Hoppa till innehåll

Charmig hörnlägenhet med öppen planlösning!

  • Såld, 2023-11-17
  • 48,8 kvm
  • 2 rum
  • 2 325 000 kr

Gårda, Göteborg

Vädursgatan 1

Slutpris:
2 325 000 kr
Avgift:
3 388 kr*
Antal rum:
2
Boarea:
48,8 kvm**
Typ:
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan:
2 av 2

*I avgiften ingår värme, vatten, TV (bas) och bredband (100/100). Obligatoriskt tillägg för el tillkommer om 323 kr/mån utöver angiven månadsavgift.

**Areauppgifter enligt säljaren och ekonomisk förvaltare

Ansvarig mäklare

Oliver Katz

Fastighetsmäklare / Säljcoach / Partner

Kontakta mig

Bjurfors Göteborg City

BOKA EN KOSTNADSFRI VÄRDERING

Vill du också sälja din bostad?

Fyll i formuläret nedan så hjälper vi dig!

Bilder

Om Gårda

Mäklaren om Gårda

ALLA VÄGAR BÄR TILL GÅRDA
Gårda är en stadsdel som ständigt växer och utvecklas. Här bor du i de gamla industrikvarteren som numera är ett varierat område med moderna, välplanerade lägenheter samt vackra stråk och grönområden med solbryggor längs Mölndalsån och Gullbergsån.

ETT OMRÅDE MED GAMMAL INDUSTRICHARM
I de södra delarna av Gårda finns den gamla bebyggelsen kvar men nya bostäder, kontorshus, butikslokaler, restauranger och kaféer tillkommer hela tiden. Det ger en välbalanserad mix av människor i olika livsfaser, blandade verksamheter och en skönt expansiv anda.

Fram till slutet på 1980-talet var Gårda främst ett industriområde, vilket gatunamn som Fabriksgatan vittnar om. Bland annat låg en stor remfabrik på Åvägen fram till 1977. När den stängde igen gick personalen hem och lämnade allt som det var. Idag är det ett arbetslivsmuseum, ett intressant exempel på hur en fabrik kunde se ut i början på 1900-talet. Strax intill, på Åvägen 19 hade bryggeriet Apotekarnes sin tillverkning av sodavatten. Byggnaden bubblar numera av kreativitet under namnet Brewhouse - konsertarena och inkubator för skapande näringar.

ENKELT ATT TA SIG BÅDE IN OCH UR STADEN
Här bor du med Göteborgs centrum med sitt stora utbud av restauranger, nattklubbar, affärer, banker och bibliotek på bekvämt avstånd. Från Gårda löper gång- och cykelbanor åt olika håll, så det är enkelt att ta sig in till Göteborgs centrum och inte minst Centralstationen – perfekt för den som pendlar, eller väljer weekendresor med tåg. En central trafikled löper genom stadsdelen och det finns flera påfarter till E6. Utan att ljuga kan man säga att alla vägar bär till Gårda. Dessutom är Gårda alltid i händelsernas centrum. I hörnet Parkgatan/Ullevigatan ligger Gamla Ullevi, hemmaarena för några av de stora Göteborgslagen och damlandslaget i fotboll. Från Nya Ullevi passerar du Filmstaden Bergakungen, Valhallabadet, Scandinavium och Svenska Mässan. Ett stenkast bort ligger Korsvägen med Liseberg, Universeum och Världskulturmuseet. Gårda är inte bara rikt på nöjen och evenemang. Här finns också närheten till flera skolor – från förskola till gymnasier – och all service man kan tänka sig. I Focushuset hittar du en av Sveriges mest välsorterade livsmedelsbutiker, med matvaror från jordens alla hörn.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Gårda? Kontakta våra mäklare i Göteborg! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Mäklare

Ansvarig mäklare

Oliver Katz
Kampanjbild Boneo

Liknande bostäder