Bostäder till salu i Kållered

Hitta din nya bostad i Kållered

Attraktiva bostäder till salu i Kållered

Här hittar du alla våra lediga bostäder till salu i Kållered just nu!

 • Fritidshus

  Kållered, Mölndal

  På förhand
  Adress
  Ekåsvägen 20
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  31 kvm
  Tomtarea
  300 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

Området

Att bo i Kållered

Kållered är en tätort belägen i Mölndals kommun. Kållered har vacker natur och är ett stillsamt område med bra kommunikationer och närhet till Göteborg.

Här finns all service du kan önska. Butiker, bibliotek, apotek, banker, vårdcentral etc. I västra Kållered finns Kållereds köpcentrum med varuhus som IKEA och många andra stora och välkända kedjor.

Kållered är beläget i Mölndals kommun och inom kommunen finns ett stort utbud av dagis, förskolor och grundskolor. I centrala Mölndal finns Fässbergsgymnasiet som förutom de traditionella programmen erbjuder många specialiserade utbildningar.

För den som är sportintresserad finns Kållereds sportklubb som är en av Mölndals största föreningar med ca 1200 medlemmar där man kan utöva fotboll, ishockey och bandy.

Torrekulla är ett naturområde med vandringsleder och sjöar som ligger i närheten av Kållereds köpcentrum. Tulebosjön är den största sjön i Kållered med en barnvänlig badplats och är en av de sjöar i Mölndals kommun som man kan fiska fritt i.

Kållereds kyrka är Mölndals äldsta byggnad med delar från 1200-talet. Kyrkan ligger i Kållereds gamla centrum. Byn Långåker är känd sedan 1500-talet.

Mölndals kommun har ett välutvecklat och diversifierat näringsliv. Företagsstrukturen har en tydlig profil som domineras av elektronik, läkemedel, medicinsk teknik, hygienartiklar, papper, kemiska produkter, livsmedel samt handel. Stora företag som är rotade i Mölndals kommun är bland annat Astra, Santa Maria och Ericsson.

I Mölndals kommun bor drygt 60.000 personer och över 22.000 pendlar hit varje dag för att arbeta på någon av de många arbetsplatserna. Kållered har ett strategiskt läge i nära anslutning till de större kommunikationslederna E6, E20/Söderleden, västkustbanan samt kust till kustbanan. Pendeltåget mot Kungsbacka från Göteborg stannar i Kållereds centrum med anslutning till en större busshållplats.

Köpa eller sälja bostad i Kållered? Kontakta våra mäklare i Mölndal! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.