Bostäder till salu i Olofstorp

Hitta din nya bostad i Olofstorp

Attraktiva bostäder till salu i Olofstorp

Här hittar du alla våra lediga bostäder till salu i Olofstorp just nu!

 • Friliggande villa

  Olofstorp, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Stora Älsjövägen 55
  Utgångspris
  2 450 000 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea / Biarea
  65 kvm / 28 kvm
  Tomtarea
  1048 kvm

  Kommer snart ut till försäljning! Visning: 2020-08-23 11.00 Boka här

 • Friliggande villa

  Olofstorp, Göteborg

  Adress
  Aronsbergsvägen 6
  Utgångspris
  3 250 000 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  79 kvm
  Tomtarea
  1048 kvm

  Visning: 2020-08-09 13.00

Området

Mäklaren om Olofstorp

Olofstorp ligger knappt två mil från de centrala delarna från Göteborg och ca åtta kilometer från Lerums centrum. Olofstorp ligger strax söder om Lärjeån i omedelbar närhet till vacker natur. Olofstorps närhet till Lerum gör att all service och många aktiviteter finns inom ett bekvämt avstånd. Här finns förskola och skola med årskurs 1-9 och även en livsmedelsbutik.

HÄR FINNER DU naturen inpå knuten med vidsträckta grönområden och i norr ringlar Lärjeån genom den natursköna dalgången. Gunnilse är en lantlig idyll i nordöstra Göteborg, ursprungligen en gammal glesbygd med lantbruk och bondgårdar. Här finner du naturen inpå knuten med vidsträckta grönområden och i norr ringlar Lärjeån genom den natursköna dalgången. Här finns skola med årskurs 1-9 och livsmedelsbutik. I området runt skolan och kyrkan ligger några trävillor i huvudsak från trettio- och fyrtiotalen.

FÖR DEN SPORTINTRESSERADE finns det mycket att välja på. I omgivningarna finns hästgårdar med ridskolor och även Lerjedalens Golfklubb med 18-hålsbana samt två 9-hålsbanor i naturskön miljö.

HÄR FINNS SKOLA med årskurs 1-9 och livsmedelsbutik. I området runt skolan och kyrkan ligger några trävillor i huvudsak från trettio- och fyrtiotalen.

FRÅN ALLA OMRÅDEN i Nordöstra Göteborg går det bra kommunikationer både in till Göteborg, Lerums kommun, samt mellan stadsdelarna. Med buss når du centrala Göteborg på cirka 25 minuter.

Köpa eller sälja bostad i Gunnilse? Kontakta våra mäklare i Partille! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.