Hoppa till innehåll

Specialister på Kungälv

Hitta mäklare i Kungälv

Välkommen till Bjurfors mäklare i Kungälv!

Ska du köpa eller sälja bostad? Hos våra kompetenta mäklare i Kungälv kan du känna dig säker. Våra erfarna och engagerade fastighetsmäklare är specialister på Kungälv med omnejd. Allt för att hjälpa dig att göra en riktigt lyckad bostadsaffär.

Alla vi som arbetar på Bjurfors Kungälv bor i kommunen och har gedigen samlad erfarenhet som mäklare i Kungälv. Vi brinner för personlig service och ger allt för att kunden ska få en upplevelse utöver det vanliga. Vi förmedlar bostäder i hela Kungälvs kommun och har god lokalkännedom om populära områden såsom centrala Kungälv, Kovikshamn, Sundhammar, Tjuvkil, Tofta, Rörtången och Ytterby.

Våra specialiserade fastighetsmäklare i Kungälv guidar dig tryggt genom hela din bostadsaffär. I vårt stora spekulantregister Boagenten har vi tusentals köpare i regionen som aktivt letar efter sitt nästa hem – vilket gör att många av de bostäder vi förmedlar säljs redan innan visning.

Du hittar våra mäklare i Kungälv på Gymnasiegatan 6. Funderar du på att förändra ditt boende är du alltid välkommen till oss för goda råd och en kostnadsfri värdering av din nuvarande bostad i Kungälv.

Varmt välkommen till Bjurfors Kungälv!

Gymnasiegatan 6

Bjurfors Kungälv

Gymnasiegatan 6

442 34 Kungälv

kungalv@bjurfors.se

0303-20 86 60

Visa i Google Maps (öppnas i nytt fönster)

Pågående (41)

Urval av sålda (89)

Hitta mäklare i Kungälv

Hitta din mäklare

Mäklare Kungälv Bjurfors: Strandnära bostad i Kungälv - med direkt tillgång till båtar, hamn och vacker havsutsikt från trädgården.

Hitta ditt drömhem med Bjurfors mäklare i Kungälv

GÅR DU I säljtankar? Varmt välkommen till oss på Bjurfors Kungälv.

Vi som arbetar på Bjurfors Kungälv är ett stort sammansvetsat gäng som älskar vårt arbete. Hos oss får du alltid ett professionellt och vänligt bemötande. Vi lägger ner ett stort personligt engagemang i varje bostadsaffär för att både säljare och köpare ska bli nöjda. Med oss vid din sida är du i trygga händer.

Kungälv är en historisk och vacker stad som ligger vid mynningen av Göta älv och Nordre älv. Här lever du ett gemytligt småstadsliv samtidigt som du har bekvämt avstånd och goda kommunikationer till Göteborg. Staden har en blandad bebyggelse med allt från charmiga trähus till helt nybyggda områden. I centrala Kungälv ligger köpcentret Kongahälla Center där det erbjuds ett bra utbud av shopping, caféer och restauranger.

Kungälv är en stad med gamla anor och fästningarna Bohus och Carlsten vittnar om en lång och dramatisk historia. Staden har stått värd för ett nordiskt fredsavtal, bränts ner fyra gånger och tillhörde länge Norge men blev svenskt i mitten av 1600-talet.

Maklare-Kungalv-Bjurfors-bostad.jpg

I Kungälvs kommun finns det mycket att upptäcka. Här kan du bland annat uppleva Bohusläns natursköna kustlandskap, vandra Bohusleden som går mellan Lindome och Strömstad, bada i hav och sjöar samt utforska trolska skogar. Fontins naturreservat är Kungälvs mest besökta naturområde med omväxlande natur, skogsklädda höjder, mossmarker och gammal kulturmark. Marstrand är en idyllisk skärgårdsö som är vida känd för sin skönhet och segling i världsklass. För den golfintresserade har Kungälv hela sju golfbanor att välja mellan.

Kommunikationerna mellan Göteborg och Kungälv är mycket väl utbyggda. Närheten till Göteborg har också en positiv inverkan på det lokala näringslivet som inkluderar ett antal stora arbetsgivare, exempelvis Göteborgs Kex, ICA Sverige och OLW. Det finns även ett stort utbud av förskolor, skolor och andra utbildningar i Kungälv.

Hitta bostad i Kungälv

Vi har många bostäder till salu i Kungälv och förmedlar fastigheter i centrala Kungälv, Kovikshamn, Sundhammar, Tjuvkil, Tofta, Rörtången och Ytterby med mer.

Våra erfarna mäklare är specialister på den lokala bostadsmarknaden i Kungälv och ger dig gärna personlig rådgivning kring din bostadskarriär.

Viktigast för oss som mäklare på Bjurfors Kungälv

  • Vi ger service över förväntan
  • Trygga bostadsaffärer
  • Personligt engagemang

Med våra mäklare på Bjurfors Kungälv får du:

Lokal expertis och gedigen erfarenhet – våra drivna mäklare har lång erfarenhet av att förmedla bostäder i Kungälv, vilket betyder att vi är väl insatta i den lokala bostadsmarknaden och blir en trygg partner i försäljningsprocessen. Till vår hjälp har vi Bjurfors starka varumärke och inarbetade metoder när det gäller allt från styling och fotografering till marknadsföring.

Hög tillgänglighet – vi på Bjurfors Kungälv finns tillgängliga för våra kunder. Hos oss får du alltid snabb återkoppling samt löpande information och uppdateringar genom hela bostadsaffären.

Vi har köparna – via Bjurfors stora spekulantregister, Boagenten, kan vi matcha din bostad med köpklara spekulanter som letar efter sitt drömhem i Kungälv. Utöver detta har vi ett brett och väl utvecklat nätverk av intresserade köpare.

Maklare-Kungalv-Bjurfors-Hamngatan-Bohusfastning.jpg

Bostadsmarknaden i Kungälv är i utveckling

Kungälv ligger i en expansiv region som växer och utvecklas. Bostadsmarknaden i Kungälv är i ständig rörelse. I kommunen finns det många olika typer av bostäder att välja mellan. Du kan hitta villor, radhus, fritidshus och bostadsrätter i olika områden och prisklasser. Det finns även flera olika byggprojekt med nyproduktion i Kungälv.

Vill du veta mer om trender, prisutveckling eller vad som är på gång i Kungälv? Välkommen in till oss på Bjurfors Kungälv så delar vi med oss av vår kunskap om den lokala bostadsmarknaden.

Sälja bostad i Kungälv – ta kontakt med en mäklare i god tid

Att sälja en bostad och flytta till ett nytt boende innebär en stor förändring. Då kan det kännas tryggt att anlita en lokal mäklare som guidar dig genom försäljningsprocessen. Det frigör dessutom tid som du istället kan lägga på allt annat som behöver fixas inför din försäljning och flytt.

Vi rekommenderar alltid att ta kontakt med oss på Bjurfors Kungälv i ett tidigt skede i processen så att vi kan ge personlig rådgivning och svara på alla dina frågor och funderingar.

Det är också en stor fördel att hinna förhandsannonsera din bostad för att få in spekulanter.

Köpa bostad i Kungälv: Tips till dig som letar efter en bostad till salu Kungälv

Att köpa en bostad är ett stort och spännande steg. På Bjurfors Kungälv vet vi att det också kommer en mängd frågor vid flytt och bostadsköp. Våra mäklare finns alltid där för att hjälpa dig att svara på frågor om bostaden, affären och området. Vi kan även tipsa om bostäder som kommer ut som kommande försäljning i Kungälv.

Innan du börjar jakten på ett nytt boende bör du fundera över vilket typ av bostad du är ute efter och i vilket område du vill bo. Om du ser en bostad du gillar – kontakta mäklaren tidigt och meddela ditt intresse. Många bostäder säljs innan visning så se till att inte gå miste om ditt drömhem.

Tänk även på att ha lånelöftet klart. Om du inte har ett lånelöfte än kan vi hjälpa dig att snabbt komma i kontakt med vår samarbetspartner SEB.

Ligg steget före och anmäl dig till Boagenten – där får du tips om bostäder På förhand före alla andra.

Maklare-Kungalv-Bjurfors-Stapelbaddsgatan.jpg

Värdera bostad i Kungälv

Oavsett om du planerar att flytta eller inte kan det vara en bra idé att värdera din bostad. Vid en värdering går mäklaren igenom hela bostaden både invändigt och utvändigt, vilket tar mellan 30 och 60 minuter. Därefter gör mäklaren en analys och värderar din bostad efter dess läge, skick och det rådande marknadsläget.

Om du vill ha en kostnadsfri muntlig värdering av din bostad, kontakta oss på Bjurfors Kungälv. Vi har den fingerspetskompetens och kunskap som krävs för att ge en korrekt värdering av varje enskild bostad.

Välkommen till Bjurfors Kungälv

  • Rutinerade mäklare – vi är experter på Kungälv
  • Vi vet vad som krävs för en lyckad bostadsaffär
  • Starka kundrelationer och ett stort nätverk

Köpa, sälja eller värdera bostad?

Våra mäklare kan Kungälv

Högt kundförtroende

Vi satsar på goda kundrelationer. Tack vare ett stort personligt engagemang och lokal expertis känner sig våra kunder på Bjurfors Kungälv trygga genom hela förmedlingsprocessen.

Första intrycket

Tillsammans med branschens främsta fotografer och stylister lyfter vi fram din bostads bästa egenskaper – och attraherar fler spekulanter.

Mäklare som gör skillnad

Ända sedan 1965 har affärsmannaskapet och engagemanget hos våra mäklare gjort stor skillnad. Vi har kompetensen och verktygen som den stora aktör vi är, samtidigt som vi har mäklare med lokal kännedom och personligt engagemang som ger allt vid varje affär.

Vi har köparna

Vi skapar optimal mix av marknadsföringsaktiviteter för att nå ut till så många potentiella köpare som möjligt. Detta inkluderar även matchning i Bjurfors köparregister Boagenten.