3:a Mölndal - Centralt

Mölndal - Centralt, Mölndal

Åbybergsgatan 43

På förhand
Avgift
3 907 kr
Antal rum
3
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
75 kvm

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

3:a Mölndal - Centralt

Välkomna till denna trea om ca 75 kvm som ligger med ett utmärkt läge nära Mölndals Innerstad. Bostaden totalrenoverades 2018.

 • Ansvarig mäklare

  Daniel Adelsson

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 031-706 83 51

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Välkomna till en bostad med villakänsla. Åbybergsgatan 43 - Bjurfors
Välkomna till en bostad med villakänsla
Interiörbild. Åbybergsgatan 43 - Bjurfors
Stilrent kök som går i vitt. Åbybergsgatan 43 - Bjurfors
Stilrent kök som går i vitt
Bra med arbetsyta samt gott om plats för kökets alla redskap i skåp och lådor. Åbybergsgatan 43 - Bjurfors
Bra med arbetsyta samt gott om plats för kökets alla redskap i skåp och lådor
Snyggt med integrerade lösningar för kyl, frys samt diskmaskin. Åbybergsgatan 43 - Bjurfors
Snyggt med integrerade lösningar för kyl, frys samt diskmaskin
Matbordet kan trivsamt placeras vid fönstret. Åbybergsgatan 43 - Bjurfors
Matbordet kan trivsamt placeras vid fönstret

Beskrivning

Beskrivning

Välkomna till denna trea om ca 75 kvadratmeter som ligger med ett utmärkt läge nära Mölndals Innerstad. Bostaden som totalrenoverades under 2018 är planerad med ett rymligt vardagsrum med utgång till uteplatsen i söderläge, ett ljust kök med plats för matbord och fönster i två väderstreck, stilrent renoverat badrum med tvättmaskin samt två bra sovrum. Från hallen och vardagsrummet når vi den praktiska klädkammaren som rymmer det mesta. På ett par minuters promenad når vi Mölndals Innerstad med ett utbud av flera mataffärer, kläd- och skobutiker, detaljhandel, Systembolag, apotek m.fl. Samt även mycket goda kommunikationer med både tåg, buss och spårvagnsförbindelser.

Rumsbeskrivningar

Åbybergsgatan 43

Välkomna till denna totalrenoverade och välplanerade bostad i Centrala Mölndal. Bostaden ca 75 kvadratmeter är fördelade på tre r.o.k kök och är planerad enligt följande:

Vi stiger in i hallen och härifrån har vi en direktvy in mot köket. Till vänster finns plats för att hänga av sig ytterkläderna och det ryms även en hallmöbel för den som önskar. På väggarna sitter en ljusmönstrad tapet och på golvet ligger ett parkettgolv.

Köket är stilrent inrett med vita luckor och över arbetsbänken sitter ett kakel i olika gråa nyanser. Här finns bra med arbetsyta för att förbereda matlagningen och kökets alla redskap får enkelt plats i skåp och lådor. Vid ett av fönsterna finner vi den naturliga platsen för matsalsbordet. Den maskinella utrustningen består av integrerad kyl och frys i fullhöjd, integrerad diskmaskin, spishäll samt ugn. Väggarna är ljusa och på golvet ligger samma finns golv som i hallen.

Vardagsrummet är stort och rymmer en soffgrupp med tillhörande möblemang. Gavelläget ger rummet ett trevlig ljus och det är från detta rum som vi når uteplatsen. Ett par steg ner från altandörren når vi träaltanen där det får plats en loungegrupp. Här sitter vi gärna en varm sommardag och njuter av solen. Söderläget ger sol från förmiddag till eftermiddag.

Badrummet är stilrent inrett med kakel och klinker i olika gråa nyanser. Under klinkerplattorna finner vi skön golvvärme och spotlighten i taket ger ett bra ljus. Det är inrett med dusch med vikbara glasväggar, toalett, handfat med kommod samt ovansittande spegelskåp. Här finns även en tvättmaskin som underlättar vardagen.

Bostaden har två bra sovrum, huvudsovrummet har mörkgröna väggar och samma fina parkettgolv som i övriga lägenheten. Här finns bra med plats för en dubbelsäng med tillhörande möblemang. Precis utanför sovrummet finner vi klädkammaren som rymmer det mesta.

Det andra sovrummet används idag som ett barnrum. Här finns flera garderoben som underlättar klädförvaringen och i övrigt ryms en säng.

Välkomna till en bostad som totalrenoverades under 2018!

Fakta

Uteplats/balkong

Uteplats

Övriga byggnader/utrymmen

Det finns cykelförråd, samlingslokal, förråd och tvättstuga med torkrum.
2 tvättmaskiner och torktumlare. Föreningen har ett växthus som medlemmarna kan nyttja.

TV/bredband

Via fiber

Parkering

P-plats med eluttag går att hyra för 140 kr/mån.

Övrigt

I de centrala delarna av Mölndal är denna lägenhet belägen. Här bor ni i ett charmigt flerbostadshus i ett område med både villor och liknande bostäder som denna. På ett par minuters promenadavstånd når ni Mölndals centrum där ni finner all tänkbar service samt kommunikationer i form av både tåg, buss och spårvagn som lätt och smidigt tar dig in till Göteborgs stadskärna. Ett lugnt och trivsamt område med närhet till det mesta.

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Lägenhetsnummer
1
Våningsplan
0 av 2*
Hiss
Nej
Rum
3
Sovrum
2
Boarea
75 kvm**

* 0,5 trappor.

** Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen

Energideklaration

Utförd
Ej utförd

Bostadsrättsförening

Namn
Åbyberget
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
10
Överlåtelseavgift
1163
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

Allmänt om föreningen

Fastigheten genomgick en större renovering 1986-1987. Då utfördes tilläggsisolering, aluminiumplåt på fasaden, fuktisolering av källarplanet med platonmatta, fönster och dörrar byttes ut och man gjorde stambyte. Ett antal lägenheter fick balkonger och yttertaket lades om. Fläktsystemet har kontrollerats 2007. Ventilationen har utökats i huset och nya köksfläktar har monterats. Cykelrum har iordningställts. 2010 installerades det nytt portkodsystem. 2011 installerades nya takfönster. Föreningens ekonomiska förvaltning handhas av Revisorsringen. Den tekniska förvaltningen sker i egen regi.

Föreningen äger sin egen mark och kommer därigenom ej påverkas av eventuellt höjda tomträttsavgälder.

Månadsavgift

Avgift/hyra
3 907 kr

Ekonomi

Andel i föreningen
11,56%
Andel av årsavgiften är
11,56%
Pantsatt
Ja

Driftskostnad (per månad)

Försäkring
190 kr
Summa
190 kr

Kostnaden skall ses som ett riktvärde.

Byggnadssätt

Byggår
1947
Uppvärmning
Fjärrvärme

Länkar

Området

Mäklaren om Mölndal

På bara tio minuter från Göteborg finner du allt som Mölndal har att erbjuda. Här finns historia, kultur, naturupplevelser och flera fina bostadsområden att bosätta sig i. Naturen och storstan är lika nära. Om du bor i Mölndal så bor du också i en dynamisk storstadsregion men i en miljö där proportionerna är lagom och takten lite lugnare.

SERVICE OCH UTBILDNING
I Mölndal finns bra service i form av butiker, bibliotek, apotek, banker, sjukhus/vårdcentraler etc. Här finner man ett stort utbud av förskolor och grundskolor.

HISTORIA
Mölndal är en stad med underbar natur och mycket historia. Här kan du hitta spår efter tidigare generationer. Muséerna i Kvarnbyn gör bygdens historia levande. Där dånar forsen lika självklar idag som för 1000 år sedan då man började tämja vatten för att mala säd. Nu trängs industribyggnader med pittoreska trähus utmed de branta klippkanterna. Gunnebo Slott och Trädgårdar från 1700-talet ger generösa upplevelser för alla sinnen och ligger i grönskan mellan Stensjön och Rådasjön.

NATUR OCH FRITID
Upplevelser för den aktive finns alltid nära. Mölndal är rikt på sjöar och vattendrag. Stensjön t.ex. har förbindelse med Rådasjön via Stålloppet där den trolska naturen lockar till spännande upptäcktsfärder med kanot. Det finns flera badplatser med stor variation och till salta bad är det bara 15 minuter. Sportintresset är stort i Mölndals kommun och många mölndalsbor är aktiva idrottsutövare. Här finns också Åbytravet vilken är Sveriges näst största travbana som lockar ca 260.000 besökare varje år.

NÄRINGSLIV
I kommunen finns ett välutvecklat och diversifierat näringsliv. Företagsstrukturen har en tydlig profil som domineras av elektronik, läkemedel, medicinsk teknik, hygienartiklar, papper, kemiska produkter, livsmedel samt handel. Stora företag som är rotade i Mölndal är bland annat Astra Zeneca, Santa Maria och SCA.

KOMMUNIKATIONER
Mölndal har ett strategiskt läge i nära anslutning till de större kommunikationslederna E6, E20/Söderleden, västkustbanan samt Kust till kust-banan. Busstrafiken i Mölndal är väl utbyggd och från Mölndals innerstad går spårvagnar och bussar till Göteborg. Pendeltåget från Göteborg Centralstation mot Kungsbacka stannar i Mölndal, Kållered och Lindome.

Köpa eller sälja bostad i Mölndal? Kontakta våra mäklare i Mölndal! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Åbybergsgatan 43

Åbybergsgatan 43,
431 31 Mölndal

Visa i Google Maps

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Daniel Adelsson

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 031-706 83 51

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Mölndal - Centralt, Mölndal

  Adress
  Gladiolusgatan 5 G
  Utgångspris
  2 195 000 kr
  Månadsavgift
  4 722 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  76 kvm

  Visning: 2019-08-26 17.15 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Mölndal - Centralt, Mölndal

  Adress
  Prytzgatan 19
  Månadsavgift
  3 882 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  51 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Mölndal - Centralt, Mölndal

  På förhand
  Adress
  Gladiolusgatan 2 B
  Månadsavgift
  4 096 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  76 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!