Hoppa till innehåll
Mäklare Torslanda - Bjurfors. Du hittar våra mäklare här på vårt kontor på Flygfältsgatan 28 i Torslanda. Våra kunniga mäklare hjälper gärna dig som vill köpa, sälja eller värdera bostad i Torslanda.

Specialister på Torslanda

Hitta mäklare i Torslanda och Öckerö kommun

Välkommen till Bjurfors mäklare i Torslanda och på Öckerö!

På vårt mäklarkontor i Torslanda arbetar erfarna och engagerade fastighetsmäklare som är specialister på bostadsmarknaden i Torslanda och Öckerö kommun.

Hos Bjurfors Torslanda får du alltid ett personligt och affärsmässigt bemötande. Vi som mäklare månar om varje affär och gör vårt yttersta för att både säljare och köpare ska bli nöjda. Genom att vara pålästa, kunniga och lyhörda arbetar vi proaktivt för att skapa de bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär.

Mäklare Öckerö och Torslanda: Du hittar våra mäklare på Flygfältsgatan 28 i Torslanda. Funderar du på att förändra ditt boende är du alltid välkommen till oss för goda råd och en kostnadsfri värdering av din nuvarande bostad i Torslanda och på öarna runtomkring.

Varmt välkommen till Bjurfors Torslanda!

Flygfältsgatan 28

Bjurfors Torslanda

Flygfältsgatan 28

423 37 Torslanda

torslanda@bjurfors.se

031-92 29 70

Visa i Google Maps (öppnas i nytt fönster)

Pågående (24)

Urval av sålda (96)

Hitta mäklare i Torslanda och Öckerö kommun

Hitta din mäklare

Att bo i Torslanda och Öckerö kommun är att leva en skärgårdsnära dröm, en bostadsdröm som Bjurfors mäklare kan hjälpa dig att förverkliga

Hitta ditt drömhem med Bjurfors mäklare i Torslanda och Öckerö kommun

GÅR DU I säljtankar? Varmt välkommen till oss på Bjurfors Torslanda.

Vi som arbetar på Bjurfors Torslanda bor på orten sedan lång tid tillbaka och har mycket god lokalkännedom. Vårt kontor är centralt beläget i Torslanda, vilket gör oss lättillgängliga för våra kunder. Du är alltid välkommen till oss om du har frågor om ett bostadsköp, försäljning eller vill veta mer om det aktuella läget på bostadsmarknaden. Våra erfarna mäklare är pålitliga rådgivare i alla steg i köp- eller försäljningsprocessen. Vi är ett sammansvetsat gäng som hjälps åt för att ge kunden en premiumupplevelse vid varje bostadsaffär.

Torslanda har ett attraktivt läge nära havet, norra skärgården, lantliga miljöer samt storstaden Göteborg, och erbjuder ett varierat boende i olika områden.

Att bo nära havet och skärgården ger en livskvalitet som många efterfrågar. Kustlivet bjuder på fantastiska upplevelser för den som älskar havet och naturen. Här kan du njuta av båtliv, salta bad, fiske och en mängd andra vattensporter. Vill du hellre beundra vattnet från land finns det flera vackra promenadstråk längs havet, till exempel kärleksstigen till Tumlehed och naturstigarna vid bronsålderssundet. Den matintresserade har alltid tillgång till färska skaldjur och det finns gott om charmiga matställen i skärgårdens hamnar.

I Torslanda och Öckerö kommun finns det goda möjligheter till fritidsaktiviteter och rekreation, både i olika idrottsföreningar och som enskild utövare. Fina badplatser hittar du bland annat på Hällsviks badplats, Torslanda havsbadskoloni, Hästeviksbadet och Sillviksbadet med Sillviks naturreservat.

Maklare-Torslanda-Bjurfors-Hastevik-Hytter-Hav-Brygga-Badplats.jpg

Kustområdet är ett riktigt paradis för den som gillar att leva båtliv. Det finns flera vackra naturhamnar såväl som stora båthamnar. Björlanda Kile är en av Europas största småbåtshamnar.

Närheten till Göteborg gör att du har bra kommunikationer till kultur, shopping och nöjen. Men du kan också hitta ett utmärkt serviceutbud i Amhults centrum som bland annat har kulturhus, banker, vårdcentral och livsmedelsbutik.

Näringslivet präglas främst av Volvo och dess underleverantörer, hamnen och raffinaderierna, vilka erbjuder många arbetstillfällen.

Bebyggelsen är blandad och består av villor, radhus och lägenheter. Oavsett vilken typ av bostad du letar efter kan du hitta ditt drömhem i Torslanda och Öckerö kommun.

Drömhem för dig: Bostäder i Torslanda och Öckerö kommun

Som fastighetsmäklare i Torslanda har vi många fastigheter till salu i Torslanda och förmedlar bostäder i Torslanda, Björlanda, Säve, Älvegården, Lilleby, Amhult med mera. Vi oss kan du hitta både hus till salu i Torslanda och bostadsrätt i Torslanda.

Vi har även många bostäder till salu i Öckerö kommun och som fastighetsmäklare i Öckerö förmedlar bostäder i Göteborgs norra skärgård, bland annat i centralorten Öckerö, på Hönö, Björkö med mera. Vi förmedlar många hus till salu på Öckerö.

Med våra mäklare i Torslanda och på Öckerö får du:

  • Mäklare som månar om både säljare och köpare
  • Engagemang in i minsta detalj
  • Trygga bostadsaffärer

Din bästa bostadsaffär med Bjurfors Torslanda

Nöjda kunder – vi är lyhörda för kundens önskemål samtidigt som vi bidrar med vår egen djupa kunskap och erfarenhet. Till vår hjälp har vi den kvalitetssäkrade Bjurforsmetoden som skapar bästa möjliga förutsättningar för en lyckad bostadsaffär och garanterar att du får maximalt betalt för din bostad.

Attraktiva bostadspresentationer – vi paketerar din bostad på ett attraktivt sätt för att ge ett oslagbart första intryck och locka så många spekulanter som möjligt till visningen. Men en optimal mix av marknadsföringsaktiviteter når vi ut till så många potentiella köpare som möjligt.

Lokala experter – som boende i området har vi mycket god lokalkännedom och stor kunskap om vår marknad. Tack vare vår långa erfarenhet, gedigna kontaktnät och Bjurfors unika köparregister, Boagenten, kan vi enkelt matcha din bostad med köpklara spekulanter som letar efter sitt drömhem i Torslanda.

Maklare-ockero-Torslanda-Bjurfors-Hastevik-Brygga-Badplats.jpg

Vi kan bostadsmarknaden i Torslanda och Öckerö kommun

Bostadsmarknaden i Torslanda och Öckerö kommun är bra året om. I dagsläget finns det ett större utbud av villor än bostadsrätter, men området växer och utvecklas kontinuerligt med fler bostäder och arbetsplatser. Det finns tydliga flyttströmmar mellan Eriksberg och Torslanda, äldre köper lägenhet närmare centrum och många unga som bildar familj vill tillbaka till Torslanda. I vårt område finns det även flera populära kolonistugeområden – Havsbadskolonin, Sillvik, Stora Varholmen och Gunneby – där marknaden är mer säsongsbetonad.

Sälja bostad i Torslanda och på Öckerö – bästa tipsen:

Var ute i god tid: För dig som vill sälja din bostad rekommenderar vi att ta kontakt med en lokal mäklare i ett tidigt skede för rådgivning. Då får mäklaren mer tid på sig att hjälpa dig med förberedelserna inför försäljningen. Det kan till exempel handla om att fotografera trädgården och balkongen när det är som finast ute samt att åtgärda eventuella fel och brister för att kunna visa upp bostaden från den bästa sidan och höja värdet.

Stick ut från mängden: Vi samarbetar med branschens bästa stylister och fotografer för att kunna presentera bostaden på ett attraktivt sätt så att den skiljer sig från mängden.

Dra nytta av förhandsmarknaden: Många av de bostäderna som vi förmedlar i Torslanda och Öckerö kommun säljs redan På förhand, det vill säga innan de annonseras på den öppna marknaden. Det är en stor fördel att hinna förhandsannonsera din bostad för att testa marknaden både när det gäller intresse och prisbild. Många säljare uppskattar också möjligheten att sälja På förhand eftersom det inte krävs lika noggranna förberedelser. Även om inte bostaden skulle säljas på förhandsmarknaden får den mer tid att samla på sig spekulanter inför officiell säljstart på den öppna marknaden.

Om du går i säljtankar är du varmt välkommen till Bjurfors mäklare i Torslanda och Öckerö kommun på Flygfältsgatan 28 i Torslanda. Vi skapar de bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär.

Du är alltid välkommen till oss om du har frågor om ett bostadsköp, försäljning eller vill veta mer om det aktuella läget på bostadsmarknaden. Våra erfarna mäklare är pålitliga rådgivare i alla steg i köp- eller försäljningsprocessen.

Köpa bostad i Torslanda och på Öckerö? Tänk på detta:

Om du ser en bostad du gillar – kontakta mäklaren tidigt och meddela ditt intresse. Många bostäder säljs innan visning, så se till att inte gå miste om ditt drömhem.

Var förberedd med din nuvarande bostad. Vi på Bjurfors Torslanda kan hjälpa dig med alla förberedelser inför försäljningen.

Ha en bra dialog med din bank och var beredd med ett lånelöfte. Om du inte har ett lånelöfte än kan vi hjälpa dig att snabbt komma i kontakt med vår samarbetspartner SEB.

Bekanta dig med området som du vill köpa bostad i.

Ligg steget före och anmäl dig till Boagenten – där får du tips om bostäder På förhand före alla andra.

Ta kontakt med en av våra erfarna mäklare för att boka in en köprådgivning. Vi kan även tipsa dig om kommande bostäder till salu i Torslanda och på Öckerö.

Därför ska du värdera din bostad i Torslanda och Öckerö kommun

Vi är specialister på bostadsmarknaden i Torslanda och Öckerö kommun och vet vad som krävs för en lyckad bostadsaffär. I vårt första möte går vi igenom din bostad och samlar in all nödvändig information. Sedan gör vi en behovsanalys baserad på dina önskemål, bostadens skick och geografiskt läge samt rådande marknadsläge. Mäklaren tar fram ett förslag på strategi med en tidsplan både för försäljningen och ett eventuellt nytt köp.

Vi på Bjurfors Torslanda är professionella, ärliga och pålästa. Hos oss får du alltid en korrekt och realistisk värdering av din bostad. Välkommen att kontakta oss om du vill ha kostnadsfri muntlig värdering av din bostad.

Välkommen till Bjurfors Torslanda

  • Lokala experter – vi kan Torslanda
  • Nöjda säljare och köpare
  • Inlyssnande och kommunikativa mäklare

Köpa, sälja eller värdera bostad?

Våra mäklare kan Torslanda

Premiumupplevelse

Vårt proaktiva arbetssätt i kombination med ett stort personligt engagemang skapar de bästa förutsättningarna för en framgångsrik bostadsaffär. Hos våra mäklare i Torslanda och Öckerö får varje kund en premiumupplevelse – från första kontakt till avslut.

Första intrycket

Tillsammans med branschens främsta fotografer och stylister lyfter vi fram din bostads bästa egenskaper – och attraherar fler spekulanter.

Mäklare som gör skillnad

Ända sedan 1965 har affärsmannaskapet och engagemanget hos våra mäklare gjort stor skillnad. Vi har kompetensen och verktygen som den stora aktör vi är, samtidigt som vi har mäklare med lokal kännedom och personligt engagemang som ger allt vid varje affär.

Vi har köparna

Vi skapar optimal mix av marknadsföringsaktiviteter för att nå ut till så många potentiella köpare som möjligt. Detta inkluderar även matchning i Bjurfors köparregister Boagenten.