Bostäder till salu i Vallentuna

Hitta din nya bostad i Vallentuna

Attraktiva bostäder till salu i Vallentuna

Här hittar du alla våra lediga bostäder till salu i Vallentuna just nu!

Området

Hitta din nya bostad i Vallentuna kommun

Välkommen att bo och trivas i Vallentuna som erbjuder att attraktivt boende med småstadskänsla i naturskön miljö nära havet. Här finns många sevärdheter och spännande utflyktsmål samt ett rikt utbud av olika fritidssysselsättningar.

Vallentuna kommun är naturskönt belägen nordost om Stockholm med närhet till både skärgården och Arlanda. Inflyttningen till kommunen är en av de högsta i landet. Vallentuna har ett växande serviceutbud samt flera butiker och kaféer. På landsbygden finner du många små gårdsbutiker. Vallentuna har också ett rikt föreningsliv och mycket gott om fritidsaktiviteter. Du kan ägna dig åt golf, ridning, ishockey, konståkning, fågelskådning och paddling med mera. Kvarnbadet erbjuder tre olika pooler.

Vallentuna är också rik på kulturhistoria. I Uppland finns cirka 1 300 runstenar, märkliga och intressanta fornminnen som berättar om tiden för 1 000 år sedan. Extra rikt på runstenar är Runriket, ett område, som sträcker sig runt Vallentunasjön.I vildmarksreservatet Tärnan kan du uppleva trolsk och orörd natur. I Vallentuna finns också flera medeltida kyrkor.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Vallentuna? Kontakta våra mäklare i Stockholm. Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.