Hoppa till innehåll
Bjurfors Century presenterar stolt en magnifik tvåa på Lilla Torget 1!. Lilla Torget 1 - Bjurfors

Elegans på Lilla Torget 1

  • Såld, 2023-10-22
  • Bjurfors Century
  • 56 kvm
  • 2 rum
  • 4 950 000 kr

Inom Vallgraven, Göteborg

Lilla Torget 1

Slutpris:
4 950 000 kr
Avgift:
2 682 kr*
Antal rum:
2
Boarea:
56 kvm**
Typ:
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan:
3 av 5
Hiss:
Ja

*I avgiften ingår värme, vatten samt ett grundutbud av TV-kanaler

**Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen

Ansvarig mäklare

Emelie Kronberg

Fastighetsmäklare / Partner

Kontakta mig

Bjurfors Göteborg City

BOKA EN KOSTNADSFRI VÄRDERING

Vill du också sälja din bostad?

Fyll i formuläret nedan så hjälper vi dig!

Bilder

  • Bjurfors Century presenterar stolt en magnifik tvåa på Lilla Torget 1!
  • Ett hem med mycket själ i symbios med moderna inslag
  • Milsvid vy över vackra Göteborg
  • Unikt och hänförande läge
  • Köket är signerat lyxiga Kvänum

Om Inom Vallgraven

Mäklaren om Inom Vallgraven

ATT BO INOM VALLGRAVEN ÄR ATT VARA ETT MED GÖTEBORG
Vallgraven omger Göteborgs stadskärna och kommersiella centrum med butiker, kontor och restauranger för alla smaker och plånböcker. Vallgraven har en sicksackform och anlades för att skydda staden och dess invånare och finns delvis bevarad än idag. Att bo innanför Vallgraven är att varje morgon vakna och kliva direkt ut i hjärtat av Göteborg. Det skapar den där känslan av att vara ett med staden och dess historia, nutid och framtid.

BO MED CITYPULSEN OCH ÄLVENS RO INPÅ KNUTEN
Det var inom Vallgraven som Göteborg anlades 1621 och ända fram till mitten av 1800-talet var just detta hela Göteborg. Här bor du mitt i staden och kan varje dag njuta av atmosfären och alla intryck. Här strålar människor från hela regionen samman för att jobba, strosa runt i butiker eller göra ärenden – men det känns sällan trångt. När du längtar efter en stunds andrum kan du ta en tur till Trädgårdsföreningen, slå dig ner längs kanalen, eller promenera ner till älvstranden. Här längs Göta Älv växer det ständigt fram nya bostäder samt ytor och platser som gör det möjligt att komma närmare vattnet. På trapporna längs kajen nedanför Operan kan du slå dig ner en stund och blicka ut över älven.

TRENDSPANING OCH 1600-TAL
Stadskärnan utvecklas och förändras hela tiden. Nya restauranger, kaffebarer och butiker byter ständigt skepnad och inriktning. Kungsgatan, Östra Hamngatan, Arkaden och Nordstan är bara några av alla områden med fantastisk shopping och längs de många bilfria smågatorna hittar du lätt dina favoriter bland mode-, inrednings- och specialbutiker. Saluhallen, som sedan 1888 haft sin givna plats vid Kungstorget, lockar med matställen och butiker där du kan handla allt från ekologiskt kött till uppfriskande smoothies, kryddor, te eller färskt bröd över disk. Att bara gå runt och botanisera och ta in den genuina stämningen är en upplevelse i sig.

Inom Vallgraven finns några av Göteborgs allra äldsta byggnader. På 1600-talet, när staden anlades, byggdes påkostade stenhus avsedda för rika köpmän och fortsatte så fram till 1800-talet. Många av dessa hus är välbevarade och hyser vackra lägenheter med detaljer som stuckaturer, takrosetter och spröjsade fönster. Andra äldre byggnader som finns kvar än idag är Ostindiska huset, där du hittar Stadsmuseet samt Kronhuset med sina bodar och gemytliga innergård, där man flyttas tillbaka i tiden.

KONTAKT
Köpa, sälja eller värdera bostad inom Vallgraven? Kontakta våra mäklare i Göteborg! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Mäklare

Kampanjbild Boneo

Liknande bostäder