Centralt, Sundsvall

Klockgjutaregatan 3

Såld, 2019-04-17
Slutpris
1 520 000 kr
Avgift
5 295 kr
Antal rum
3
Typ
Bostadsrätt
Våningsplan
2 av 2
Boarea
70,5 kvm

 • Ansvarig mäklare

  Elin Riklander

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 070-685 35 59
  Telefon: 070-685 35 59

Bilder

. Klockgjutaregatan 3 - Bjurfors
Utvald detaljbild. Klockgjutaregatan 3 - Bjurfors
. Klockgjutaregatan 3 - Bjurfors
Utvald detaljbild. Klockgjutaregatan 3 - Bjurfors
. Klockgjutaregatan 3 - Bjurfors

helkaklat duschrum

. Klockgjutaregatan 3 - Bjurfors

ljus hall med bra förvaring i garderob med skjutdörrar

Området

Om området

Om du prioriterar stadens alla möjligheter, vill hänga med i svängarna och ha nära till allt är det självklart att välja ett centralt boende. Sundsvalls innerstad - stenstan - har till och med fått pris som Sveriges vackraste och bäst bevarade sekelskiftesmiljö.

Närservice

Sundsvall är Norrlands restaurangtätaste stad. Här finns flertalet restauranger och pubar, och det kryllar av mysiga caféer. Låt dig inspireras av smaker och idéer från hela världen där flertalet restauranger har utmärkelser i White Guide. Här finns gourmetrestauranger, cocktailbarer, internationella kök, mysiga kvarterskrogar, ekologiska alternativ, livliga ställen, romantiska platser. Ja, allt du kan tänka dig?

Kommunikationer

Bussförbindelserna från Sundsvalls centrum är goda, även nattetid till övriga bostadsområden i Sundsvalls kommun. Gångavstånd till Järnvägsstation och busstation Navet.

Övrigt

Sundsvalls gymnasium och Mittuniversitetet. Fristående grund- och gymnasieskolor är Internationella Engelska Skolan, Mikael Elias teoretiska gymnasium och NTI gymnasiet. Förskolor Klockan- och Solgläntans förskolor och Kryddans öppna förskola, alla är kommunala förskolor.