Havsnära läge med uteplats och vy över Hällsvik

Torslanda - Hällsvik, Göteborg

Sjömärkesvägen 9

På förhand
Avgift
4 732 kr
Antal rum
4
Boarea
93,5 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Hiss
Ja

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Havsnära läge med uteplats och vy över Hällsvik

Med ett fantastikt läge har vi nu möjlighet att erbjuda en fin bostad med uteplats i markplan.

 • Ansvarig mäklare

  Catarina Nyberg

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-92 29 79

 • Extra kontaktperson

  Marie Jelbring Lulek

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-733 20 15

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Planskiss

Planlösning
Entréplan

Beskrivning

Beskrivning

Välkommen till Hällsvik och havet, här erbjuds nu ett smakfullt boende med bästa läget, högt och fritt! Här njuter man av en hänförande utsikt över Hällsvik och solnedgången. Havet skymtar och badet och båtlivet finns på promenadavstånd. Stora ytor om ca 93,5 kvm med en öppen ljus planlösning. Sällskapsrummet är underbart och ligger i fil med matplatsen och det vackra köket. På den soliga altanen njuter man av utelivet och den fräscha havsluften. De tre sovrummen har tillhörande klädkammare eller garderober. Badrummet är mycket stilfullt inrett och visst finns det en extra gästtoalett som även den är fint inredd. Lägenheten når man från sutterängplan mot Sjömärkesvägen där man har en parkering och ett förråd, det finns även en extra p-plats som nås från Hällsviksvägen.
Säljare söker villa i området.

Fakta

Fastighetsbeteckning

Kärr 2:10

Månadsavgift

Avgift/hyra
4 732 kr

exl bredband som är en kostnad på 381kr/mån

Ekonomi

Andel i föreningen
0,1667%
Andel av årsavgiften är
16,66667%

Bostadsrättsförening

Namn
Bostadsrättsföreningen Sjömärkesvägen 9
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
6
Överlåtelseavgift
1163*
Föreningen tillåter delat ägande
Nej
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej

* Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

Areal ca 1 489 kvm
Boarea ca 561 kvm
1 st byggnad innehållande 6 st bostdsrätter i tre plan.

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Lägenhetsnummer
0901
Våningsplan
0
Hiss
Ja
Rum
4
Sovrum
3
Boarea
93,5 kvm

Området

Att bo i Torslanda

Välkommen till kustnära Torslanda! Torslanda på sydvästra Hisingen utgör en tredjedel av Hisingens yta och är ett område med närhet till både stad och natur. Bebyggelsen i området består till största delen av villor, radhus och bostadsrättslägenheter. En stor del av de nyinflyttade i Torslanda är barnfamiljer vilket gör att både förskolan och skolan byggs ut.

Förskoleverksamheten i stadsdelen Västra Hisingen, som Torslanda tillhör består av flera förskolor, familjedaghem, enskilda förskolor samt öppna förskolor. Det finns flera grundskolor som är fördelade över hela Torslanda och det finns flera fritidshem. Arbetet i förskola och grundskola sker i ett 1-16 årsperspektiv vilket innebär att läroplanerna harmonierar med varandra. Lärandet ska vara en röd tråd som genomsyrar arbetet från 1-16 år.

Torslanda Golfklubb erbjuder en 18-hålsbana och en korthålsbana om 9-hål. Är det hästliv som lockar så finns stall och ridskolor i närheten. I området hittar du även träningsanläggningar och diverse idrottsföreningar.

Kusten ger fina möjligheter till rekreation och naturupplevelser. Badplatser finns i Hällsvik, Hästevik, Tumlehed, Sillvik och Lilleby. Lilleby har också en campingplats.

Torslanda bjuder på naturpromenader med vacker utsikt över havet och spår från forna tider. 66 meter över havet reser sig det så kallade ”Telegrafberget” i Sillvik. Härifrån kan man se Carlstens Fästning på Marstrand, Göteborgs hamn och en stor del av Göteborgs norra skärgård.

Torslanda består av de gamla socknarna Björlanda och Torslanda och omfattar även Arendal. Björlanda och Torslanda tillhör Sverige sedan freden i Roskilde år 1658, då Danmark-Norge tvingades avstå från Bohuslän. Sedan årtusenden tillbaka har området Torslanda och Björlanda erbjudit människor möjlighet till bosättning och uppehälle.

Amhult centrum ligger i Torslanda och här är utbudet stort i form av kulturhus, banker, vårdcentral, apotek, Systembolaget, en stormarknad samt ytterligare ett flertal butiker och serviceställen. Inom några år kommer detta centrum utökas med 350 bostäder i flerbostadshus, ytor för handel, kontor, kyrka och ett hotell.

Med kollektivtrafik eller bil tar du dig enkelt in till stan och övriga Hisingen. Från Torslanda har du även nära till färjorna som går till Hönö och Björkö. Från dessa öar tar du dig lätt vidare med antingen färja eller bil till de övriga öarna i Öckerö kommun.

För närvarande byggs väg 155/Öckeröleden ut för att förbättra framkomligheten och trafiksäkerheten. Projektet är positivt för en fortsatt utveckling av området.

Köpa eller sälja bostad i Torslanda? Kontakta våra Bjurfors mäklare i Torslanda! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Sjömärkesvägen 9

Sjömärkesvägen 9,
423 39 Torslanda

Visa i Google Maps

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Catarina Nyberg

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-92 29 79

 • Extra kontaktperson

  Marie Jelbring Lulek

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-733 20 15