Stilfullt renoverad vindstvåa i eftertraktad del av Lindholmen

Lindholmen, Göteborg

Gjutaregatan 3

På förhand
Avgift
4 207 kr
Antal rum
2
Boarea
50 kvm
Typ
Bostadsrätt
Våningsplan
5 av 5
Hiss
Ja

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Stilfullt renoverad vindstvåa i eftertraktad del av Lindholmen

Vill du bo nära centrum i ett expansivt område men ändå med en viss karaktär och charm? Här får det det bästa av två världar...

 • Ansvarig mäklare

  Linn Andersson

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 031-761 79 67

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Gjutaregatan 3. Gjutaregatan 3 - Bjurfors
Gjutaregatan 3
Stilfullt renoverad vindstvåa. Gjutaregatan 3 - Bjurfors
Stilfullt renoverad vindstvåa
Utsikt från sovrummet och balkongen. Gjutaregatan 3 - Bjurfors
Utsikt från sovrummet och balkongen
Utsikt från de sociala ytorna. Gjutaregatan 3 - Bjurfors
Utsikt från de sociala ytorna
Biograf Aftonstjärnan finns på samma gata och har en vacker fasad. Gjutaregatan 3 - Bjurfors
Biograf Aftonstjärnan finns på samma gata och har en vacker fasad
. Gjutaregatan 3 - Bjurfors

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Med ett centralt läge i en gemytlig del av Lindholmen finns denna topprenoverade tvårummare. Charmen har bevarats och smarta lösningar präglar hela bostaden. Här karaktäriseras lägenheten med tak upp till nock, synliga takbjälkar, takkupor och öppna sociala ytor.

Vackert och designritat kök i kombination med stor matplats och luftigt vardagsrum gör detta till ett hem för dig med höga krav. Sovrum med plats för dubbelsäng, liten balkong med dubbeldörrar ger dig en vacker utsikt över omgivningen. Vackert badrum med stort ljusinsläpp och smakfulla materialval.

HSB Brf Aftonstjärnan ligger beläget i den äldre delen av grönskande Lindholmen och är ett område med gemytligt grannskap, alldeles runt knuten av expansiva områden. Här njuter du av allt inom två minuters promenadavstånd, vatten, natur, historiska kulturarv, kollektiva förbindelser, restauranger och butiker.

Anmäl ditt intresse redan idag!

Fakta

Fastighetsbeteckning

Lindholmen 18:1

Bostadsrättsförening

Namn
HSB:s Brf Aftonstjärnan
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Föreningen tillåter delat ägande
Nej
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej

Allmänt om föreningen

Föreningen HSB Brf Aftonstjärnan är en liten förening som består av en byggnad som omfattar 11 lägenheter. Föreningen äger fastigheten Lindholmen 18:1. Man håller sina byggnader i bra skick genom löpande underhåll enligt sin underhållsplan. Byggår 1999.
Ekonomisk förvaltare är HSB.

Föreningens ekonomi

Föreningen höjde avgiften med 2% den 2018-01-01.

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
2
Hushållsström
200 kr
Försäkring
60 kr
Vatten/Avlopp
50 kr
Summa
310 kr

Uteplats/balkong

Liten balkong med dubbeldörrar

Månadsavgift

Avgift/hyra
4 207 kr

I avgiften ingår: värme och kallvatten

Ekonomi

Andel i föreningen
7,37213%
Andel av årsavgiften är
7,37213%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Lägenhetsnummer
11
Våningsplan
5 av 5
Hiss
Ja
Rum
2
Sovrum
1
Boarea
50 kvm

Byggnadssätt

Byggår
1999

Området

Att bo på Lindholmen

Norra Älvstranden är ett vattennära område med sköna stråk och vackra bostadsområden. Utsikten är storslagen. Bostadskvarteren öppnar sig mot vattnet, där fartyg och mindre båtar seglar förbi. Man bor vid vattnet men ändå mitt i stan. Lindholmen är ett av de bostadsområden som nu växer fram där både närheten till vattnet och naturen blir viktiga ingredienser med ett centralt läge till centrum.

Nybyggnation och modern design blandas med bevarandet av värdefulla fastigheter från den tidigare varvstiden. Sättet att blanda gammalt och nytt har fått flera utmärkelser för god arkitektur. Här byggs och utvecklas även Karlastaden, en levande och modern blandstad på Lindholmen. 8 kvarter med bostäder, kontor, restauranger och affärer - ett levande gatuliv med Karlatornet i mitten - Nordens högsta hus. Här finns bostads- och hyresrätter, skolor och företag. Runt om ligger det även restauranger, hotell, gym, lindholmen Sciencepark, street food and design market och Aftonstjärnans biograf. Det är även nära till butiker, mataffär, bageri, bar, teater, spa, evenemangshall, konstnärsateljéer, idrottshall m.m; en blandning som gör livet i en stadsdel attraktivt och intressant.

Här finns ett antal grönområden att strosa i, som exempel gamla delen av Lindholmen med slottsberget som kulturarv. Krokängsparken, Sörhallsberget och Färjenäsområdet är även några andra alternativ. Den vackert träskodda bryggpromenaden på Eriksberg inbjuder till promenader längs vattnet, fina små prång med bänkar för avkoppling.

Norra Älvstranden tillhör stadsdelen Lundby och här finns 21 kommunala förskolor samt fem familjedaghem och sju enskilda förskolor. På Wieselgrensgatan finner man en öppen förskola. Det finns åtta kommunala grundskolor med fritidshem samt två fristående grundskolor.

På Norra Älvstranden finns ett stort utbud av meningsfulla fritidsaktiviteter. Träningsanläggningar finns i området, Sats ligger vid Eriksbergs köpcenter och Nordic Wellness finns både på Lindholmen och Eriksberg. Vid den gamla kvarnen på Eriksberg kan man träna med Friskis & Svettis i deras modernaste anläggning. Är man intresserad av yoga och spa så ligger även Hagabadet Älvstranden nära.
På Lundby Strand finns en stor och välutrustad idrottshall. I teatersalongen Blå Hallen på Eriksberg hålls större konferenser, utställningar och konserter. Lundbys kulturskola erbjuder ett brett utbud. Här kan barnen spela musik och teater, dansa, sjunga, måla och jobba med keramik - för att bara nämna något.

Vid Eriksbergs centrum finner man flera butiker, systembolag, apotek och en stor matvaruaffär. Utmed kajkanten ligger flera restauranger och caféer med vacker utsikt över hamninloppet. Runt Eriksbergskranens småbåtshamn kan du strosa längs mysiga caféer och restauranger eller varför inte ta vara på en solig dag med att slå sig ner på däcket längs båthamnen med en glass i handen. Vid Älvsborgsbrons ena brofäste kommer det att växa fram en härlig park för familj och vänner att umgås i, perfekt plats för lek och picknick.

Kollektivtrafik är även något som finns lätt till hand. Hamnfärjorna ÄlvSnabben går i tät trafik med hållplatserna på båda sidor av älven. Förutom att vara ett bekvämt och snabbt sätt att resa till centrum utan bil och parkeringsbekymmer, så är det ett mycket tilltalande sätt att se staden och vattnet. Det går även en gratis färja från Lindolmen Science park direkt till Stenpiren.
Det finns också bra förbindelser med buss till centrala staden, bl.a. med stombusslinje 16. Andra bussar som även går här är 58, 99 och 31, samt andra expressbussar. Här går det även en elbuss direkt till Johanneberg från Chalmers – Chalmers.
Man kan även idag cykla i stort sett hela vägen mellan broarna på Norra Älvstranden. En vacker väg med storslagna vyer som också är fin för långa promenader.

Köpa eller sälja bostad på Lindholmen? Kontakta våra Bjurfors mäklare på Hisingen! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Gjutaregatan 3

Gjutaregatan 3,
417 57 GÖTEBORG

Visa i Google Maps

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Linn Andersson

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 031-761 79 67

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Lindholmen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Arbetaregatan 27
  Utgångspris
  3 590 000 kr
  Månadsavgift
  4 142 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  65,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrätt

  Lindholmen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Götaverksgatan 20
  Utgångspris
  3 090 000 kr
  Månadsavgift
  3 636 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  52 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrätt

  Lindholmen, Göteborg

  Adress
  Götaverksgatan 26
  Utgångspris
  3 095 000 kr
  Månadsavgift
  3 527 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  53,5 kvm