Yteffektivt boende med en härlig rymd och låg avgift

Eriksberg, Göteborg

Östra Eriksbergsgatan 87

Utgångspris
2 300 000 kr
Avgift
1 994 kr
Antal rum
1
Boarea
38 kvm
Typ
Bostadsrätt
Våningsplan
1 av 7
Hiss
Ja

Visning

 • söndag 25/8, KL 16:00 - 16:30

  Bokad visning. Du kan även ringa Bjurfors Bokningscenter 031-761 79 50. Välkommen!

Boka visning

Yteffektivt boende med en härlig rymd och låg avgift

Högt i tak om 3,20 meter, inglasad balkong i soligt västerläge mot lugn återvändsgata.

 • Ansvarig mäklare

  Linn Andersson

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 031-761 79 67

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Här bor du i en modern lägenhet med alla bekvämligheter du kan önska. Sovalkov som du kan skärma av eller bygga ett loft för att optimera ytorna ytterligare. God plats för matbord och lättarbetat vitt kök.

Stabil förening med låg avgift som dessutom hade avgiftsfri månad i juli under 2019, nya beslut tas år för år.
Bostaden ligger centralt i Eriksberg och du har stor närhet till kommunikationer, kajen vid vattnet och restauranger.

Välkommen på visning!

Interiör

Hall med mycket god förvaring genom skjutdörrsgarderob med mycket god förvaring. Plats för avlastning möbel eller mindre arbetsplats. Direkt innanför entrédörren ligger det slitstarkt klinker i mörk färg på golvet resterande av bostaden har ekparkett. Rymlig och luftig känsla då bostaden har en slående takhöjd om 3,20 meter.

Badrummet är modernt kaklat med grått klinker på golvet och vita kakelplattor på väggarna. Duschhörna med glasvägg i klarglas. Kommod i svart med förvaring och tvättställ, ovan finns spegelskåp med belysning. Praktisk tvättdel med tvättmaskin och torktumlare. I badrummet finns plats för förvaringsmöbel. Handdukstork och element finns i badrummet.

Vardagsrum med sovalkov och kök går i öppen planlösning med stora fönsterpartier i västerläge. Lättmöblerat med plats för soffa och tv-möbel. Sovalkoven är rymlig och stor potential finns för dig med snickarglädje kan mycket göras tack vare takhöjden, kanske vill du bygga ett sovloft? Naturlig plats för matbord finns och kan enkelt förlängas vid större sällskap.

Köket är modernt med vitt kök, mörk bänkskiva av slitstarkt laminat och glasskiva bakom. Delad diskho och goda arbetsytor ger dig ett lättarbetat kök. Rostfria vitvaror inkluderar: kyl/frys, ugn, inbyggnadsmikro, spishäll och diskmaskin.

Balkongen i västerläge. God plats finns för loungemöbel, cafébord eller solstolar. Trätrall på golvet och inglasning ger en ombonad känsla och ett extrarum att nyttja stora delar av året.

Till bostaden hör ett förråd.

Fakta

Fastighetsbeteckning

Sannegården 29:1

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Studio 58
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
58
Antal lokaler
2
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1163*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av säljare

Allmänt om föreningen

Brf Studio 58
2013 påbörjades byggnadsarbetet av fastigheten innehållande 2 huskroppar i 6 plan samt entréplan med totalt 58 bostadslägenheter och två lokaler. Fastigheten färdigställdes 2014 och omfattar Östra Eriksbergsgatan 85, 87 och 89. Cykel-, och fastighetsförråd, sopanläggning och fjärrvärme-central finns på gemensamma utrymmen. Lägenhetsförråd finns i källarvåning med en storlek om ca 2-3 kvm.

Föreningens ekonomi

Inga avgiftsförändringar planerade.
Avgiften sänktes med 10 % 2018.
Juli månad var avgiftsfri 2019, nya beslut tas år för år.

Parkering

Föreningen har tilldelats p-platser i angränsande p-hus, Deckshuset. Parkeringstillståndet kostar 900 kr/månad. För aktuell kö kontakta http://deckshuset.se/

TV/bredband

Föreningen har tecknat avtal med telia som erbjuder deras paket Telia triple play vilket innefattar Bredband FiberLan, Bredbandtelefoni samt Digital-tv med grundutbud. Under 2019 har hastigheten ökat till 100/100.

Gemensamma utrymmen

Det finns cykel-, och barnvagnsförråd i markplan samt nätförråd i källaren. Även soprum och två stycken lokaler.

Övrigt

Besök gärna föreningens hemsida för mer information :
https://studio58.se/index.html

Uteplats/balkong

Balkong som är inglasad i västerläge.

Månadsavgift

Avgift/hyra
1 994 kr

Värme, vatten och Telia Triple Play (internet 100/100)

Ekonomi

Andel i föreningen
1,217%
Andel av årsavgiften är
1,22%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
2 300 000 kr
Lägenhetsnummer
11001
Våningsplan
1 av 7
Hiss
Ja
Rum
1
Boarea
38 kvm

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
1
Hushållsström
170 kr
Försäkring
95 kr
Summa
265 kr

Byggnadssätt

Byggår
2014

Energideklaration

Energiklass
C
Energiförbrukning per kvm och år
72

Området

Mäklaren om Eriksberg

Nybyggnation och modern design blandas med bevarandet av värdefulla fastigheter från den tidigare varvstiden. Sättet att blanda gammalt och nytt har fått flera utmärkelser för god arkitektur. Här finns bostads- och hyresrätter, skolor och företag. Du hittar även ett varierat utbud av butiker, restauranger, hotell, bar, teater, evenemangshall, konstnärsateljéer, idrottshall m.m; en blandning som gör livet i en stadsdel attraktivt och intressant.

KULTUR OCH NÄRINGSLIV

Göteborgs hamn är i särklass störst i Norden och en stor del av Sveriges handel med utlandet passerar här. De gamla hamn- och varvsområdena på båda sidor om älven håller på att förvandlas till bostadsområden, arbetsplatser och stråk där man kan roa sig eller njuta av kulturlivet. På Lindholmen byggs en helt ny stadsdel med IT-företag, bostäder och universitet.

NATUR

I området känns det alltid nära till naturen med flera grönområden, promenader längs vattnet och fina små prång med bänkar för avkoppling. I och runt Färjenäsparken finns vackra vyer och grönt område att promenera vid, det finns även tre stora lekplatser och en fotbollsplan, vilket gör det väldigt populärt hos barnfamiljer. De väljer att komma hit från hela Göteborg med sina barn. Snart är även västra Eriksberg klart med sista HSB huset och då ska parken renoveras och bli en samlingsplats för alla. Krokängsparken och Sörhallsberget är även några andra trevliga alternativ.

FRITID

På Norra Älvstranden finns ett stort utbud av träningsmöjligheter. Vid den gamla kvarnen på Eriksberg kan man träna på Friskis & Svettis, Nordic Wellness finns på Östra Eriksbergsgatan samt vid Eriksbergs Köpcenter ligger SATS och på Lundby Strand finns en stor och välutrustad idrottshall. På den gamla biografen Aftonstjärnan drar revyer och film fulla hus. Vid Lundby Strand ligger Radiomuseet och ett välutrustat bibliotek finner man på Lindholmen. I Hotell 11 och Eriksbergshallen på Eriksberg hålls större konferenser, utställningar och konserter. Lundbys kulturskola erbjuder ett brett utbud, här kan barnen spela musik och teater, dansa, sjunga, måla och jobba med keramik - för att bara nämna något.

SERVICE

Vid Eriksbergs köpcentrum finner man flera butiker, systembolag, apotek till stora matvaruaffärer. Utmed kajkanterna ligger flera prisbelönta restauranger och även många caféer med vacker utsikt över hamninloppet.

KOMMUNIKATIONER

Cityfärjan Älvsnabben går från Eriksbergskajen i tät trafik mellan båda sidor av älven. Förutom att vara ett bekvämt och snabbt sätt att resa till centrum utan bil och parkeringsbekymmer, så är det ett mycket tilltalande sätt att se staden och vattnet. Det finns också bra förbindelser med buss till centrala staden, bl.a. med stombusslinje 16. Andra bussar som även går här är 58, 99 och 31. Man kan även idag cykla i stort sett hela vägen mellan broarna på Norra Älvstranden. En vacker väg med storslagna vyer som också är fin för långa promenader.

Köpa eller sälja bostad i Eriksberg? Kontakta våra Bjurfors mäklare på Hisingen! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Östra Eriksbergsgatan 87

Östra Eriksbergsgatan 87,
417 62 Göteborg

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Boka visning

Välkommen att boka in dig på visning.

Visningar

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Bolån

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB. Ansök om lånelöfte hos SEB.

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Linn Andersson

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 031-761 79 67

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Eriksberg, Göteborg

  Nyproduktion
  Adress
  Monsungatan 89
  Pris
  3 590 000 kr
  Månadsavgift
  2 377 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  51 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Eriksberg, Göteborg

  Adress
  Bratteråsgatan 48
  Utgångspris
  2 290 000 kr
  Månadsavgift
  2 559 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  36 kvm

  Visning: 2019-08-27 17.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Eriksberg, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Bratteråsgatan 44
  Utgångspris
  2 700 000 kr
  Månadsavgift
  3 345 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  55 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Eriksberg, Göteborg

  Adress
  Bratteråsgatan 72
  Utgångspris
  2 690 000 kr
  Månadsavgift
  3 160 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  46 kvm

  Visning: 2019-08-25 14.00 Boka här