Bostäder till salu i Ulriksdal

Hitta din nya bostad i Ulriksdal

Attraktiva bostäder till salu i Ulriksdal

Här hittar du alla våra lediga bostäder till salu i Ulriksdal just nu!

 • Bostadsrättslägenhet

  Ulriksdal, Solna

  På förhand
  Adress
  Drottning Kristinas Esplanad 51
  Månadsavgift
  2 158 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  40 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

Området

Att bo i Ulriksdal

Nya Ulriksdal är en levande stadsdel i Solna med en blandning av bostäder och arbetsplatser. Området kommer att präglas av en tät stadskänsla men bebyggelsen kommer att bestå av stadsradhus. Husen i två eller tre våningar med spännande design, funktionella lösningar och effektivt utnyttjade ytor passar både små och stora familjer.

Torget i nya Ulriksdal ska heta Hedvig Eleonoras torg. Här etableras det som behövs för de boende och för dem som har stadsdelen som arbetsplats. Shopping och annan service samt kvarterskrogar med mera kommer att finnas på bekvämt avstånd. Stadsdelen ligger också nära Solna centrum och Stockholms city med storstadens utbud inom räckhåll.

Ulriksdal har också en omedelbar närhet till härliga grönområden som Hagaparken och Ulriksdals slott som är en del av Stockholms nationalstadspark.

Ulriksdal har goda kommunikationer både norrut och mot Stockholm med flera busslinjer och pendeltåg som gör att du kan nå Stockholms innerstad på tio minuter. Detta gör det enkelt att pendla med kollektivtrafiken vilket är både tidseffektivt och miljövänligt. Man kan även snabbt och enkelt ta sig ut på E4:an med bil.

Köpa eller sälja bostad i Ulriksdal? Kontakta våra mäklare i Solna och Sundbyberg! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.