Bostäder till salu i Ulriksdal

Hitta din nya bostad i Ulriksdal

Attraktiva bostäder till salu i Ulriksdal

Här hittar du alla våra lediga bostäder till salu i Ulriksdal just nu!

 • Bostadsrättslägenhet

  Ulriksdal, Solna

  På förhand
  Adress
  Drottning Kristinas Esplanad 55
  Månadsavgift
  3 453 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  64 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

Området

Att bo i Ulriksdal

Idealisk plats för dig som vill bo både nära naturen och storstadspuls. Ulriksdal är ett levande område med trevliga stadsradhus och eftertraktade lägenheter. Under de närmaste åren växer området vidare med fler bostäder, butiker, arbetsplatser, restauranger och serviceinrättningar. Det finns också planer på en livsmedelsbutik och ett stärkt tjänsteutbud i de fastigheter som byggs längs Drottning Kristinas Esplanad.

I området idag finns trevlig pizzeria, populära restaurangen Jonas Spis, ONO Sushi och bageri. The Winery Hotel erbjuder trevlig matupplevelse och brunch. Överjärva Gård med sitt café är ett populärt utflyktsmål samt Ulriksdals Trädgårdscafé och Ulriksdals Värdshus. Här finns också Hemköp, kemtvätt och frisör. Till hösten öppnar Marriot hotell samt fler restauranger och caféer. Idag finns gymmet Nordic Wellness i området och 2020 öppnar Actic gym i två plan med utsikt över Brunnsviken.

MALL OF SCANDINAVIA
Du har även nära till Friends Arena som invigdes under 2012 som är byggd för att kunna anpassas till alla typer av evenemang. Här finns även Skandinaviens största shoppinggalleria Mall of Scandinavia som erbjuder det mest innovativa inom mode, mat, teknik, sport och design.

FINA GRÖNOMRÅDEN
Gillar man att motionera och vara ute i naturen finns Råstasjön, Hagaparken, Brunnsviken och Ulriksdals slottspark i närheten. Önskar man inomhusrekreation finns även Solna tenniscenter och Sturebadet Haga med spa- och träningsanläggning i området. Runt knuten finns även Ulriksdal golfbana.

SKOLA
Ulriksdalsskolan som ligger ett stenkast från huset. Bredvid skolan ligger en sporthall som utnyttjas gemensamt av skolan och föreningar i området. I närområdet ligger också den populära Förskolan Ulriksdal. Dessutom planeras ytterligare en förskola i området.

KOMMUNIKATIONER
Du som bosätter dig i Ulriksdal får även glädje av de korta avstånden till centrala Stockholm. Från dörren tar det 4 minuter till Ulriksdal pendeltågstation som tar dig till Odenplan på 6 minuter. När du ska resa längre ligger Bromma flygplats dessutom nära till hands och till Arlanda kan du ta dig genom flygbussarna eller pendeltåget.

Pendeltåget kompletteras även med busslinjer som går till Bergshamra T-bana och Solna T-bana. Du som bilpendlar kommer att uppskatta att det är lätt att ansluta till både E4 och E18. Här finns även vackra och välutvecklade cykelvägar till alla delar av stan.

Köpa eller sälja bostad i Ulriksdal? Kontakta våra mäklare i Solna och Sundbyberg! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.