
  Adress
  Virebergsvägen 11
  Månadsavgift
  1 913 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  73 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrätt

  Råsunda / Vireberg, Solna

  På förhand
  Adress
  Virebergsvägen 16
  Månadsavgift
  4 581 kr
  Antal rum
  3,5
  Boarea
  70 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

Området

Att bo i Vireberg

I Vireberg har man nära till all tänkbar service, ett bra shoppingutbud, mataffärer och kaféer. Här finns också närhet till både vatten och grönska för rekreation och friluftsliv som Skytteholmsfältet, Råstasjön och Lötsjön. Här finns flera olika idrottsanläggningar i närheten som Solnahallen och Skytteholms IP. Det är ett barnvänligt område med skogsdungar, lekplats och flertalet förskolor och skolor i närområdet som nås utan att korsa stora bilvägar.

Det är också gångavstånd till Solna och Sundbyberg centrum som erbjuder ett stort utbud av butiker, restauranger, banker, apotek och annan service samt Solna Business Park med bland annat Ica Maxi. Vireberg har goda kommunikationer med flera busslinjer samt gångavstånd till tunnelbana i Solna centrum samt tunnelbana och pendeltåg i Sundbyberg centrum.

Köpa eller sälja bostad i Vireberg? Kontakta våra mäklare i Solna och Sundbyberg! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.