Bjurfors Sundsvall

Välkommen till Bjurfors fastighetsmäklare i Sundsvall.

På vårt mäklarkontor i Sundsvall arbetar erfarna och engagerade fastighetsmäklare som är specialister på Sundsvall och Timrå kommun med omnejd.

Tillsammans har vi på kontoret 40 års erfarenhet av bostadsförsäljningar och vi har sålt 1000-tals bostäder i ditt område.

Bjurfors i Sundsvall kan erbjuda dig några av Sundsvalls skickligaste och hårt arbetande fastighetsmäklare. Erfarenhet genom Elin Riklander som tack vare sina 15 år i branschen byggt upp ett stort nätverk och kontakter. På vårt kontor jobbar även Julia Berggren som de senaste åren varit en av Sundsvalls absolut bästsäljande fastighetsmäklare och specialist på kommersiella försäljningar och nyproduktion. Dessutom Ingela Lundgren Backlund som hela två gånger blivit utsedd till årets fastighetsmäklare. Med sina många år som fastighetsmäklare besitter även Ingela en oerhörd värdefull kunskap.

Med vårt starka varumärke i ryggen och med marknadsföring av både bred och hög klass vill vi erbjuda Sundsvall och Timråbor den bästa lösningen för er vid era bostadsförsäljningar. Där målet är att hitta rätt kund till just er bostad.

Om du vill sälja din bostad finns vi där för dig. Vi hjälper dig att göra en trygg och lönsam bostadsaffär. På Bjurfors arbetar alla mäklare efter Bjurforsmetoden; en välbeprövad sjustegsmetod som säkrar kvalitet och lönsamhet. Vi gör allt för att du som kund skall bli så nöjd som möjligt då du genomför din största och kanske allra viktigaste affär i livet. Vi på Bjurfors har alltid kunden i fokus och vi är inriktade på att nå gemensamma mål tillsammans med våra kunder.

Välkommen att kontakta oss på Bjurfors Sundsvall/Timrå.

Bjurfors Sundsvall

Besöksadress:
Storgatan 15
852 30 Sundsvall

E-post:
Telefon: 060-61 50 00