Bromma - Nockeby, Stockholm

Nockebyvägen 46

Utgångspris
2 995 000 kr
Avgift
5 677 kr
Antal rum
2
Boarea
75 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
1 av 3
Hiss
Ja

Visning

 • måndag 26/2, KL 18:00 - 18:45

Nu har du möjlighet att förvärva en stor tvåa på 75 kvm med uteplats

 • Ansvarig mäklare

  Lars Bartholf

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0739-62 04 16

Bilder

Planskiss

Planlösning
Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Mitt i villaidyllen Nockeby bor ni här i en mycket trevlig och välplanerad tvåa (kan göras om till en trea) med uteplats och gräsmatta. Lägenheten är ljus, luftig och har gott om förvaringsmöjligheter. I vardagsrummet finns plats för ett större sällskap, här finns även utgång till gräsmatta och uteplats. Ena delen av vardagsrummet är något avskild och används idag som en läshörna. Kök och badrum har alla bekvämligheter som önskas och från köket kommer du direkt ut till uteplatsen och gräsmattan som löper utmed hela lägenhetens utsida.
Det är ca 5 minuters promenad till Nockeby torg där det finns affärer, apotek, bageri mm. Här går även spårvagnen som på ca 13 minuter tar dig till Alvik och T-bana (Gröna Linjen) .
Vill du röra på dig så är det nära till underbara promenadstigar utmed Mälarens vatten. Lägenheten är för dig som passerat 50 år, goda grannar och ett underbart läge i villaidyllen Nockeby. Det här är en lägenhet att trivas i!

Interiör

Hall:
En välkomnande hall med gott om plats för ytterkläder. Till höger har du kök, badrum och sovrum, till vänster öppnar hallen upp mot vardagsrummet.

Vardagsrum:
Vardagsrummet är ljust och rymligt, här finns plats för både släkt och vänner. Den ena delen av vardagsrummet är något avskild och används idag som en läshörna, det går även att göra om den här ytan till ett sovrum om man så önskar. Från vardagsrummet finns en utgång till en uteplats och till gräsmattan som löper utmed hela lägenheten.

Kök:
Ett funktionellt kök med matplats för 4-6 personer. Vill du äta utomhus så öppnar du bara altandörren till uteplatsen. Här finns plats för bord, stolar och grill. Utmed hela lägenheten finns också en gräsmatta, klippning ingår i avgiften.

Badrum:
Ett rymligt och praktiskt badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Idag finns här en dusch men det finns plats för ett badkar om man så önskar.

Sovrum:
I sovrummet finns plats för en dubbelsäng, här finns även ett antal garderober. I hallen utanför sovrummet finns en rymlig klädkammare.

Övrigt:
Samtliga rum, förutom badrummet, har ekparkett. Med fönster i tre väderstreck är det här en mycket ljus lägenhet. Enligt mäklarbilden är det här en 3:a men är från början disponerad så som en 2:a. I den alternativa planlösningen kan du se hur vardagsrummet delats upp i vardagsrum och sovrum.

Omgivningen:
Det är ca 5 minuters promenad till Nockeby torg där det finns affärer, apotek, bageri, blomsteraffär mm. Här går även spårvagnen som på ca 13 minuter tar dig till Alvik och T-bana (Gröna Linjen). Vill du röra på dig så är det nära till underbara promenadstigar utmed Mälarens vatten. Det här är verkligen en lägenhet att trivas!

Fakta

Fastighetsbeteckning

Följetongen 1

Bostadsrättsförening

Namn
Tunadalen
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
24
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1120*
Föreningen tillåter delat ägande
Nej
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej

* Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

Föreningen bildades 1999 då också fastigheten Följetongen 1 bebyggdes med fyra flerfamiljshus i tre våningar vardera, varav två hus med källare. Fastigheten innehåller 24 medlemslägenheter med en total yta om 1936 kvm, samtliga upplåtna med bostadsrätter. 16 av lägenheterna har 3 rum och kök, 4 lägenheter har 2 rum och kök, och 4 lägenheter har 4 rum och kök. I källarplanen finns lägenhetsförråd, tvättrum, gemensamhetslokal, övernattningslägenhet och ett bokrum. Medlemskap kan beviljas fysisk person som fyllt 50 år. Kontaktperson är Gunnel Larsén, styrelsens ordförande, gunnel.l@comhem.se.

Renoveringar - Utförda och planerade

2009 byte av den gamla energianläggningen, baserad på gasleverans från Stockholms stad, till bergvärmeanläggning, medförande väsentligt bättre ekonomi. 2013 kontroll och injustering av ventilationsanläggningen i alla lägenheter, i samband med OVK-besiktning. 2015 byte av radiatorfilter. 2015-2016 rensning av yttre avloppsledning, inkl. brunnar, fram till stadens gatuledning, samt kartering av yttre ledningar och brunnar inom fastigheten för vatten, avlopp och regnvatten. 2016 byte av automatik för öppning/stängning av entréportar.

2018 utvändig målning av fönster och dörrar.

TV/bredband

Internet: ComHem. Ingår i avgiften

Övrigt

Vid vardera av de fyra lägenhetshusen finns en bod som innehåller trädgårdsförråd och avfallskärl för sopsortering, samt två parkeringsplatser. En parkering med ytterligare sju parkeringsplatser ligger intill huset på Nockebyvägen 52. Samtliga parkeringsplatser har tillgång till el för motorvärmare.

Gemensamhetslokaler:
Övernattningslägenhet
Tvättstuga

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiklass
C
Energiförbrukning per kvm och år
50
Energideklarationsdatum
2015-03-02

Uteplats/balkong

Uteplats kök: 3,4 x 2,35 = 7,99 kvm
Uteplats vardagsrum: 1,6 x 3,2 = 5,12 kvm
Totalt ca 12,31 kvm

Gräsyta: Ca 16+16 +3+10 = ca 45 kvm

TV/bredband

Basutbud via Comhem ingår i månadsavgiften

Bredband ingår i avgiften

Parkering

Parkeringsplats finn att hyra till en kostnad av 300: - / månad.

Månadsavgift

Avgift/hyra
5 677 kr

Ekonomi

Andel i föreningen
0,0391%
Andel av årsavgiften är
3,91402%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
2 995 000 kr
Lägenhetsnummer
00111
Våningsplan
1 av 3*
Hiss
Ja
Rum
2
Sovrum
1
Boarea
75 kvm

* Våningsplan 1 av 3.

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
1
Hushållsström
789 kr
Försäkring
216 kr
Summa
1 005 kr

Byggnadssätt

Byggår
1999
Uppvärmning
Värmepump

Karta

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank. Bjurfors hjälper dig gärna med en bankkontakt.

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Genom att klicka på "Skicka" godkänner du Bjurfors användarvillkor.

 • Ansvarig mäklare

  Lars Bartholf

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0739-62 04 16