Bostäder till salu i Bergsjön

Hitta din nya bostad i Bergsjön

Attraktiva bostäder till salu i Bergsjön

Här hittar du alla våra lediga bostäder till salu i Bergsjön just nu!

Området

Mäklaren om Bergsjön

Bergsjön ligger cirka åtta kilometer från centrala Göteborg. Det är en grön och naturskön stadsdel med sjöar där du kan bada och fiska. Bebyggelsen är en blandning av villor, flerbostadshus och radhus.

SJÖN BERGSJÖN ÄR en populär badsjö med klippor. Här finns förskolor, skolor (årskurs 1-9), musikskola och fritidsgårdar. Tycker du om att motionera finns här två sporthallar och för barnen är ett besök på Galaxens stadslantgård uppskattat. I Bergsjön Centrum finns affärer, post, apotek, primärvård, tandvård, bibliotek och kulturhus. För den sportintresserade finns bl a fotbollsklubben Bergsjö IF samt Gymnastikens Hus. I omgivningarna finns hästgårdar med ridskolor.

FRÅN ALLA OMRÅDEN i Nordöstra Göteborg går det bra kommunikationer både in till Göteborg, Lerums kommun, samt mellan stadsdelarna. Med buss når du centrala Göteborg på cirka
25 minuter

Köpa eller sälja bostad i Partille kommun? Kontakta våra mäklare i Partille! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.