Hoppa till innehåll
Mäklare Hisingen - Bjurfors. Du hittar våra mäklare på Hisingen på Eriksbergstorget. Du är alltid välkommen till våra mäklare för goda råd och en kostnadsfri värdering av din nuvarande bostad på Hisingen.

Specialister på Hisingen

Hitta mäklare på Hisingen

Välkommen till Bjurfors mäklare på Hisingen!

Ska du köpa eller sälja bostad? Hos våra kompetenta mäklare på Hisingen kan du känna dig säker. På vårt mäklarkontor på Hisingen i Göteborg arbetar erfarna och engagerade fastighetsmäklare som är specialister på bostadsmarknaden på Hisingen.

Vi på Bjurfors Hisingen är ett stort sammansvetsat gäng som brinner för att hjälpa våra kunder till en lyckad bostadsaffär. Våra skickliga mäklare har god lokalkännedom och gedigen samlad erfarenhet. Vi värderar personlig service och att du som kund blir nöjd är vår högsta prioritet. Vi förmedlar bostäder på Hisingen och eftersom vi är marknadsledande i området har vi ett stort antal presumtiva köpare i vårt nätverk.

Våra specialiserade mäklare på Hisingen guidar dig tryggt genom hela din bostadsaffär. I vårt stora intressentregister Boagenten har vi tusentals köpare i regionen som aktivt letar efter sitt nästa hem – vilket gör att många av de bostäder vi förmedlar säljs redan innan visning.

Din fastighetsmäklare på Hisingen: Du hittar våra mäklare på Hisingen på Eriksbergstorget 11. Funderar du på att förändra ditt boende är du alltid välkommen till oss för goda råd och en kostnadsfri värdering av din nuvarande bostad på Hisingen.

Varmt välkommen till Bjurfors Hisingen!

Eriksbergstorget 11

Bjurfors Hisingen

Eriksbergstorget 11

417 64 Göteborg

hisingen@bjurfors.se

031-761 79 60

Visa i Google Maps (öppnas i nytt fönster)

Pågående (435)

Urval av sålda (483)

Hitta mäklare på Hisingen

Hitta din mäklare

Nyproduktion Hisingen

Hitta ditt drömhem med Bjurfors mäklare på Hisingen

GÅR DU I säljtankar? Varmt välkommen till oss på Bjurfors Hisingen.

Vi som arbetar på Bjurfors Hisingen är lokala specialister som enbart förmedlar bostäder på Hisingen. Vi kan bostadsmarknaden på Hisingen. Med ett stort engagemang och hjärtat på rätt ställe skapar vi de bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär. På Bjurfors Hisingen får du ett respektfullt och affärsmässigt bemötande och service i världsklass. Hos oss är alla kunder lika viktiga.

Hisingen är en av Sveriges största öar. Den är omringad av Göta älv i söder och öster, Nordre älv i norr samt Kattegatt i väster. Närheten till vattnet är påtaglig i hela området, vilket lockar många att bosätta sig på Hisingen. Här finns gott om fina badplatser och på sommaren är det härligt att besöka andra öar längs kusten som Öckerö och Hönö. Den sju kilometer långa kajpromenaden längs Norra Älvstranden bjuder på havsutsikt, vackra konstverk och mysiga restauranger.

Maklare-Hisingen-Bjurfors-Skeppspromenaden-Kustnara-utsikt.jpg

För den som gillar att vara aktiv på fritiden är Hisingen den perfekta platsen att bo på. Under en promenad i Keillers Park kan du njuta av fantastiska vyer över älven och Göteborg. Hisingsparken är Göteborgs största park och erbjuder både vacker natur att gå eller springa i samt flera olika fritidsaktiviteter som till exempel fotboll, ishockey, bågskytte och bangolf. Dessutom har Hisingen några av Sveriges bästa fotbollslag. BK Häcken vann herrallsvenskan 2022, och BK Häckens damer vann Damallsvenskan 2020 och kom tvåa både 2021 och 2022.

Oavsett om du vill bo i stan, nära naturen eller vattnet kan du hitta ditt drömhem på Hisingen.

Även den matintresserade har ett stort utbud av restauranger och caféer att välja bland. På Hisingens egen matdestination Kville Saluhall kan du handla delikatesser eller prova mat med smaker från världens alla hörn.

Hisingen är ett populärt område med blandad bebyggelse och utmärkta kommunikationer till Göteborgs centrum. Kombinationen av natur- och kustnära lägen och stadsmiljö gör att både unga och barnfamiljer söker sig hit. Oavsett om du vill bo i stan, nära naturen eller vattnet kan du hitta ditt drömhem på Hisingen. Vi på Bjurfors Hisingen förmedlar bostäder i alla prisklasser och i alla områden, allt från mindre, centrala lägenheter till exklusiva bostäder med havsutsikt.

Din mäklare i Eriksberg

Norra Älvstranden är en av Göteborgs mest populära stadsdelar med Eriksberg, Sannegårdshamnen och Lindholmen. Här blandas nybyggt och modern design med fastigheter från den tidigare varvtiden. Samlingspunkterna är många: Eriksbergskranens småbåtshamn, Färjenäsparken, Krokängsparken och Sörhallsberget. I området finns även fotbollsplan samt flera lekplatser för barnen. I Eriksberg bor du med havet som närmsta granne samtidigt som du har ett stort nöjesutbud alldeles runt knuten. Du tar dig snabbt in till stan med färjorna Älvsnabben eller med buss till Göteborgs alla stadsdelar. Om du föredrar att färdas med bil kommer du enkelt ut på de stora vägarna.

Kontakta våra mäklare på Hisingen om du planerar att köpa, sälja eller värdera bostad i Eriksberg. Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende på Hisingen.

Marknadsledande mäklare på Hisingen

Sälja bostad på Hisingen: Vi förmedlar flest bostäder på hela Hisingen och är marknadsledande i området. Historiskt sett säljer vi på Bjurfors cirka 30 procent av alla bostäder i Norra Älvstranden där Eriksberg, Lindholmen och Sannegårdshamnen ingår. Vi förmedlar också flest bostäder på Centrala Hisingen i områden som Porslinsfabriken och Kvillebäcken som vuxit mycket under de senaste åren tack vare olika nyproduktionsprojekt. Hisings Backa är ett annat expansivt område som ökar i popularitet där vi förmedlar många bostäder.

7. Maklare-Hisingen-Bjurfors-HisingsBacka-Eriksberg-Eriksbergskranen.jpg

Vad är viktigast för oss som mäklare på Bjurfors Hisingen?

  • Det är kunderna som utgör kärnan i vår verksamhet
  • Kunderna ska bli sedda, respekterade och få ett affärsmässigt bemötande
  • Vi erbjuder service över förväntan

Varför ska jag välja Bjurfors Hisingen?

Marknadsledande på Hisingen – vi är den mäklarbyrån med flest rekommendationer de senaste åren. Bjurfors Hisingen har även flest försäljningar per mäklare i området. Nyckeln till vår framgång är att vi är ett genuint gäng med skickliga mäklare som har fullt fokus på att hjälpa kunden till bästa möjliga bostadsaffär.

God lokalkännedom och gedigen erfarenhet – vi har förmedlat bostäder på Hisingen sedan 2009. Vår långa erfarenhet av området betyder att vi är väl insatta i den lokala bostadsmarknaden och blir en trygg partner i försäljningsprocessen. Till vår hjälp har vi Bjurfors starka varumärke och inarbetade metoder när det gäller allt från styling och fotografering till marknadsföring.

Vi har köparna – vi har flest marknadsdelar på Hisingen både när det gäller hus och lägenheter, vilket gör att vi träffar fler potentiella köpare än våra konkurrenter. Dessutom använder vi oss av Boagenten för att matcha din bostad med köpklara spekulanter som letar efter sitt drömhem på Hisingen.

Expansivt på bostadsmarknaden på Hisingen

Hisingen är inne i en expansiv fas med mycket nybyggnation och förnyelse i befintliga områden. Karlatornet på Lindholmen är Göteborgs första skyskrapa och rymmer förutom lägenheter även kontor och hotell. Backaplan håller på att förvandlas och ska bli Hisingens mest moderna centrum med ett nytt köpcenter, fler bostäder och verksamheter. Området kommer att växa ihop med innerstaden via den nya Hisingsbron. Vill du veta mer om trender, prisutveckling eller andra delar av bostadsmarknaden på Hisingen? Vi kan Hisingen – välkommen in till oss så berättar vi mer om våra insikter.

Kontakta oss så fort du börjar fundera på att sälja. Om vi kommer in tidigt i processen med vår expertis kan vi redan från början bidra med värdefull rådgivning om hur du ska förbereda bostaden inför försäljningen.

Sälja bostad på Hisingen – vad ska jag tänka på?

För dig som vill sälja din bostad rekommenderar vi att du tar kontakt med en mäklare så tidigt som möjligt. Det ger din mäklare mer tid till en genomarbetad försäljningsprocess.

Det är också en stor fördel att förhandsannonsera bostaden för att se hur stort intresset är och bygga upp ett större spekulantregister för din bostad.

Våra tips: Oavsett vilken typ av bostad du ska sälja är det viktigt att visa den från sin bästa sida. Kontakta oss så fort du börjar fundera på att sälja. Om vi kommer in tidigt i processen med vår expertis kan vi redan från början bidra med värdefull rådgivning om hur du ska förbereda bostaden inför försäljningen. Det utgör grunden för en lyckad affär.

Köpa bostad på Hisingen? Tips till dig som letar efter en bostad till salu på Hisingen:

Kommande försäljning på Hisingen: Många bostäder säljs innan de hinner komma ut på den öppna marknaden. Gå med i vårt köparregister Boagenten så får du förhandsinformation om bostäder På förhand före alla andra. Då riskerar du inte att gå miste om drömhemmet när det dyker upp.

Om du ser en bostad du gillar – kontakta mäklaren tidigt och meddela ditt intresse. Vi har både lägenheter till salu och villor till salu på Hisingen.

Tänk även på att ha lånelöftet klart. Om du inte har ett lånelöfte än kan vi hjälpa dig att snabbt komma i kontakt med vår samarbetspartner SEB.

1. Maklare-Hisingen-Bjurfors-Alvsborgsbron-gamlestadsvagen-Kustnarautsikt.jpg

Värdera bostad på Hisingen

Vi har lång erfarenhet av att förmedla bostäder på Hisingen och vet vad som krävs för att du som kund ska bli nöjd. I vårt första möte stämmer vi av dina behov och önskemål. Vi samlar in alla nödvändiga uppgifter och ger dig en analys av det aktuella läget på bostadsmarknaden på Hisingen. Utifrån den informationen tar vi sedan fram den bästa försäljningsstrategin för dig.

Om du går i säljtankar kan vi hjälpa till med kostnadsfri muntlig värdering av din bostad.

Välkommen till Bjurfors Hisingen

  • Erfarna mäklare – vi är specialister på Hisingen
  • Service i världsklass
  • Nöjda säljare och köpare

KÖPA, SÄLJA ELLER VÄRDERA BOSTAD?

Våra mäklare kan Hisingen

Marknadsledande mäklare på Hisingen

Som Hisingens största mäklare är vi en trygg och kompetent partner under försäljningsprocessen. Med ett stort engagemang och hjärtat på rätt ställe hjälper våra skickliga mäklare dig till en lyckad bostadsaffär.

Första intrycket

Tillsammans med branschens främsta fotografer och stylister lyfter vi fram din bostads bästa egenskaper – och attraherar fler spekulanter.

Vi har köparna

Vi skapar optimal mix av marknadsföringsaktiviteter för att nå ut till så många potentiella köpare som möjligt. Detta inkluderar även matchning i Bjurfors köparregister Boagenten.

Mäklare som gör skillnad

Ända sedan 1965 har affärsmannaskapet och engagemanget hos våra mäklare gjort stor skillnad. Vi har kompetensen och verktygen som den stora aktör vi är, samtidigt som vi har mäklare med lokal kännedom och personligt engagemang som ger allt vid varje affär.

}