Hoppa till innehåll

Underbar trerummare högst upp i huset med balkong

  • På förhand
  • 67 kvm
  • 3 rum
  • 2 895 000 kr

Ytterby, Kungälv

Olles Gata 25

Pris:
2 895 000 kr
Avgift:
4 523 kr*
Antal rum:
3
Boarea:
67 kvm**
Typ:
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan:
4 av 4
Hiss:
Ja

*Inkl. Värme och vatten. Utöver månadsavgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 160 kr/mån som avser TV, bredband och telefoni.

**Enligt säljaren och bostadsrättsföreningen.

[En bra dold rubrik här]

På Förhand – Vad är det?

På Förhand ligger bostäder som av olika anledningar inte är ute till försäljning just nu men som kan komma att säljas om förutsättningarna är rätt.

Läs mer om På Förhand

Ansvarig mäklare

Josefin Andersson

Fastighetsmäklare

Kontakta mig

Bjurfors Kungälv
Josefin Andersson

BOKA EN KOSTNADSFRI VÄRDERING

Underbar trerummare högst upp i huset med balkong

Välplanerad trea i hjärtat av Ytterby - Varmt välkomna till Olles gata 25!

Beskrivning

Med stort nöje kan vi nu presentera denna trivsamma trerummare i den första etappen av Bohus Ängar. Bostaden präglas av genomgående stilrena materialval, trevlig planlösning samt ett fantastiskt ljusinsläpp från ett flertal fönster i olika väderstreck. En stor balkong med trevlig vy över ängarna förhöjer trivselfaktorn!

Den trevliga planlösningen erbjuder två väl tilltagna sovrum, ett badrum med dusch och kombimaskin, kök från Vedum samt ett luftigt vardagsrum med plats för stor soffgrupp och mediamöbel.

I Brf Bohus Ängar i Ytterby, Kungälv, får du det bästa av två världar när det nya området Nordtag växer fram. En trygg plats med en genuin bykänsla där personliga möten får ta plats. Här bor man med naturen som närmsta granne och med närhet till skolor, förskolor, matbutiker och vårdcentral. Med ett boende mitt i Nordtag får du ganska exakt en kilometer gång- eller cykelväg till Ytterby station och drygt fem kilometer till Kungälvs centrum, hit kan du med andra ord både cykla, åka bil eller buss. För dig som längtar till vidsträckta havsvyer och saltstänkta klippor så tar du dig enkelt med bil eller buss till havet på ca 20 minuter och till Marstrands bad- och båtliv för ett svalkande dopp på endast 30 minuter.

Varmt välkommen på visning!

Håll koll på detta objekt

Bilder

Planritning

Planlösning

Fakta om bostaden

Uteplats/balkong

Balkong

TV/bredband

Fiber. Datauttag för tele, TV och data i respektive lägenhet. Avtal
för TV, bredband och telefoni med Tele2 tecknas gemensamt och
debiteras separat utöver månadsavgiften till föreningen (obligatoriskt tillägg).

Fiber, Tele2.

Månadsavgift

Avgift/hyra
4 523 kr

Inkl. Värme och vatten. Utöver månadsavgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 160 kr/mån som avser TV, bredband och telefoni.

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Pris
2 895 000 kr
Lägenhetsnummer
342
Våningsplan
4 av 4
Hiss
Ja
Rum
3
Boarea
67 kvm*

*Enligt säljaren och bostadsrättsföreningen.

Energideklaration

Utförd
Ej utförd

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Bohus Ängar
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
51
Överlåtelseavgift
1 433 kr*

*Betalas av köpare

Parkering

Totalt 51 parkeringsplatser varav 5 med elbilsladdare. Separat kö.

Ekonomi

Andel i föreningen
1,8806%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning
798 524 kr

Nettoskuldsättningen är en uträkning baserad på information som föreningen har tillhandahållit. Den är eventuellt baserad på fel andelstal och kan därför vara felaktig.

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
2
Hushållsström
450 kr
Summa
450 kr

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggår
2021
Uppvärmning
Vattenburna radiatorer, fjärrvärme.

Länkar

Om Kungälv

Mäklaren om Kungälvs kommun

SMÅSTADSLIV OCH UNDERBAR NATUR
Kungälv är en blomstrande stad där dofter av blommor leder dig genom kullerstensgatorna. Här ligger också vackra Marstrand som bjuder på lugn på vintern och fylls av vimmel och event på sommaren. Välkommen till Kungälv, småstaden mellan hav och storstad.

MED NATUREN IN PÅ KNUTEN
Här bor du med småstadskänsla men med storstaden Göteborg bara två mil bort. Kungälv har det mesta, allt från charmiga gamla trähus till helt nybyggda områden. Staden har en dramatisk historia och dess vingslag känns än idag. Den har stått värd för ett nordiskt fredsavtal, bränts ner fyra gånger, länge tillhört Norge men sen mitten av 1600-talet är Kungälv svenskt.

Här bor du i den lilla staden med det stora utbudet. Du hittar också sköna naturupplevelser och havet ligger bara en liten bit bort. Den vackra landsbygden ger dig möjlighet till mysigt lantligt boende.

Ett populärt natur- och vildmarksområde är Svartedalens inre delar, beläget norr om Kungälv. Det är känt för storslagen natur, mäktiga skogar, trolska raviner, höga utsiktsberg, en rik flora och fauna samt många vackra sjöar. Bohusleden är en vandringsled som startar i Lindome strax söder om Göteborg och slingrar sig 37 mil till målet i Strömstad. Etapper genom Kungälv är Fontin-Grandalen och Grandalen-Bottenstugan. Marstrand är en otroligt vacker ö som är fylld av liv hela sommaren, den är något lugnare vintertid men är då en oas för själen. Ön är känd över hela världen för alla seglingsevent och sin skönhet.

Förutom fina vandringsleder och fiskesjöar erbjuder Kungälv många föreningsidrotter. För den golfintresserade har Kungälv hela sju golfbanor att välja mellan. Vid Fontins motionscentral finns naturlekplats, utegym, motionsspår, stigar och leder. Köpcenter Kongahälla Center erbjuder butiker, caféer, restauranger och hälsa i skön atmosfär.

NÄRHET TILL GÖTEBORG
I Kungälv finns ett stort utbud av förskolor och skolor. Det finns även flera KY-utbildningar med varierande inriktning. Byggnaden Mimers Hus är ett kulturhus och ett kunskapscentrum med gymnasieelever och personer som går vuxenutbildningar.

Närheten till Göteborg har gjort att kommunikationerna till och från Kungälv är mycket väl utbyggda. Det går expressbussar mellan Kungälv och Göteborg. Pendeltåg mellan Ytterby och Göteborg.

KONTAKT
Köpa, sälja eller värdera bostad i Kungälvs kommun? Kontakta våra mäklare i Kungälv! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Olles Gata 25

Olles Gata 25

442 55 Ytterby

Visa i Google Maps (öppnas i nytt fönster)

Boendekalkyl

Kontakta mäklaren om du behöver hjälp att ta fram en boendekalkyl.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Jag är intresserad av Olles Gata 25

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

Liknande bostäder

}