Bostäder till salu i Fräntorp

Hitta din nya bostad i Fräntorp

Attraktiva bostäder till salu i Fräntorp

Här hittar du alla våra lediga bostäder till salu i Fräntorp just nu!

 • Friliggande villa

  Fräntorp, Göteborg

  Besiktigad
  På förhand
  Adress
  Fräntorpsgatan 28
  Antal rum
  4
  Sovrum
  3
  Boarea / Biarea
  85 kvm / 85 kvm
  Tomtarea
  541 kvm

  Kommer snart ut till försäljning! Visning: 2021-03-07 10.30

 • Bostadsrättslägenhet

  Fräntorp, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Fräntorpsgatan 86
  Månadsavgift
  4 229 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  72,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

Området

Mäklaren om Fräntorp

Fräntorp är ett lugnt och naturnära område som ligger i stadsdelen Sävenäs i Göteborgs kommun. Det är ett populärt område tack vare sitt centrala, men ändå naturnära läge. I Fräntorp bor människor i alla åldrar, på senare år märks en ökad inflyttning av yngre familjer som uppskattar den barnvänliga omgivningen. Fräntorp gränsar till Sävedalens köpgata med all tänkbar service, matbutiker, restauranger, bageri, saluhall, glasscafé, bensinstationer och kommunikation mot både Göteborg och Partille.

UTBILDNING
I närheten finns förskola och skola upp till årskurs 9. Den direkta närheten till barnomsorg, kombinerat med många aktiviteter för barn och ungdomar i alla åldrar gör att detta är ett mycket populärt område. Bebyggelsen i Fräntorp består mestadels av mindre villor och radhus.

NATUR OCH FRITID
Vid Fräntorp finns underbara naturområden för alla åldrar. Kring Delsjön, Skatås och Härlanda Tjärn finns flera belysta leder. Kanoter finns att hyra för att ta sig runt de vackra badsjöarna. Vid Delsjön finns både sandstrand, klippor och stora gräsytor med lekplatser, bryggor, grillplatser och kaféer. Delsjö Golfklubb är en av de äldsta golfklubbarna i Göteborgsregionen. På Skatås motionscenter finns motionsspår, dusch och bastu.

KOMMUNIKATIONER
Från området är det täta kommunikationer med buss och från Östra Sjukhuset går spårvagn som snabbt tar dig in till centrala Göteborg.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Fräntorp, Partille kommun? Kontakta våra mäklare i Partille! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.