Hoppa till innehåll
Mäklare Partille - Bjurfors. Du hittar våra mäklare i Partille här på vårt kontor på Göteborgsvägen i Sävedalen. Våra mäklare hjälper gärna dig som vill värdera, köpa eller sälja bostad i Partille.

Specialister på Partille

Hitta mäklare i Partille

Välkommen till Bjurfors mäklare i Partille!

Ska du köpa eller sälja bostad? På vårt mäklarkontor i Partille arbetar erfarna och engagerade fastighetsmäklare som är specialister på bostadsmarknaden i Partille och östra Göteborg.

Vi som arbetar på Bjurfors Partille är ett sammansvetsat team som tillsammans drivs att ta våra kunders bostadsaffärer ett steg upp. Vi har gedigen samlad erfarenhet, bred kompetens och kompletterar varandras styrkor på ett perfekt sätt. Eftersom många av oss bor och också har verkat i Partille kommun har vi stor kunskap om området och är väl insatta i den lokala bostadsmarknaden, oavsett marknadsläge. Vi brinner för nöjda kunder och med vårt engagemang tar vi din försäljning till en lyckad bostadsaffär.

Du hittar våra fastighetsmäklare i Partille på Göteborgsvägen 34 i Sävedalen. Funderar du på att förändra ditt boende är du alltid välkommen till oss för goda råd och en kostnadsfri värdering av din nuvarande bostad.

Varmt välkommen till Bjurfors Partille!

Göteborgsvägen 34

Bjurfors Partille

Göteborgsvägen 34

433 60 Sävedalen

partille@bjurfors.se

031-336 78 70

Visa i Google Maps (öppnas i nytt fönster)

Pågående (36)

Urval av sålda (110)

Hitta mäklare i Partille

Hitta din mäklare

Mäklare Partille - Bjurfors kontor i Sävedalen: köp eller sälj din bostad i Partille med omnejd och kontakta oss för ett personligt möte

Hitta ditt drömhem med Bjurfors mäklare i Partille

GÅR DU I säljtankar? Varmt välkommen till oss på Bjurfors Partille.

Många av oss som arbetar på Bjurfors Partille bor i området och en del av oss är också födda och uppväxta här. Efter många år inom fastighetsbranschen är det ingen överdrift att säga att vi är specialister på Partille och den lokala bostadsmarknaden. På Bjurfors Partille får du alltid personlig service av erfarna och målinriktade mäklare som guidar dig till en trygg affär. För oss är varje kund och varje affär lika viktig. Vi gör alltid vårt yttersta för att du ska få maximalt betalt för din bostad.

Bor du i Partille får du det bästa av båda världar. Här har du storstadens alla bekvämligheter inom räckhåll samtidigt som du bor nära naturen. Orten är tillräckligt stor för att erbjuda ett bra utbud av restauranger, service och butiker. Det finns också ett rikt kulturliv och många spännande aktiviteter för barn. Samtidigt har du fantastiskt goda kommunikationer till centrala Göteborg och mindre än 20 minuter med bil till Landvetter flygplats.

Över hälften av Partille kommun består av skyddad natur, så det finns goda möjligheter till ett aktivt friluftsliv och många natursköna områden att utforska. Eller vad sägs om dramatiska bergspartier, öppna slättlandskap, vidsträckta skogsområden och ett flertal fina badplatser?

Partilles två allmänna badplatser, Humlebadet och Kåsjöbadet, når du med kollektivtrafik. Utby och Fjällbo är två välbesökta klätterområden. Vättlefjäll är ett populärt friluftsområde med flera olika vandringsleder, fiske, bad och paddling. Kärleksstigen i Paradiset och Jonsereds Trädgårdar är exempel på andra omtyckta utflyktsmål. Partille Arena arrangerar många spännande evenemang året runt. Den som bor i Partille behöver aldrig ha tråkigt.

Partille är en trygg kommun med bra barnomsorg, skolor och ett aktivt föreningsliv. Vi på Bjurfors Partille har lång erfarenhet av samtliga områden, både privat och i tjänst, och besitter en unik lokalkännedom.

8. Maklare-Partille-Bjurfors-Utby-Utsikt-Over-Berg-Villa-Hus.jpg

Bostäder i Partille: Här finns något som passar alla

Vi förmedlar många bostäder i Partille och i Göteborgs östra delar. Hos oss hittar du lägenheter och hus till salu i Sävedalen, Utby, Fräntorp, Kåhög, Jonsered, Kviberg, Öjersjö, Puketorp, Utbynäs, Mellby, Lexby, Paradiset, Partille centrum, Furulund, Furuskog, Björndammen och Vallhamra torg.

För oss är varje kund och varje affär lika viktig.

Vi på Bjurfors Partille brinner för:

  • Starka kundrelationer – vi jobbar för våra kunders bästa
  • Vi ger service över förväntan
  • Trygga bostadsaffärer

Nöjda kunder hos Bjurfors mäklare i Partille

Nöjda kunder – vi har god lokalkännedom och arbetar målinriktat för att ge dig de allra bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär. Bjurfors Partille var den mäklarfirman i Partille med mest rekommendationer och flest försäljningar 2022.

Marknadens bästa bostadpresentationer – Vi är övertygade om vikten av att presentera din bostad på bästa sätt för att skapa ett oslagbart första intryck och locka så många spekulanter som möjligt till visningen. För att uppnå detta har vi förmånen att dra nytta av Bjurfors starka varumärke och väl beprövade metoder inom områden som styling, fotografering och marknadsföring.

Vi har köparna – via Boagenten kan vi matcha din bostad med köpklara spekulanter som letar efter sitt drömhem i Partille och i Östra Göteborg.

Så hög är efterfrågan på bostadsmarknaden i Partille

Partille är en populär ort med blandad bebyggelse och just nu byggs det många nya bostäder både i Öjersjö och Partille centrum. Inflyttningen till kommunen är stor, men det är även många som flyttar inom kommunen. Därför är efterfrågan på alla typer av bostäder hög.

Vill du veta mer om trender, prisutveckling eller andra delar av bostadsmarknaden i Partille? Vi på Bjurfors Partille är hemmakära och har varit verksamma på orten i många år – välkommen in till oss så berättar vi mer om våra insikter.

Sälja bostad i Partille – vad ska jag tänka på?

Om du går i säljtankar rekommenderar vi att ta kontakt med en mäklare så tidigt som möjligt. Vi vet vad som krävs för bästa möjliga bostadsaffär och lägger ner mycket energi på förarbetet. Genom att vara tidigt ute får din mäklare mer tid till en genomarbetad process. Det ger också dig som säljare bättre tid att förbereda bostaden inför försäljningen. Oavsett vilken typ av bostad du ska sälja gäller det att visa den från sin bästa sida. Ju mer förberedd du är, desto bättre brukar resultatet av en försäljning bli.

Våra tips:

Fotografera delar av bostaden under vår- och sommarsäsongen, när det är som finast ute. Städa inne och ute. Rensa bort så mycket som möjligt och avlägsna personliga föremål. Styla efter kundgrupp – vi samarbetar med branschens bästa stylister och fotografer.

För att underlätta försäljningen kan det vara fördelaktigt att besiktiga bostaden. Då har du möjlighet att upptäcka och åtgärda eventuella brister i förväg – vi har ett gott samarbete med lokala besiktningsmän.

Annonsera din bostad med vår kostnadsfria tjänst På förhand. Då kan vi enkelt hitta rätt köpare till rätt bostad. Det är en stor fördel att hinna förhandsannonsera din bostad för att attrahera presumtiva köpare.

Köpa bostad i Partille – vad ska jag tänka på? Kommande försäljning i Partille.

Om du ser en bostad du gillar – kontakta mäklaren tidigt och meddela ditt intresse. Vi säljer många bostäder på förhandsmarknaden, det vill säga På förhand innan de annonseras offentligt och når den publika marknaden. För att du inte ska gå miste om drömhemmet är det en bra idé att anmäla dig till Boagenten – där får du tips om bostäder som kommer ut som kommande försäljning i Partille före alla andra.

Tänk även på att ha lånelöftet klart. Om du inte har ett lånelöfte ännu kan vi hjälpa dig att snabbt komma i kontakt med vår samarbetspartner SEB.

Maklare-Partille-Bjurfors-Savedalen-Centrum.jpg

Värdera bostad i Partille och bli redo för nästa steg

Vi har lång erfarenhet som mäklare i Partille vilket säkerställer ett korrekt värde på din bostad i kombination med god vägledning. På så sätt får du en bra grund att stå på inför boendeförändringen.

I vårt första möte samlar vi in all nödvändig information och ger dig rekommendationer utifrån det rådande marknadsläget. Vi kan även hjälpa till med bankkontakter och köprådgivning.

Om du funderar på att sälja din bostad, kontakta Bjurfors Partille i ett tidigt skede, så hjälper vi dig med kostnadsfri muntlig värdering av din bostad.

Din fastighetsmäklare i Partille: Vi är en av de ledande mäklarna i Partille och har flest nöjda kunder. Med oss vid din sida får du de bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär.

Välkommen till Bjurfors Partille

  • Rutinerade mäklare – vi är specialister på Partille
  • Måna om varje bostadsaffär
  • Vi har Partilles nöjdaste säljare och köpare

Köpa, sälja eller värdera bostad?

Våra mäklare kan Partille

Engagemang som lönar sig

Vi på Bjurfors Partille är en trygg och kompetent partner under försäljningsprocessen. Med ett stort personligt engagemang och mycket värme får varje kund den premiumupplevelse den förtjänar – oavsett bostad och marknadsläge.

Första intrycket

Tillsammans med branschens främsta fotografer och stylister lyfter vi fram din bostads bästa egenskaper – och attraherar fler spekulanter.

Vi har köparna

Vi skapar optimal mix av marknadsföringsaktiviteter för att nå ut till så många potentiella köpare som möjligt. Detta inkluderar även matchning i Bjurfors köparregister Boagenten.

Mäklare som gör skillnad

Ända sedan 1965 har affärsmannaskapet och engagemanget hos våra mäklare gjort stor skillnad. Vi har kompetensen och verktygen som den stora aktör vi är, samtidigt som vi har mäklare med lokal kännedom och personligt engagemang som ger allt vid varje affär.