Välplanerade 42 kvm i toppskick med balkong

Södermalm Katarina, Stockholm

Tideliusgränd 11

På förhand
Avgift
2 702 kr
Antal rum
2
Boarea
42 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
2
Hiss
Ja

Visning

 • söndag 19/4, KL 14:30 - 15:15

  Bokad visning.

 • måndag 20/4, KL 17:30 - 18:00

  Bokad visning.

För din trygghet

Välj den typ av visning som passar dig bäst! Vi erbjuder både personliga och digitala visningar. Läs mer om våra alternativ.

Boka visning

Välplanerade 42 kvm i toppskick med balkong

Nyproducerad två på populärt läge med närhet till allt som söder erbjuder

 • Ansvarig mäklare

  Linus Johansson

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 070-105 22 29

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

För dig som eftersöker en nybyggd tvåa med balkong och har ett behov av ett strategiskt läge nära kommunikationer finns nu denna lägenhet till försäljning. Bostaden genomsyras av kvalitativa tillval, välplanerade ytor och gott om förvaring vilket gör att bostaden känns större än 42 kvm. Vill du njuta av många timmar på balkongen hittar du här en väl tilltagen balkong med yta att möblera på. Ett fullutrustat och modernt kök från Marbodal och helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare gör att du inte behöver tumma på livskvalitén. Säljaren har gjort många exklusivare tillval, vilket bidrar till extra hög standard.

Fastigheten är nybyggd av JM och området håller på att ta form med nya grönskande omgivningar som kombineras med den befintliga Rosenlundsparken. För dig som pendlar eller gillar att bo strategiskt nära kommunikationer är läget optimalt med Södra station nära, bussar från Hallandsgatan eller Magnus ladulåsgatan samt tunnelbana vid Medis, Skanstull och Mariatorget. På bekvämt avstånd finns ett stort urval av matbutiker, grönområden, gym, restauranger, shopping och vårdcentral.

Interiör

Hall: Hiss hela vägen upp och säkerhetsdörr in till bostaden. Genomgående i hela lägenheten finns vitlaserad, matt ek 3-stavs parkett och väggarna är ljust målade.

Vardagsrum: Ljust och luftigt vardagsrum med direkt tillgång till balkongen. Social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum bidrar till umgänge och sällskapsytor. Här finns plats att möblera med matbord och soffgrupp samt mediamöblemang.

Kök: Ljusgrått kök från Marbodal med klicköppning som bjuder på gott om förvaring både under och ovan bänkskivan. Maskinparken består av integrerad diskmaskin, inbyggd ugn och mikro, induktionshäll, kyl/frys samt utdragbar fläktkåpa. Kaklat stänkskydd och belysning gör det både praktiskt och bekvämt att laga mat i köket.

Sovrum: Här får du plats att möblera med dubbelsäng och övrig önskad förvaring. Fint ljusinsläpp från fönster. Längs ena väggen finns en garderobslösning som sväljer ditt behov av förvaring.

Badrum/WC/Tvätt: Helkaklat badrum med Centro Carrara klinker, vitt kakel och en kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Inredningen i badrummet består av duschhörna med skärmvägg, bänkskiva och väggskåp ovanför kombimaskinen, kommod, spegel med belysning, golvstående wc, torkställning, dimmer och infällda spotlights,

Balkong: Generös balkong med utgång från vardagsrummet. Här finns plats att möblera med möbler och grönska.

Fakta

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Rosenlundshöjden
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
90
Överlåtelseavgift
1183*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

Brf. Rosenlundshöjden omfattar två hus, underbyggda av ett gemensamt garage. Föreningen består av 90 lägenheter med 1–5 rum och kök. Båda husen har entré från Tideliusgränd och har två trapphus var. Mellan husen finns en väl skyddad gård som tillhör föreningen. I de nedre planen finns ett förråd för varje lägenhet.

Rosenlundshöjdens två hus i souterrängläge är klädda i mörkt tegel och har ett modernt formspråk. Flera av lägenheterna har takterrass och många är genomgående, vilket skapar extra ljus och luft. En förskola planeras på bottenvåningen i ett av de två husen.

Det nya området Rosenlundshöjden ligger i direkt anslutning till Rosenlundsparken, vars bortre del går under namnet Skånegläntan.
Totalt kommer 219 lägenheter byggas här under de närmsta åren och bilda en ny liten stadsdel på Södermalm. Det finns också planer för ett nytt torg med bland annat restauranger, butiker och service.

Föreningens ekonomi

Se bifogad ekonomisk plan samt årsredovisning.

Renoveringar - Utförda och planerade

Nybyggt 2018 av JM.

Parkering

Garaget har 42 platser, varav 5 är utrustade för laddning av elbil.
Dessutom finns några platser för motorcyklar.

TV/bredband

Lägenheterna utrustas med så kallat Triple play från Telia. Vilket innebär möjlighet till TV, telefon och bredband från samma nätverksuttag.

Gemensamma utrymmen

I varje hus finns gemensamma cykel-, rullstols- och barnvagnsrum samt ett antal uthyrningsbara förråd på de nedre planen. Där finns också ett utrymme som kan användas som styrelserum. Området är anslutet till ett sopsugssystem för hushållssopor. I varje lägenhet finns ett antal behållare för att underlätta källsortering. I garaget finns ett miljörum för källsortering av papper, glas, kartong, metall och plast.

Energideklaration

Utförd
Ej utförd

Övriga byggnader/utrymmen

Tillhörande bostaden finns ett förråd. Nätväggar med hylla och stång placerade i källare med tillgång från hiss. Minimihöjd i förråd är 2.15 m.

TV/bredband

Lägenheter utrustas med Telias så kallade Triple Play, vilket
innebär möjlighet till TV, telefon och bredband via ett och
samma nätverksuttag. Grundabonnemang för IP-telefoni,
basutbud för TV samt grundhastighet för bredband ingår
i månadsavgiften

Triple Play.

Månadsavgift

Avgift/hyra
2 702 kr

ink värme, kallvatten (+220kr obligatoriskt tillägg för Triple Play och +132kr för varmvatten)

Ekonomi

Andel i föreningen
0,77%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Lägenhetsnummer
0060-02-04-11003
Våningsplan
2*
Hiss
Ja
Rum
2
Boarea
42 kvm**

* Våningsplan i souterräng

** Enligt uppgifter från bostadsrättsförening

Driftskostnad (per månad)

Utöver månadsavgiften tillkommer kostnad för hushållsström, varmvatten efter förbrukning samt försäkring. Huset har mätare installerade till varje lägenhet för att mäta varmvattenförbrukningen. Det avlästa mätvärdet blir underlag för utdebitering av varje lägenhets varmvattenförbrukning och kostnad. Förbrukningen för tre månader kommer som en separat post på den första avin i varje kvartal.

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggår
2018/2019*
Uppvärmning
Värmeåtervinning på frånluftsventilation, fjärrvärme, vattenradiatorer
Ventilation
Frånluftsventilation, tilluft förvärms & filtreras
Fönster
Aluminiumklädda träfönster med 2 + 1 glas.

* Nybyggt

Området

Att bo på Södermalm Katarina

Södermalm är ett av Stockholms mest populära områden med flera olika centrum, här finns något för alla. Söder erbjuder Stockholms första moské, Mosebacke, Münchenbryggeriet, Nytorget och den hänförande utsikten från Fjällgatan och Monteliusvägen.

Katarina är välkänt för sina vackra gator, gamla fastigheter och stora utbud av restauranger och butiker. Katarina Kyrka med dess kyrkogård, Fjällgatan, Mosebacke och Nytorget är populära utflyktsmål.

På Söder finns all tänkbar service, vårdcentral och läkarmottagning samt nära till Rosenlunds sjukhus, Ersta sjukhus och Södersjukhuset. Flera förskolor, skolor och gymnasium med olika inriktningar, både friskolor och kommunala.

Kommunikationerna är goda med tunnelbana, flera busslinjer och pendeltåg från Södra station. Slussen utgör en knutpunkt för kollektivtrafiken med Saltsjöbanan och i närheten går även färjorna till Djurgården.

Köpa eller sälja bostad på Södermalm Katarina? Kontakta våra mäklare på Södermalm! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Tideliusgränd 11

Tideliusgränd 11,
118 69 Stockholm

Visa i Google Maps

Boka visning

För att värna om våra kunder och medarbetare har vi nya rutiner och alternativ för säkrare och mer flexibla visningar. Vi övergår från öppna till endast förbokade visningar med få deltagare. Skulle du önska en digital eller helt privat visning var vänlig kontakta mäklaren.

Du är varmt välkommen till våra fysiska visningar om du är helt frisk och utan symtom på förkylning eller influensa. Annars träffar vi dig gärna i ett digitalt möte.

Visningar

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Bolån

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB. Ansök om lånelöfte hos SEB.

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Linus Johansson

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 070-105 22 29

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Södermalm Katarina, Stockholm

  På förhand
  Adress
  Tjustgatan 4, 4 tr
  Månadsavgift
  2 791 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  32 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!
  Visning: 2020-04-19 13.15 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Södermalm Katarina, Stockholm

  På förhand
  Adress
  Östgötagatan 85
  Månadsavgift
  2 440 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  56 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Södermalm Katarina, Stockholm

  På förhand
  Adress
  Hallandsgatan 46, 1 tr
  Månadsavgift
  1 715 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  29 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Södermalm Katarina, Stockholm

  På förhand
  Adress
  Ölandsgatan 46
  Utgångspris
  2 995 000 kr
  Månadsavgift
  2 465 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  37 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Södermalm Katarina, Stockholm

  Adress
  Götgatan 97, 1tr
  Utgångspris
  3 495 000 kr
  Månadsavgift
  132 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  40 kvm

  Visning: 2020-04-13 13.30

 • Bostadsrättslägenhet

  Södermalm Katarina, Stockholm

  På förhand
  Adress
  Götgatan 73A
  Månadsavgift
  2 312 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  51 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Södermalm Katarina, Stockholm

  På förhand
  Adress
  Älvsborgsgatan 3
  Utgångspris
  3 495 000 kr
  Månadsavgift
  2 504 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  46 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Södermalm Katarina, Stockholm

  På förhand
  Adress
  Gotlandsgatan 69
  Månadsavgift
  2 044 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  43 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrätt

  Södermalm Katarina, Stockholm

  På förhand
  Adress
  Eriksdalsgatan 54
  Månadsavgift
  3 674 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  65 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Södermalm Katarina, Stockholm

  På förhand
  Adress
  Ringvägen 87A
  Månadsavgift
  2 097 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  48 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!