Högst upp i huset med insynsskyddad terrass i härligt solläge

Furulund, Partille

Stubbvägen 2

På förhand
Avgift
4 177 kr
Antal rum
2
Boarea
57,5 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
5 av 5
Hiss
Ja

Högst upp i huset med insynsskyddad terrass i härligt solläge

Välplanerad tvåa på våning 5 av 5 i hus med hiss och förråd på samma våningsplan. Stor terrass med odlingsmöjlighet och i insynsskyddat västerläge.

 • Ansvarig mäklare

  Sofia Johansson

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-336 78 75

 • Extra kontaktperson

  Linnea Nilsson

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-336 78 78

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Välkommen till Stubbvägen 2. Stubbvägen 2 - Bjurfors
Välkommen till Stubbvägen 2
. Stubbvägen 2 - Bjurfors
. Stubbvägen 2 - Bjurfors
Stilfullt kök i vitt. Stubbvägen 2 - Bjurfors
Stilfullt kök i vitt
. Stubbvägen 2 - Bjurfors
. Stubbvägen 2 - Bjurfors

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Välkommen till Stubbvägen 2 i populära HSB Brf Sandfallet. Här erbjuds en välplanerad tvåa högst upp i huset med hiss och stor inglasad terrass med insynsskyddat västerläge mot skogen. Här kan man njuta av eftermiddag och kvällssolen samtidigt som man kan odla och plantera blommor i rabatt längs med fasadens ytterkant. Lägenheten har renoverats i omgångar med helkaklat badrum i svart och vitt samt stilrent kök med vita luckor och rostfri utrustning. Goda förvaringsutrymmen i skjutdörrsgarderob i hall, klädkammare i sovrum samt lägenhetsförråd praktiskt placerat på samma våningsplan som bostaden. Föreningen har parkeringsplatser och garage med separat kö. Lugnt område med promenadavstånd till mataffär, kommunikation, natur och köpcentrum Allum.

Interiör

Direkt när du stiger in i bostaden möts du av en ljus och välkomnande hall. På golvet ligger ett ljust laminatgolv och på väggarna finns en ljus tapet. Till vänster om entrédörren finns en rymlig skjutdörrsgarderob med spegelglas. Hallen är möblerbar och från hallen når man bostadens samtliga rum.

Den stora öppning mellan hall och vardagsrum ger en luftig och rymlig känsla tillsammans med den öppna planlösning mellan köket och vardagsrum. Vardagsrummet har ett parkettgolv och ljusa väggar. Stora glaspartier ger ett rikligt och rofyllt ljusinsläpp. Altandörren tar dig ut på den stora terrassen som är inglasad med skjutbara fönsterpartier. På terrassgolvet ligger plattor av granitkeramik och väggarna är målade. Terrassen har insynsskyddat läge med utsikt över området och skogen. Här kan man njuta ostört av eftermiddags och kvällssolen tillsammans med familj och vänner.

Med öppen planlösning mot vardagsrummet ligger köket. Ett stilrent och praktiskt kök med vita luckor, svart/grå mosaik, bänkskiva i laminat och rostfri utrustning med kyl/frys, inbyggd ugn, inbyggd diskmaskin och glaskeramik häll. Gott om förvaringsmöjlighet i skåp och lådor.

Bostadens badrum ligger lättillgängligt intill sovrummet och vardagsrummet. Fint renoverat i stilrena färgval i svart och vitt. Rymligt med plats för dusch, toalett, handdukstork, tvättmaskin och tvättställ med förvaring. Vädringsfönster i taket med ett fint ljusinsläpp.

Bostadens sovrum har ett laminatgolv och ljusa väggar. Fönstret med ett takfönster ger fint och harmoniskt ljusinsläpp. Gott om förvaringsmöjlighet för kläder i klädkammare med hängare och hyllplan. Extraförvaring finns i bostadens förråd som praktiskt och lättillgängligt ligger på samma våningsplan som bostaden.

Fakta

Uteplats/balkong

Stor inglasad terrass om ca 20 kvm med öppningsbara skjutdörrar i glas. Terrassen ligger i soligt västerläge med utsikt över området och naturen. Fina odlingsmöjligheter.

Månadsavgift

Avgift/hyra
4 177 kr

inkl. värme, VA, kabel-tv.

Ekonomi

Andel i föreningen
0,58038%
Andel av årsavgiften är
0,58038%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Lägenhetsnummer
22-2159-1-105-2
Våningsplan
5 av 5*
Hiss
Ja
Rum
2
Sovrum
1
Boarea
57,5 kvm**

* Våningsplan 5 av 5.

** Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggår
1988

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiklass
E
Energiförbrukning per kvm och år
106
Energideklarationsdatum
2019-11-08

Bostadsrättsförening

Namn
HSB Brf Sandfallet i Partille
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
130
Antal lokaler
6
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1163*
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av säljare

Allmänt om föreningen

Brf Sandfallet är en välskött förening som förvaltas av HSB. Området stod färdigbyggt år 1988 och föreningen äger fastigheterna Skulltorp 1:824-1:827 i Partille, med adresser Grenvägen 7-11 (hus 1), Grenvägen 1-5 (hus 2), Stubbvägen 2-6 (hus 3) och Stubbvägen 8-12 (hus 4).

I föreningen finns 130 st bostäder fördelade på 33 st 2 rok, 55 st 3 rok, 39 st 4 rok samt 3 st 5 rok.
I fastigheten finns även 3 st lokaler, 70 varmgarage, 45 kallgarage och 54 p-platser.

Samtliga huskroppar har 3 trappuppgångar vardera och det finns hiss i samtliga trappuppgångar.

Föreningen har en bra hemsida med mycket information. www.sandfallet.nu

Föreningens ekonomi

Föreningen kommer inte höja avgiften år 2020. Avgifterna har inte höjts sedan år 2005. Man gör en höjning av parkeringsplatserna (de nya avgifterna ligger under parkering.)

Renoveringar - Utförda och planerade

Föreningen skall utföra en fasadrenovering av hus 2 och 3. Arbetena kommer påbörjas under år 2020. De kommer i samband med renoveringen kontrollera dräneringen runt de två husen.
Nyligen byttes alla portar på kallförråden.

Parkering

Parkeringsplatser följer inte med bostaden vid försäljning. En nyinflyttad är dock alltid garanterad en bilplats i kallgarage eller en p-plats utomhus.
Till varmgaragen är det kö. Väntetiden varierar.
Parkeringsplatser utomhus ca 150 kr/månad. Kallgarage ca 300 kr/månad. Varmgarage ca 400 kr/månad.

16 st avgiftsbelagda besöksparkeringar finns. Avgift: 3 kr/tim, 20 kr/dygn.

TV/bredband

Föreningen är kollektivt ansluten till "Telia triple play". Detta innebär att tv (kanalpaket lagom), bredband (100/100 Mbit/s) samt bredbandstelefoni ingår i månadsavgiften. Utrustningen (router och box) tillhör lägenheten. När man flyttar ut måste man säga upp sitt abonnemang, när man flyttar in måste man beställa abonnemang. Görs hos Telia på tel. 90200. Snabbare bredband går att beställa hos Telia på tel. 90200.

Gemensamma utrymmen

Föreningslokal: Som medlem i föreningen har du möjlighet att hyra föreningslokalen för kalas m.m. Kostnaden är 300 kr/tillfälle. Lokalen har plats för 50 personer.
Grovtvättstuga: På Stubbvägen 8 (hus nr 4) finns en grovtvättstuga och där kan du boka in dig för tvättider med det lås som du fått vid tillträdet till lägenheten.
Övernattningsrum: Föreningen har två övernattningsrum i hus 4.
Motionsrum, solarium & bastu finns i hus 4.
Föreningen har även en boulebana.

Övrigt

Bostadsrättsföreningen kräver individuellt medlemsskap i HSB Göteborg. Köparen gör en ansökan om medlemskap på följande hemsida: https://blimedlem.hsb.se/. Kostnad för en köpare, som ny medlem är 825 kr varav 500 kr i medlemsandel, 300 kr i medlemsavgift (betalas en gång per år) samt inträdesavgift om 25 kr. Fler köpare/medlemmar debiteras totalt 525 kr (Se länken ovan).

Länkar

Området

Mäklaren om Partille kommun

Till ytan är Partille en av Sveriges minsta kommuner, trots detta är den tillräckligt stor för att erbjuda ett bra utbud av både offentlig och kommersiell service. Samtidigt är det möjligt att utnyttja alla fördelar som den närliggande storstaden Göteborg erbjuder. Här bor ni nära både stad och landsbygd, på landet mitt i staden!

OMRÅDET
Här finns många varierande miljöer: spännande bergspartier, slättlandskap, vidsträckta skogsområden och många vattendrag. I kommunen finns många platser och byggnader som påminner om olika samhällsepoker ända tillbaka till 1200-talet. Partille kommun består av fyra delar: Partille, Sävedalen, Jonsered och Öjersjö. Det är inte bara avstånden inom kommunen som är små: du når Göteborg på tio minuter med bil, buss eller tåg och Landvetter flygplats ligger på bara 20 kilometers avstånd. Nästan hälften av Partilles hushåll bor i villor och radhus. Hälften av hushållen som bor i lägenhet bor i det kommunala bostadsbolaget Partillebos fastigheter. Ungefär en tredjedel av lägenheterna är bostadsrätter.

UTBILDNING
Partille kommun erbjuder lärande för alla åldrar. Här finns flera förskolor, både enskilda och kommunala, samt familjedaghem och öppen förskola. I kommunen finns det flera grundskolor utspridda och man jobbar utifrån barn och ungdomars lust att lära. Det finns även en gymnasieskola.

KULTUR OCH HISTORIA
Jonsered är en kulturmiljö av riksintresse som illustrerar själva starten på industrialiseringen i Sverige. Det finns få andra platser som så välbevarat och komplett speglar denna epok. Partille herrgård har en historia som går tillbaka till 1300-talet. Under 1600- och 1700-talet ägdes Partille herrgård av adliga släkter och under perioden 1770-1780 uppfördes den nuvarande herrgårdsbyggnaden.

FRITID
I Partille finns mycket att göra för den sportintresserade. Här finns flera anläggningar där du bl.a. kan träna fotboll, tennis, rugby, golf, friidrott, innebandy, gymnastik, hockey och handboll. Elithandbollsklubben Sävehof spelar sina hemmamatcher i kommunen. Nya Partille Arena är en multihall för kultur- och idrottsevenemang.

SERVICE
I Partille Centrum finns service i form av t ex banker, post, vårdcentral. Köpcentrat Allum som sträcker sig över motorvägen erbjuder kvalitativ shopping i ett hundratal butiker. Här finns även restauranger, caféer och en stor ICA-butik.

KOMMUNIKATIONER
Kommunikationerna till och från Partille är goda, oavsett om man vill åka inom kommunen, in till Göteborg eller österut mot Alingsås. Området trafikeras av buss och från Partille station går pendeltåg mot Göteborg åt ena hållet och Alingsås åt det andra.

Köpa eller sälja bostad i Partille kommun? Kontakta våra mäklare i Partille! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Stubbvägen 2

Stubbvägen 2,
433 47 Partille

Visa i Google Maps

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Sofia Johansson

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-336 78 75

 • Extra kontaktperson

  Linnea Nilsson

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-336 78 78

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Furulund, Partille

  På förhand
  Adress
  Nävervägen 10
  Månadsavgift
  4 776 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  78 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!