Bostäder till salu i Påvelund

Hitta din nya bostad i Påvelund

Attraktiva bostäder till salu i Påvelund

Här hittar du alla våra lediga bostäder till salu i Påvelund just nu!

 • Bostadsrättslägenhet

  Påvelund, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Traneredsvägen 37A
  Månadsavgift
  3 671 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  81 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

Området

Mäklaren om Påvelund

Påvelund ligger i sydvästra Göteborg med närhet till både stad och natur. Med både havsbad och småbåtshamnar i närheten erbjuder Påvelund stora möjligheter till rekreation för både gammal och ung. Påvelund domineras främst av villor och radhus. I Påvelunds centrum finns matbutik, fiskvagn, frisör och pizzeria.

KULTUR OCH FRITID
För den sportintresserade finns Påvelunds motionscentrum med motionsslingor i vacker natur och Påvelunds tennis och badmintonklubb. I närheten av Påvelund ligger Långedrag. Där finns flera
eftertraktade villaområden utmed kusten och det finns flera småbåtshamnar i området. För den seglingsintresserade finns Göteborgs Kungliga Segel Sällskap. GKSS grundades 1860 och är idag ledande inom segling. Hamnen har 550 platser och skyddas av den 340 meter långa piren. I hamnen finns två restauranger och en härlig miljö som sprudlar av liv och rörelse. Hinsholmens småbåtshamn ligger vackert belägen i Hinsholmskilen och har plats för ca 1500 båtar. Vid Hinsholmen finns även Långedrags kajakuthyrning.

UTBILDNING
Påvelund ingår i Älvsborgs Stadsdelsförvaltning. Här finner man flertalet förskolor och grundskolor, bl.a. högstadieskolan Nya Påvelundsskolan.

KOMMUNIKATIONER
Det går regelbundna kommunikationer från Påvelund med buss till Frölunda Torg. In till centrala Göteborg går både bussar och spårvagnar.

Köpa eller sälja bostad i Påvelund? Kontakta våra mäklare i Västra Göteborg! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.