Drömmen om ett aktivt liv i Västra Göteborg!

Flatås, Göteborg

Svängrumsgatan 87

Nyproduktion
Fast pris
3 450 000 kr
Avgift
3 521 kr
Antal rum
3
Boarea
65 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
3 av 4
Hiss
Ja
Balkong
Ja

Drömmen om ett aktivt liv i Västra Göteborg!

En mycket väldisponerad bostad med stor balkong i perfekt söderläge. Fönster i tre väderstreck samt öppen och social planlösning. Stilrent badrum.

 • Ansvarig mäklare

  Jonna Alm

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-761 79 72

 • Extra kontaktperson

  Malin Tulldahl

  Fastighetsmäklare Nyproduktion
  Projektledare

  :
  Telefon: 031-733 20 98

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Välkommen att upptäcka Brf Flatås Park. Stilrent kök från Marbodal och vitvaror från Siemens.. Svängrumsgatan 87 - Bjurfors
Välkommen att upptäcka Brf Flatås Park. Stilrent kök från Marbodal och vitvaror från Siemens.
Ekparkett och vita väggar skapar en god bas att inreda utefter.. Svängrumsgatan 87 - Bjurfors
Ekparkett och vita väggar skapar en god bas att inreda utefter.
Vår - som sommartid står dörren mer än gärna på glänt till den södervända gårdsbalkongen.. Svängrumsgatan 87 - Bjurfors
Vår - som sommartid står dörren mer än gärna på glänt till den södervända gårdsbalkongen.
Rymligt sovrum om ca 13,5 kvm. Utrustat med tre garderober.. Svängrumsgatan 87 - Bjurfors
Rymligt sovrum om ca 13,5 kvm. Utrustat med tre garderober.
Vägg i vägg ligger bostadens minde sovrum placerat, ca åtta kvm kan också användas som ett arbetsrum. Svängrumsgatan 87 - Bjurfors
Vägg i vägg ligger bostadens minde sovrum placerat, ca åtta kvm kan också användas som ett arbetsrum
Entrén har plats till hatthylla samt tre garderober.. Svängrumsgatan 87 - Bjurfors
Entrén har plats till hatthylla samt tre garderober.

Beskrivning

Beskrivning

Välkommen på visning tis 2/10 klockan 17:00-17:30.
Intill den nya Flatåsparken i populära Högsbo bygger Veidekke 140 Svanenmärkta lägenheter med stora balkonger, uteplatser elller terrasser. Här bor du med cykelavstånd till några av Göteborgs finaste grönområden, Nya Frölunda Torg och Linnégatans puls.

Här erbjuds en välplanerad trerummare om 65 kvadratmeter med balkong i rakt söderläge. Utmärkt för dig som söker en trerummare med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Två separata sovrum med gott om förvaring. Badrum med tvättmöjligheter i form av mobimaskin. Här erbjuds en sund, välventilerad och tyst inomhusmiljö med välisolerade fönster samt energisnåla vitvaror och installationer.
https://www.veidekkebostad.se/nyproduktion/goteborg/hogsbo/flatas-park/

Moderna lägenheter i ny parkmiljö:
Högsbo är ett populärt bostadsområde, mycket tack vare det korta avståndet till Slottsskogen, Linnéplatsen och centrum. Här ska Veidekke bygga Flatås Park - tre hus om fem våningar med välplanerade lägenheter i olika former och storlekar där alla får balkong eller uteplats. Lägenheterna högst upp i huset får extra högt i tak och stora fönster - och de flesta får dessutom en egen terrass i perfekt söderläge. Kvarteret har bekvämligheter som hiss, garage under huset och en servicestation för cyklar där du kan meka och pumpa däcken. Närmaste granne blir nya Flatåsparken med lummiga grönytor, lek- och idrottsplats. En kort promenad bort ligger mataffären Lidl och på torget intill finns en pizzeria.

Flatås Park byggs helt enligt Svanen; här kan du kalla dig miljövänlig bara genom att bo! Svanen ställer höga krav på byggprocessen. Allt från materialval och energiförbrukning under byggnationen, till inomhusmiljön i den färdiga bostaden. Du får en sund, välventilerad och tyst inomhusmiljö med välisolerade fönster samt energisnåla vitvaror och installationer.

Nära till allt med cykel eller spårvagn:
Flatås Park har verkligen ett geografiskt drömläge för dig som gillar att hitta på saker och njuta av det aktiva livet. En ledig dag kan du ta en picknick-frukost utanför dörren, korvgrillnings-lunch i Änggårdsbergen och kvällsmat på någon av Linnéstadens alla restauranger. Det bästa är att du inte ens behöver någon bil. Från Flatås går det fina och platta cykelvägar som tar dig via Slottsskogen till Linnéplatsen på knappt 12 minuter, det är alltså snabbare än om du hade bott på Mariaplan, i Johanneberg eller vid Svingeln. Styr du åt andra hållet når du havet och Askimsbadet på en kvart. På vägen passerar du dessutom ett av Skandinaviens största köpcenter, Frölunda Torg, med drygt 200 butiker.

Bara några minuter från dörren ligger hållplatsen Nymilsgatan där tre spårvagnslinjer erbjuder snabba resor till och från centrum. Att ha så bra kommunikationer och korta avstånd gör vardagen lite lättare. Du hinner hem efter jobbet, ta en löprunda och sen möta upp vännerna inne i centrum. Utan att behöva planera, ta bilen eller vänta på en tresiffrig buss. Det bästa av det mesta finns helt enkelt på cykelavstånd!

Naturupplevelser på gångavstånd:
Änggårdsbergens naturreservat ligger endast 800 meter från Flatås Park. Denna unika vildmark består av en 300 hektar (eller 3 miljoner kvadratmeter) omfattande höjdplatå som delas av fem dalgångar. Här blandas tät blåbärsskog med spegelblanka fiskesjöar och branta klipphällar. Mountainbike, löpning eller långpromenad? Hur du väljer att utforska de oändliga stigarna och grusgångarna är upp till dig. Men håll ögonen öppna, med lite tur kan du få syn på allt från älg till vattensalamander. Den norra delen av reservatet gränsar dessutom till Göteborgs botaniska trädgård där du kan insupa dofterna från 16 000 olika växtarter, lägga dig i gräset och läsa en bok eller ta en bit mat på hyllade restaurang Paviljongen.

Interiör

En mycket väldisponerad bostad med två rymliga sovrum och öppet samband mellan kök och vardagsrum. Fönster i tre väderstreck skänker rikligt med ljus. Stilrent badrum med praktisk kombimaskin. Från den stora balkongen kan du njuta av det perfekta söderläget.

Fakta

Uteplats/balkong

Balkong om ca 8 m², läge söder.

Övriga byggnader/utrymmen

Det finns cykelförråd och källarförråd.

Tillträde

Juni-sep 2019

Månadsavgift

Avgift
3 521 kr

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Fast pris
3 450 000 kr
Lägenhetsnummer
3C-1301
Våningsplan
3 av 4*
Hiss
Ja
Rum
3
Sovrum
2
Boarea
65 kvm

* Våningsplan 2 av 5.

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Flatås Park
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Föreningen tillåter delat ägande
Nej
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej

Parkering

61 garageplatser. Kostnad 1250 kr/mån

3:or och 4:or har förtur till föreningens parkeringsplatser. Därefter fördelas platserna efter kontraktsdatum.

Ekonomi

Andel i föreningen
0,7447%

Driftskostnad (per månad)

Hushållsström
195 kr
Vatten/Avlopp
120 kr
Summa
315 kr

Uppskattad förbrukning.

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerbostadshus
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Från- och tilluftsventilation med värmeåtervinning

Området

Mäklaren om Flatås

Flatås ligger mellan Högsbo och Västra Frölunda och här är det nära till det mesta. Änggårdsbergens djupa skog ligger runt knuten och du har även nära till havet och allt vad staden har att erbjuda.

VANDRINGSKÄNGOR OCH HÖGKLACKAT
Det är lätt att leva ett aktivt liv i Flatås med allt från friluftsliv till träning och nattliv. Här finns Änggårdsbergens natur och löpspår alldeles bredvid, där blandskog, ljunghedar och sjöar gör det svårt att tro att du fortfarande befinner dig i Sveriges andra största stad. Det är populärt att cykla mountainbike och skogarna är också perfekta för svampplockning och korvgrillning. På kvällen byter du kanske vandringskängor mot högklackat och funktionsjacka mot finskjorta och sätter kurs mot Linnégatans restaurangstråk som nås på bara tio minuter. Med goda kommunikationer även på kvällar och helger gör det inget om en middag övergår i dans.

NÄRHET OCH UTRYMME
Flatås ligger väster om Dag Hammarskjöldsleden och gränsar till Högsbo i norr och Järnbrott i söder. Gatorna har måttrelaterade namn som Sjömilsgatan, Tvärhandsgatan och Svängrumsgatan. När vi ändå pratar mått så är det inte långt till vare sig stad eller bad. Du tar dig smidigt in till centrala Göteborg, eller till Frölunda torg med cykel eller spårvagn. Många av områdets flerfamiljshus byggdes på 60-talet och det finns gott om lamellhus på tre och fyra våningar. Nu förtätas området även med attraktiva nyproduktioner och en ny park. Spårvagnen söderut kopplar ihop Flatås med Frölunda Torgs alla butiker på bara fem minuter.

SALT OCH SÖTT
Med cykel är det lika smidigt att ta sig ut till kobbar, skär och salta bad i närheten av Fiskebäck eller Näset längre söderut. På sommaren är bad och picknickmöjligheterna oändliga och vid Önnereds brygga kan du till och med hyra kajak och utforska omgivningarna. Fiskebäcksbadet bjuder på sandstrand såväl som klippbad och i närheten hittar du en aktiv fiskehamn, båtvarv och småbåtshamn. På hemvägen gör du kanske ett stopp på Frölunda Torg och plockar med dig några bullar till eftermiddagsfikan.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Flatås? Kontakta våra mäklare i Västra Göteborg! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Svängrumsgatan 87

Svängrumsgatan 87,
421 73 Västra Frölunda

Visa i Google Maps

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Jonna Alm

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-761 79 72

 • Extra kontaktperson

  Malin Tulldahl

  Fastighetsmäklare Nyproduktion
  Projektledare

  :
  Telefon: 031-733 20 98

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Flatås, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Nymilsgatan 23
  Pris
  2 695 000 kr
  Månadsavgift
  3 971 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  76 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!
  Visning: 2020-10-05 17.15 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Flatås, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Nymilsgatan 23
  Utgångspris
  2 450 000 kr
  Månadsavgift
  3 995 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  76 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Flatås, Göteborg

  Nyproduktion
  Adress
  Svängrumsgatan 79
  Utgångspris
  4 995 000 kr
  Månadsavgift
  5 242 kr
  Antal rum
  4
  Sovrum
  3
  Boarea
  95,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Flatås, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Sjömilsgatan 23
  Månadsavgift
  3 276 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  61,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Flatås, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Svängrumsgatan 87
  Utgångspris
  2 500 000 kr
  Månadsavgift
  2 495 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  42,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Flatås, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Distansgatan 57
  Månadsavgift
  2 252 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  42,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Flatås, Göteborg

  Adress
  Sjömilsgatan 26
  Utgångspris
  2 450 000 kr
  Månadsavgift
  3 230 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  61,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Flatås, Göteborg

  Nyproduktion
  På förhand
  Adress
  Svängrumsgatan 87
  Månadsavgift
  2 540 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  43,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Flatås, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Svängrumsgatan 42
  Månadsavgift
  2 260 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  42,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Flatås, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Nymilsgatan 3
  Månadsavgift
  3 971 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  76 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!