Mäklare i Göteborg

Mäklare Bostadsrätter City - Göteborg

Välkommen till våra mäklare på Bostadsrätter City!

BOSTADSRÄTTER CITY. På vårt mäklarkontor på Engelbrektsgatan i Göteborg arbetar erfarna och engagerade fastighetsmäklare som är specialister på bostadsrätter i centrala Göteborg.

Du hittar våra bostadrättsmäklare mitt i centrala Göteborg, i korsningen mellan Kungsportsavenyn och Engelbrektsgatan. Funderar du på att förändra ditt boende är du alltid välkommen till oss för goda råd och en kostnadsfri värdering av din nuvarande bostad i centrala Göteborg.

Bjurfors Bostadsrätter City

Besöksadress:
Engelbrektsgatan 30
411 37 Göteborg

E-post:
Telefon: 031- 761 79 00
Fax: 031- 18 89 20

Mäklare och medarbetare

 • City Öst

  Våra mäklare på Bostadsrätter City Öst är experter på Vasastaden, Lorensberg, Inom vallgraven (förutom Norra Liden o Kungshöjd), Johanneberg, Landala Egnahem, Heden, Krokslätt (till gränsen mot Mölndal), Almedal (till gränsen mot Mölndal), Stampen, Prippska Tomten, Änggården och Guldheden

 • Regina Svantesson

  Försäljningschef Bostadsrätter
  Fastighetsmäklare / Partner


  Telefon: 031-761 79 19

  Regina är försäljningschef för bostadsrättsavdelningen och brinner för att skapa fantastiska affärer för både säljare och köpare. Med stor kunskap, driv och ett engagemang utöver det vanliga har hon sedan 2004 fått många kunders förtroende att förmedla deras bostäder. Reginas långa erfarenhet och höga krav på kvalité ger tillsammans med Bjurfors professionella tjänst alla förutsättningar till lyckade affärer.
 • Peter Waern

  Försäljningschef Bostadsrätter
  Fastighetsmäklare / Partner


  Telefon: 031-761 79 22

  Med ett stort intresse för hus och sekelskiftesfastigheter har Peter hamnat precis där han vill vara: i Göteborgs innerstad. Där förmedlar han bostadsrätter sedan 2004. Bjurfors goda renommé i kombination med Peters erfarenhet och kompetens bidrar till att han får förtroendet att förmedla många av de exklusiva våningarna i innerstaden.
 • Maria Adielsson

  Fastighetsmäklare/Säljcoach


  Telefon: 031-761 79 96

  Maria har under sina många år som fastighetsmäklare i Göteborgs innerstad uteslutande inriktat sig på områdena Lorensberg, Vasastaden och Johanneberg. Maria är ett välkänt ansikte i dessa områden och har sedan karriären startade, 2005, samlat på sig stor erfarenhet av förmedling av allt från exklusiva våningar till små och charmiga boenden.
 • Charlotta Lenhammar

  Fastighetsmäklare / Partner


  Telefon: 031-761 79 34

  Sedan 2006 har Charlotta varit fastighetsmäklare med fokus på bostadsrätter i Vasastaden, Lorensberg och Johanneberg. Hon är dessutom bosatt i området vilket ger en god lokalkännedom. Charlotta är en driven mäklare och med sitt engagemang ger hon alltid ”allt och lite till”. Hennes mål är alltid en nöjd kund.
 • Christian Warberg

  Fastighetsmäklare / Partner


  Telefon: 031-761 79 33

  Christian är uppvuxen i en mäklarfamilj och har följt fastighetsmäklaryrket sedan barnsben. Han har jobbat på Bjurfors sedan 2006 och är specialiserad på bostadsrätter i centrala Göteborg. Christian är målmedveten och driven, och hans kunnande och engagemang skapar bostadsaffärer med nöjda kunder.
 • Greta Ericson

  Fastighetsmäklare
  Föräldraledig


  Telefon: 031-761 79 25

  Greta påbörjade sin karriär inom fastighetsbranschen 2009 och är idag specialiserad på förmedling av bostadsrätter i centrala Göteborg där hon också är uppväxt. Med god lokalkännedom, ett brinnande engagemang och Bjurfors starka varumärke i ryggen ges de bästa förutsättningarna för lyckade bostadsaffärer. Att överträffa kundens förväntningar är Gretas utmaning och passion för yrket.
 • Sara Alfredsson

  Fastighetsmäklare / Partner


  Telefon: 031-761 79 31

  Sara har arbetat på Bjurfors sedan 2011 och är specialiserad på bostadsrätter i centrala Göteborg. Hon har sedan tidigare mångårig erfarenhet inom försäljning och service. Hennes personliga engagemang och höga ambitioner i kombination med Bjurfors kvalitetssäkrade arbetsmetod skapar de bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär. Målet för Sara är alltid att överträffa förväntningarna hos både säljare och köpare.
 • Nina Melin Bergh

  Fastighetsmäklare / Partner


  Telefon: 031-761 79 13

  Med glädje, hög kompetens och målinriktat arbete skapar Nina trygga bostadsaffärer. Bjurfors starka varumärke ger henne den trygghet som hon vill ha för att kunna fokusera på det som hon tycker är viktigast; nöjda kunder och en lyckad affär. Hon är specialiserad på bostadsrätter i Guldheden, Landala Egnahem, Änggården och Almedal. Nina har jobbat som mäklare i centrala Göteborg sedan 2012 där hon också bor och är uppvuxen.
 • Sandra Stals

  Fastighetsmäklare / Partner


  Telefon: 031-761 79 37

  Sandra har stor erfarenhet av försäljning och har arbetat som mäklare i flera år. Hon är specialiserad på bostadsrätter i centrala Göteborg och har hjälpt mängder av kunder till en lyckad bostadsaffär. Sandra stormtrivs med sitt yrke och hennes positiva person och goda affärssinne gör Sandra till en mycket duktig och omtyckt mäklare.
 • Jonas Rutberg

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 031-761 79 54

  Jonas förmedlar lägenheter i Göteborgs innerstad och är specialiserad på bostadsrätter i Vasastaden, Lorensberg och Johanneberg. Att jobba med människors bostadsaffärer är kopplat till ett stort ansvar och höga förväntningar, och det är just det som driver Jonas i hans arbete. Bjurfors bevisat framgångsrika arbetsmetod i kombination med Jonas målmedvetenhet skapar goda förutsättningar till en lyckad affär.
 • Oliver Katz

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 031-761 79 51

  Oliver är ditt trygga val för bostadsrättsförmedling inom Vallgraven, Gårda, Stampen samt Prippska tomten. Med ett brinnande intresse för försäljning, stor kunskap och ett engagemang som är utöver det vanliga ger Oliver dig som säljare och köpare bästa förutsättningarna för att skapa en fantastisk affär. Med Oliver känner du som kund trygghet genom hela förmedlingsprocessen.
 • Silvia Kohnic

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 031-761 79 24

  Om du anser att din mäklare bör vara pålitlig, målinriktad och alltid på tårna har du hittat rätt. Silvia arbetar utifrån kundens behov och gör alltid det lilla extra för att du som säljare ska få rätt betalt och du som köpare ska känna dig trygg och sedd genom hela processen. Hon brinner för att uppfylla människors bostadsdrömmar i Göteborgs innerstad och för att göra sina kunder mer än nöjda!
 • City Väst

  Våra mäklare på Bostadsrätter City Väst är experter på Norra Liden, Nilssonsberg, Haga, Linné och Kungshöjd.

 • Josefin Fransson

  Fastighetsmäklare / Partner


  Telefon: 031-761 79 43

  Josefin älskar sitt yrke och har flera års erfarenhet inom fastighetsbranschen. Varje dag får hon kombinera sin goda känsla för affärer och glädjen i goda kundrelationer. I alla Josefins uppdrag lägger hon mycket fokus på den tydliga kommunikationen för att alla parter ska känna sig trygga i en av livets största affärer. Enligt henne är fördelarna att jobba i Kungshöjd, Linné och Haga det varierande fastighetsbeståndet och den medvetne kunden som pushar Josefin att tillsammans med Bjurfors alltid leverera en tjänst av högsta kvalité.
 • Anna Johansson

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 031-761 79 12

  Anna har jobbat som mäklare sedan 2004 och är specialiserad på bostadsrätter i vackra Linné. Hon är fylld av energi, har alltid ett leende på läpparna och har som mål att alltid överträffa kundernas förväntningar. Nyckeln till lyckade affärer är ett personligt engagemang och Anna är stolt över att kunna erbjuda marknadens mest kvalitativa mäklartjänst.
 • Ida Almgren

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 031-761 79 32

  Ida är specialiserad på bostadsrätter i centrala Göteborg. Hon anser att kvalitet, pålitlighet, professionellt utförande och hårt arbete är av högsta vikt för att skapa en lyckad bostadsaffär för båda parter. Ida är född och uppvuxen i Bollnäs vilket format henne till en glad och envis norrländska med skinn på näsan och kämparglöd.
 • Anna Melin

  Fastighetsmäklare / Partner


  Telefon: 031-733 20 04

  Anna är en glad och energifylld tjej med nära till skratt. Hon är uppvuxen strax utanför Göteborg, och har i flera år mäklat framgångsrikt i Stockholms innerstad. Anna är specialist på bostadsrätter i centrala Göteborg där hon själv är bosatt idag. Anna brinner för sina kunder och affärer, och genom hennes höga engagemang och service så kan säljare, köpare och spekulanter känna sig trygga genom hela processen
 • Jacob Bergfelt

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 031-761 79 52

  Jacob är framåt och har alltid ett leende på läpparna. Hans driv och engagemang i kombination med Bjurfors starka varumärke skapar goda förutsättningar för både köpare och säljare. Sedan många år tillbaka bor Jacob i centrala Göteborg och finns nära till hands för att ni ska känna er trygga i er nästa bostadsaffär.
 • Malin Bjerkhede

  Fastighetsmäklare / Partner


  Telefon: 031-761 79 14

  Malin är specialiserad på försäljning av bostadsrätter i Linné, Kungshöjd och Haga. Hennes största drivkraft är att få både säljare och köpare att känna sig nöjda och trygga genom hela bostadsaffären. Förutsättningarna för detta skapar hon genom ett stort personligt engagemang, lyhördhet och tillgänglighet. Med en positiv inställning och stort fokus på service presterar hon sitt yttersta i varje enskild affär.
 • Västra Centrum

  Våra mäklare på Bostadsrätter Västra Centrum är experter på Majorna, Kungsladugård, Masthugget, Sandarna och Klippan.

 • Julia Albinsson

  Fastighetsmäklare / Partner


  Telefon: 031-761 79 39

  Julia har jobbat på Bjurfors sedan 2012 och är specialiserad på bostadsrätter i västra centrum. Hennes mäkleri kännetecknas av noggrannhet, engagemang och viljan att alltid överträffa kundernas förväntningar. Med Bjurfors välrenommerade varumärke i ryggen, förvaltar hon förtroendet att få hjälpa kunderna genom deras kanske största affär i livet på bästa möjliga sätt.
 • Zara Ek

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 031-761 79 41

  Ett stort fokus på service och ett starkt driv att ständigt bli bättre präglar Zaras arbetssätt. Hon är specialiserad på bostadsrätter i Masthugget, Majorna, Kungsladugård och Klippan. Med Bjurfors starka varumärke i ryggen hjälper hon sina kunder tryggt igenom deras livs kanske största affär. Ledorden är att inte uppfylla kundens förväntningar, utan överträffa.
 • Lisa Wessberg

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 031-761 79 55

  Lisa har arbetat på bjurfors sedan 2014 och är specialiserad på bostadsrätter i Västra centrum. Hon anser att trygghet, god kommunikation och hårt arbete är nyckeln till en lyckad bostadsaffär. Med stor glädje, noggrannhet och målmedvetenhet förvaltar hon kundernas förtroende på bästa möjliga sätt.
 • Frida Holm

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 031-761 79 36

  Frida är specialiserad på bostadsrätter i Majorna och Masthugget. Intresset för mäkleri grundar sig i mötet med människan och att branschen ständigt är i rörelse. Hennes engagemang och kunnande blir tillsammans med Bjurfors arbetsmetoder ett sätt att alltid göra kunderna nöjda.
 • Östra Centrum

  Våra mäklare på Bostadsrätter Östra Centrum är experter på Björkekärr, Munkebäck, Vidkärr, Bagaregården, Strömmensberg, Olskroken, Lunden, Kålltorp, Skatås, Örgryte, Bö och Kallebäck.

 • Maria Willford

  Fastighetsmäklare / Partner


  Telefon: 031-733 20 19

  Maria har varit fastighetsmäklare sedan början av 2007, och är specialiserad på bostadsrätter i östra Göteborg. Hon är målinriktad och mår som allra bäst när hon får göra kunder riktigt nöjda.
 • Carolina Bäcklund

  Fastighetsmäklare / Partner


  Telefon: 031-761 79 78

  Carolina har varit specialiserad på bostadsrätter i östra centrum sedan 2010. Det viktigaste för henne som fastighetsmäklare är att ha tydliga mål, överträffa förväntningar och alltid ha nöjda och trygga kunder. Carolina blir ofta kontaktad genom rekommendationer från tidigare affärer vilket hon såklart tycker är väldigt roligt. Med en positiv inställning, personligt engagemang och stor lyhördhet vill hon skapa de bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär.
 • Linnea Karlén

  Fastighetsmäklare / Partner


  Telefon: 031-761 79 08

  Linnea är specialiserad på bostadsrätter i Östra Centrum och har sedan 2011 förmedlat hundratals bostäder i området. Hennes viktigaste mål är att få både säljare och köpare att känna sig trygga och nöjda genom hela bostadsaffären. Linneas engagerade och professionella arbetssätt skapar goda och långa relationer vilket resulterar i många återkommande kunder.
 • Olivia Risberg

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 031-761 79 04

  Olivia har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2010 och har under åren förmedlat flera hundra bostäder i östra centrum. Förutom sin mäklarutbildning har hon även en kandidatexamen i ekonomi vilket är till stor nytta vid förmedlingar i bostadsrättsföreningar. Olivia lägger stor vikt vid att vara tillgänglig och serviceinriktad för sina kunder. Med sin drivkraft genomför hon lyckade affärer för båda parter.
 • Emma Davidsson

  Fastighetsmäklare / Partner


  Telefon: 031-761 79 17

  Emma har skaffat sig en gedigen erfarenhet inom mäklaryrket och har kommit att arbeta med många typer av objekt med allt från bostadsrätter till stora gårdar. Hon brinner för affärer och ser varje förmedling som ett unikt projekt att förvalta med precision för att ni ska göra er livs bästa affär. Med Bjurfors som varumärke, hennes positiva energi och erfarenhet kan ni känna att ni är i trygga händer.
 • Sarah Gustafsson

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 031-761 79 15

  Med ett högt driv och personligt engagemang förmedlar Sarah bostadsrätter i östra centrum. Målet är att vara tillgänglig, lyhörd och att överträffa varje kunds förväntan på ett professionellt men också på ett personligt sätt. Sarah är född, uppväxt, utbildad och bosatt i Göteborg vilket visar sig genom mycket god lokalkännedom och ett brett kontaktnät.
 • Petter Sundström

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 031-761 79 21

  Med ledord som trygghet och engagemang förmedlar Petter bostadsrätter i Östra Centrum. Tillsammans med Bjurfors skräddarsydda arbetsmodell och Petters företagsamhet skapas de bästa av förutsättningar för att uppnå en lyckad bostadsaffär där varje enskild kund kan känna sig sedd, hörd och prioriterad.
 • Anne Savinen Andersson

  Fastighetsmäklare/Assistent


  Telefon: 031-733 20 21

  Anne är verksam som fastighetsmäklare i östra centrum, enligt henne Göteborgs bästa område. Här har hon sedan tidigare många nöjda kunder, både köpare och säljare. Anne har god lokalkännedom och bor dessutom själv i området. Att möta höga resultatkrav och leva upp till förväntningar och överenskommelser är något hon verkligen värdesatter.

Medarbetare

 • Emma Fischer

  Inredningsstylist


  Mobil: 0702-35 12 35

  Emma Fischer är utbildad inredningsdesigner med lång erfarenhet inom styling. Hennes arbete har uppmärksammats i bloggar och sociala medier i både Sverige och utomlands.
 • Mia Kähr

  Inredningsstylist/Kundansvarig


  Telefon: 070-721 22 57

 • Maria Sundberg

  Inredningsstylist


 • Therese Eriksson

  Inredningsstylist


 • Johanna Andressen

  Inredningsstylist


 • Karin Andersson

  Inredningsstylist


  Telefon: 073-029 77 76

 • Emelie Magnusson

  Inredningsstylist


 • Malin Johansson

  Inredningsstylist


 • Alen Cordic

  Fotograf


  Telefon: 0739-23 33 58

 • Lena Karlsson

  Mäklarassistent


  Telefon: 031-761 79 92

  Lena har arbetat som mäklarassistent på Bjurfors sedan 2006, och har erfarenhet av både bostadsrätter och villor. Lena servar mäklarna på Citykontoret, med fokus på bostadsrätter och exklusiva våningar i Vasastaden och Lorensberg.
 • Linnea Björklund

  Mäklarassistent


  Telefon: 031-761 79 02

  Linnea är en serviceinriktad person som har arbetat hos Bjurfors som mäklarassistent sedan 2017, och trivs väldigt bra med yrket. För Linnea innebär "god service" att följande tre ledord är uppfyllda; omtänksamhet, ödmjukhet och proffsighet. Dessa anser hon sig själv kunna stå för och ser som sina största styrkor. Hennes ambition är att alltid överträffa sina kunders och sina kollegors förväntningar, med avseende på god service och gott bemötande!
 • Josefina Johansson

  Mäklarassistent


  Telefon: 031-761 79 58

  Josefinas huvudsakliga arbete hos Bjurfors är som mäklarassistent men hon arbetar även med kundvård. Varierande arbete med något nytt att erbjuda varje dag tycker Josefina skapar en spännande och givande vardag. Med stort engagemang och en positiv inställning hjälper hon mäklarna och kunderna att skapa de bästa förutsättningarna för en lyckad affär.
 • Emil Rydner

  Reception/mäklarassistent


  Telefon: 031-761 79 03

  Emil har jobbat i receptionen sedan 2017. Positiv inställning och personligt bemötande är något han lever efter. Med stor servicekänsla bemannar han och håller ordning på kontoret.

Till salu

 • Bostadsrättslägenhet

  Heden, Göteborg

  Nyproduktion
  Adress
  Smålandsgatan 3 G
  Utgångspris
  3 750 000 kr
  Månadsavgift
  2 577 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  56 kvm

  Visning: 2018-03-05 17.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Johanneberg - Almedal, Göteborg

  Nyproduktion
  Adress
  Ebbe Lieberathsgatan 16B
  Utgångspris
  1 995 000 kr
  Månadsavgift
  2 744 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  30,5 kvm

  Visning: 2018-02-27 17.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Linné, Göteborg

  Adress
  Nordostpassagen 20
  Utgångspris
  2 350 000 kr
  Månadsavgift
  2 523 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  39 kvm

  Visning: 2018-03-05 17.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Bagaregården, Göteborg

  Adress
  Uddevallagatan 35B
  Utgångspris
  2 790 000 kr
  Månadsavgift
  3 697 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  60 kvm

  Visning: 2018-02-26 18.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Majorna, Göteborg

  Adress
  Gröna Gatan 67
  Utgångspris
  2 400 000 kr
  Månadsavgift
  4 102 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  60 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Lorensberg, Göteborg

  Adress
  Wadmansgatan 14
  Utgångspris
  3 695 000 kr
  Månadsavgift
  2 117 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  53 kvm

  Visning: 2018-03-04 12.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Linné, Göteborg

  Budgivning pågår
  Adress
  Linnégatan 37
  Utgångspris
  4 750 000 kr
  Månadsavgift
  4 581 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  87 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Stampen, Göteborg

  Adress
  Friggagatan 3 A
  Utgångspris
  2 790 000 kr
  Månadsavgift
  3 337 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  67,1 kvm

  Visning: 2018-02-27 17.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Lorensberg, Göteborg

  Adress
  Sten Sturegatan 17
  Pris
  5 650 000 kr
  Månadsavgift
  3 776 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  78 kvm

  Visning: 2018-02-26 17.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Masthugget, Göteborg

  Budgivning pågår
  Adress
  Masthuggsliden 12
  Pris
  1 795 000 kr
  Månadsavgift
  1 615 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  24,5 kvm

  Visning: 2018-02-26 17.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Johanneberg - Almedal, Göteborg

  Adress
  Drivhusgatan 7
  Utgångspris
  2 495 000 kr
  Månadsavgift
  3 329 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  50 kvm

  Visning: 2018-02-27 18.45 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Majorna, Göteborg

  Adress
  Seglaregatan 16
  Utgångspris
  4 450 000 kr
  Månadsavgift
  5 734 kr
  Antal rum
  4
  Sovrum
  3
  Boarea
  101,4 kvm

  Visning: 2018-03-01 18.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Linné, Göteborg

  Adress
  Sveagatan 29
  Pris
  3 750 000 kr
  Månadsavgift
  4 237 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  65 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Johanneberg, Göteborg

  Adress
  Örnehufvudsgatan 17
  Utgångspris
  3 950 000 kr
  Månadsavgift
  4 077 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  70 kvm

  Visning: 2018-02-26 18.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Nedre Johanneberg, Göteborg

  Adress
  Pontus Wiknersgatan 9
  Utgångspris
  4 995 000 kr
  Månadsavgift
  3 870 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  69 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Lunden, Göteborg

  Budgivning pågår
  Adress
  Stafettgatan 4C
  Utgångspris
  1 920 000 kr
  Månadsavgift
  2 477 kr
  Antal rum
  1
  Sovrum
  1
  Boarea
  35 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Gamla Masthugget, Göteborg

  Adress
  Nedre Matrosgatan 15
  Utgångspris
  3 695 000 kr
  Månadsavgift
  4 401 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  81,9 kvm

  Visning: 2018-02-25 14.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Johanneberg, Göteborg

  Adress
  Kristinehöjdsgatan 7
  Utgångspris
  3 950 000 kr
  Månadsavgift
  5 070 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  89 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Lorensberg, Göteborg

  Adress
  Eklandagatan 9
  Utgångspris
  3 795 000 kr
  Månadsavgift
  2 683 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  66 kvm

  Visning: 2018-02-26 16.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Vasastaden, Göteborg

  Budgivning pågår
  Adress
  Storgatan 27A
  Pris
  3 490 000 kr
  Månadsavgift
  2 849 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  49 kvm

  Visning: 2018-03-06 17.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Gamla Masthugget, Göteborg

  Adress
  Kompassgatan 13 E
  Utgångspris
  2 500 000 kr
  Månadsavgift
  2 674 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  39 kvm

  Visning: 2018-02-25 14.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Johanneberg, Göteborg

  Adress
  Eklandagatan 52B
  Utgångspris
  2 690 000 kr
  Månadsavgift
  2 914 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  45 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Linnéstaden, Göteborg

  Budgivning pågår
  Adress
  Andra Långgatan 4A
  Utgångspris
  4 790 000 kr
  Månadsavgift
  5 042 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  92 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Johanneberg - Almedal, Göteborg

  Budgivning pågår
  Adress
  Mölndalsvägen 33
  Utgångspris
  3 750 000 kr
  Månadsavgift
  4 682 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  81,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Linné - Annedal, Göteborg

  Adress
  Västergatan 18
  Utgångspris
  3 095 000 kr
  Månadsavgift
  3 580 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  62 kvm

  Visning: 2018-02-26 17.00

 • Bostadsrättslägenhet

  Linnéstaden, Göteborg

  Adress
  Plantagegatan 3A
  Utgångspris
  3 750 000 kr
  Månadsavgift
  2 738 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  57 kvm

  Visning: 2018-02-26 18.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Gårda, Göteborg

  Adress
  Vädursgatan 4E
  Pris
  3 950 000 kr
  Månadsavgift
  4 738 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  89 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Johanneberg, Göteborg

  Adress
  Frida Hjertbergs gata 2
  Utgångspris
  6 100 000 kr
  Månadsavgift
  3 105 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  94 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Linné, Göteborg

  Adress
  Tredje Långgatan 39
  Utgångspris
  2 950 000 kr
  Månadsavgift
  3 974 kr
  Antal rum
  2,5
  Boarea
  78 kvm

  Visning: 2018-02-25 16.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Olskroken/Redbergsplatsen, Göteborg

  Adress
  Lagerströmsplatsen 4
  Pris
  2 650 000 kr
  Månadsavgift
  3 723 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  67 kvm

  Visning: 2018-03-18 11.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Vasastaden, Göteborg

  Adress
  Övre Fogelbergsgatan 4
  Utgångspris
  4 200 000 kr
  Månadsavgift
  3 711 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  67,5 kvm

  Visning: 2018-03-10 14.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Majorna, Göteborg

  Adress
  Amiralitetsgatan 11D
  Utgångspris
  2 750 000 kr
  Månadsavgift
  2 913 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  53 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Johanneberg - Almedal, Göteborg

  Budgivning pågår
  Adress
  Mölndalsvägen 65
  Utgångspris
  3 295 000 kr
  Månadsavgift
  2 979 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  62 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Stampen, Göteborg

  Adress
  Friggagatan 7B
  Pris
  3 750 000 kr
  Månadsavgift
  3 846 kr
  Antal rum
  2,5
  Boarea
  76,8 kvm

  Visning: 2018-03-05 18.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Kallebäck, Göteborg

  Adress
  Kallebäcksvägen 11A
  Månadsavgift
  4 258 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  63,5 kvm

  Visning: 2018-03-15 17.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Kålltorp, Göteborg

  Adress
  Wingårdsgatan 1C
  Pris
  2 500 000 kr
  Månadsavgift
  3 041 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  55 kvm

  Visning: 2018-02-27 17.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrum - Heden, Göteborg

  Nyproduktion
  Adress
  Smålandsgatan 3 C
  Utgångspris
  4 750 000 kr
  Månadsavgift
  2 773 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  60 kvm

  Visning: 2018-03-05 17.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Lorensberg, Göteborg

  Exklusiv
  Budgivning pågår
  Adress
  Södra vägen 34
  Utgångspris
  14 500 000 kr
  Antal rum
  6
  Boarea
  212 kvm

  Visning: 2018-02-27 17.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Gårda, Göteborg

  Adress
  Vädursgatan 4D
  Pris
  3 950 000 kr
  Månadsavgift
  4 889 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  93 kvm

  Visning: 2018-03-05 17.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Kungsladugård, Göteborg

  Adress
  Godhemsgatan 3F
  Utgångspris
  2 595 000 kr
  Månadsavgift
  2 850 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  52 kvm

  Visning: 2018-03-04 13.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Johanneberg - Almedal, Göteborg

  Adress
  Drivhusgatan 17 B
  Utgångspris
  2 800 000 kr
  Månadsavgift
  3 641 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  59 kvm

  Visning: 2018-02-27 18.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Örgryte, Göteborg

  Adress
  Kvarngärdesgatan 8b
  Pris
  4 650 000 kr
  Månadsavgift
  5 080 kr
  Antal rum
  4
  Sovrum
  3
  Boarea
  87 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Linné - Annedal, Göteborg

  Adress
  Västergatan 20
  Utgångspris
  3 250 000 kr
  Månadsavgift
  3 580 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  62 kvm

  Visning: 2018-02-28 18.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Majorna, Göteborg

  Budgivning pågår
  Adress
  Kabelgatan 13D
  Utgångspris
  2 450 000 kr
  Månadsavgift
  3 978 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  48,4 kvm

  Visning: 2018-03-01 17.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Johanneberg - Almedal, Göteborg

  Nyproduktion
  Budgivning pågår
  Adress
  Mölndalsvägen 89 D
  Utgångspris
  2 870 000 kr
  Månadsavgift
  2 834 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  50 kvm

  Visning: 2018-02-27 17.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Kålltorp, Göteborg

  Adress
  Forsstenagatan 2B
  Utgångspris
  1 780 000 kr
  Månadsavgift
  2 267 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  36 kvm

  Visning: 2018-03-03 12.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Nya Gårda, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Anders Personsgatan 11
  Månadsavgift
  4 128 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  63 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Vasastaden, Göteborg

  Adress
  Karl Gustavsgatan 18
  Utgångspris
  6 950 000 kr
  Månadsavgift
  5 774 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  127 kvm

Sålt

Här presenterar vi ett urval av bostäder som förmedlats av Mäklare Bostadsrätter City - Göteborg

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrum - Heden, Göteborg

  Såld, 2018-02-24
  Nyproduktion
  Adress
  Smålandsgatan 3 J
  Slutpris
  4 650 000 kr
  Månadsavgift
  3 265 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  71 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Linnéstaden, Göteborg

  Såld, 2018-02-23
  Adress
  Rosengatan 5A
  Slutpris
  4 300 000 kr
  Månadsavgift
  4 124 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  74 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Linné, Göteborg

  Såld, 2018-02-23
  Adress
  Olivedalsgatan 21
  Slutpris
  6 550 000 kr
  Månadsavgift
  3 598 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  92,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Masthugget, Göteborg

  Såld, 2018-02-23
  Adress
  Skepparegången 12
  Slutpris
  2 300 000 kr
  Månadsavgift
  1 983 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  38,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Centrum - Korsvägen, Göteborg

  Såld, 2018-02-23
  Adress
  Södra vägen 68A
  Slutpris
  2 040 000 kr
  Månadsavgift
  2 380 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  34 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Bagaregården, Göteborg

  Såld, 2018-02-23
  Adress
  Storkgatan 6I
  Slutpris
  2 120 000 kr
  Månadsavgift
  2 202 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  40,7 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Kungsladugård, Göteborg

  Såld, 2018-02-23
  Adress
  Silverkällegatan 4A
  Slutpris
  3 500 000 kr
  Månadsavgift
  3 612 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  72 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Lorensberg, Göteborg

  Såld, 2018-02-23
  Exklusiv
  Adress
  Kungsportsavenyen 20
  Slutpris
  11 600 000 kr
  Månadsavgift
  2 650 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  159 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Gamla Masthugget, Göteborg

  Såld, 2018-02-23
  Adress
  Paradisgatan 14
  Slutpris
  3 875 000 kr
  Månadsavgift
  4 547 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  89 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Linné, Göteborg

  Såld, 2018-02-23
  Adress
  Skanstorget 7
  Slutpris
  3 300 000 kr
  Månadsavgift
  3 028 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  54 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Nedre Johanneberg, Göteborg

  Såld, 2018-02-23
  Adress
  Gibraltargatan 18
  Slutpris
  5 950 000 kr
  Månadsavgift
  5 380 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  112 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Johanneberg - Almedal, Göteborg

  Såld, 2018-02-23
  Adress
  Mölndalsvägen 65
  Slutpris
  3 375 000 kr
  Månadsavgift
  3 030 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  64 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Norra Guldheden, Göteborg

  Såld, 2018-02-22
  Adress
  Dalheimersgatan 2 B
  Slutpris
  2 850 000 kr
  Månadsavgift
  3 487 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  50 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Majorna, Göteborg

  Såld, 2018-02-22
  Adress
  Chapmansgatan 2
  Slutpris
  4 300 000 kr
  Månadsavgift
  4 062 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  96 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Stampen, Göteborg

  Såld, 2018-02-22
  Adress
  Alströmergatan 3B
  Slutpris
  2 460 000 kr
  Månadsavgift
  2 916 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  48 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Nedre Johanneberg, Göteborg

  Såld, 2018-02-22
  Adress
  Vidblicksgatan 9
  Slutpris
  3 700 000 kr
  Månadsavgift
  3 446 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  83 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Linné, Göteborg

  Såld, 2018-02-21
  Adress
  Nordostpassagen 23
  Slutpris
  2 430 000 kr
  Månadsavgift
  1 904 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  38,9 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Linné, Göteborg

  Såld, 2018-02-21
  Adress
  Andra Långgatan 4 D
  Slutpris
  3 520 000 kr
  Månadsavgift
  1 796 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  63 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Nya Gårda, Göteborg

  Såld, 2018-02-20
  Adress
  Sixten Camps gata 6
  Slutpris
  4 100 000 kr
  Månadsavgift
  4 296 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  71 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Kungshöjd, Göteborg

  Såld, 2018-02-20
  Adress
  Lasarettsgatan 6
  Slutpris
  2 900 000 kr
  Månadsavgift
  2 300 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  40 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Johanneberg - Almedal, Göteborg

  Såld, 2018-02-20
  Adress
  Mölndalsvägen 67
  Slutpris
  5 000 000 kr
  Månadsavgift
  4 212 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  101 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Nedre Johanneberg, Göteborg

  Såld, 2018-02-20
  Adress
  Vidblicksgatan 3
  Slutpris
  5 100 000 kr
  Månadsavgift
  4 949 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  90 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Björkekärr, Göteborg

  Såld, 2018-02-20
  Adress
  Stabbegatan 89
  Slutpris
  1 930 000 kr
  Månadsavgift
  2 060 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  31 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Lunden, Göteborg

  Såld, 2018-02-19
  Adress
  Mintensgatan 5A
  Slutpris
  4 100 000 kr
  Månadsavgift
  3 640 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  84 kvm

Hitta till oss