3:a Mölndal - Stensjön

Mölndal - Stensjön, Mölndal

Larssons Berg 12

På förhand
Avgift
3 873 kr
Antal rum
3
Boarea
69 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
2 av 5
Hiss
Ja

3:a Mölndal - Stensjön

Välplanerad gavellägenhet med hänförande utsikt över Stensjön. Stora fönster, öppen social planlösning och hög standard.

 • Ansvarig mäklare

  Daniel Adelsson

  Fastighetsmäklare / Franchisetagare

  :
  Mobil: 0766-48 79 72
  Telefon: 031-706 83 51

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Larssons Berg 12 är huset närmast sjön. Larssons Berg 12 - Bjurfors
Larssons Berg 12 är huset närmast sjön
Interiörbild. Larssons Berg 12 - Bjurfors
Flera stora fönsterpartier ger rummet ett härligt ljus. Larssons Berg 12 - Bjurfors
Flera stora fönsterpartier ger rummet ett härligt ljus
En öppen och social planlösning. Larssons Berg 12 - Bjurfors
En öppen och social planlösning
Ett stilrent kök som går i en ljus ton. Larssons Berg 12 - Bjurfors
Ett stilrent kök som går i en ljus ton

Beskrivning

Beskrivning

Den hänförande utsikten över Stensjön sätter en unik prägel på detta hem och gör att det blir ett utav områdets bästa lägen. Denna gavellägenhet erbjuder ett högt och fritt läge med sol under större delen utav dagen. Stensjöberget erbjuder ett modernt och bekvämt boende nära såväl naturen kring Gunnebo Slott som kommunikationer till Mölndal Innerstad och Göteborg.

Med sitt läge på våning två nås bostaden från husets entréplan då det ligger i sutteräng. Här erbjuds en genomgående hög standard och stilfulla materialval samt goda förvaringsmöjligheter. Stora fönsterpartier skapar ett fint ljusflöde över parkettgolven och den öppna planlösningen mellan vardagsrummet och det ljusa köket från Vedum. Det är härifrån vi når den ombonade balkong i härligt sydvästläge. Vidare är bostaden planerad med två rymliga sovrum som har flera garderober och båda har utsikt över sjön. Helkaklat badrum med tvättdel. Här bor man med alla tänkbara bekvämligheter och det är bara att flytta in!

Interiör

Den hänförande utsikten över Stensjön sätter en unik prägel på detta hem och gör att det blir ett utav områdets bästa lägen. Bostadens ca 69 kvadratmetrarna är fördelande enligt följande:

Vi tar klivet in i bostaden och får direkt en känsla av rymd och ljus. Direkt till höger finner vi plats för våra ytterkläder i garderoberna. På golvet ligger ett fint parkettgolv och väggarna är målade i en ljusgrå ton.

Köket är stilrent inrett med ljusa luckor, mörkgrått kakel samt en grå bänkskiva. Här finns bra med arbetsyta och kockens alla redskap får enkelt plats i lådorna och skåpen. Vid fönstret och vid den öppna planlösningen finner vi den givna platsen för matbordet. Den maskinella utrustningen består av två kombinerade kyl/frysar, spishäll, inbyggd fläkt, integrerad diskmaskin, samt ugn och mikro i bekväm arbetshöjd.

Vardagsrummet som har en öppen planlösning med köket rymmer en soffa med tillhörande möblemang samt en tv-bänk. De stora fönsterpartierna ger rummet ett fint ljus. Det är härifrån som vi når balkongen som har ett högt och fritt sydvästläge. Balkongen blir favoritplatsen under de varma månaderna.

Huvudsovrummet nås från vardagsrummet. En dubbelsäng och andra sängmöbler får enkelt plats och kläderna kan vi förvara i garderoberna som finns. Om vi tittar ut genom fönstret så ser vi sjön.

Det andra sovrummet används idag som ett barnrum. Säng, skrivbord samt förvaringsmöbler ryms här. Tack vare gavelläget på bostaden finns det fönster i två väderstreck som ger ljus till detta rum.

Badrummet går i neutrala färger så som vitt och grått. Vita kakelplattor klär väggarna och på golvet vilar en gråmelerad klinker. Badrummet är inrett med dusch, toalett, handfat med kommod och ovansittande spegelskåp. Ovanför tvättmaskinen och torktumlaren finner vi en praktisk arbetsbänk samt skåpförvaring.

Varmt välkomna på visning!

Fakta

Uteplats/balkong

Balkong, läge sydväst.

Övriga byggnader/utrymmen

Det finns förråd, 6 st barnvagnsrum och 2 miljöstationer. Som boende har man tillgång till gemensamhetshuset Träffen som är utrustat med kök för att möjliggöra möten, event kalas eller övernattning. Här finns även altan och boulbana.

TV/bredband

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Svenska Stadsnät.

Bredband. Leverantör: Svenska Stadsnät.

Parkering

105 parkeringsplatser. Går att hyra för 400 kr/mån. Utöver finns 10 p-platser för besökande

Ekonomi

Andel i föreningen
1,22498%
Andel av årsavgiften är
1,04056%
Pantsatt
Ja

Driftskostnad (per månad)

Hushållsström
350 kr
Försäkring
185 kr
Vatten/Avlopp
190 kr
Summa
725 kr

Kostnader skall ses som riktvärden.

Energideklaration

Utförd
Ej utförd

Bostadsrättsförening

Namn
Riksbyggen Bostadsrättsförening Stensjöberget
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
102
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1190
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

Allmänt om föreningen

Riksbyggens Brf Stensjöberget äger av fastigheten Issågen 6 som innefattar 6 punkthus med sammanlagt 102 bostadsrätter. Fastighetens adress är Larssons berg 2-12. Riksbyggen står för den ekonomiska förvaltningen och Tornstaden står för byggnadsprojektet.

Föreningen äger sin egen mark och kommer därigenom ej påverkas av eventuellt höjda tomträttsavgälder.

Månadsavgift

Avgift
3 873 kr

inkl. värme och kabel-tv

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Lägenhetsnummer
1007
Våningsplan
2 av 5*
Hiss
Ja
Rum
3
Sovrum
2
Boarea
69 kvm**

* Sutterräng. Våning 2 nås från husets entréplan.

** Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggår
2017
Uppvärmning
Fjärrvärme, vattenburet radiatorsytem
Ventilation
FTX

Länkar

Området

Mäklaren om Mölndal

På bara tio minuter från Göteborg finner du allt som Mölndal har att erbjuda. Här finns historia, kultur, naturupplevelser och flera fina bostadsområden att bosätta sig i. Naturen och storstan är lika nära. Om du bor i Mölndal så bor du också i en dynamisk storstadsregion men i en miljö där proportionerna är lagom och takten lite lugnare.

SERVICE OCH UTBILDNING
I Mölndal finns bra service i form av butiker, bibliotek, apotek, banker, sjukhus/vårdcentraler etc. Här finner man ett stort utbud av förskolor och grundskolor.

HISTORIA
Mölndal är en stad med underbar natur och mycket historia. Här kan du hitta spår efter tidigare generationer. Muséerna i Kvarnbyn gör bygdens historia levande. Där dånar forsen lika självklar idag som för 1000 år sedan då man började tämja vatten för att mala säd. Nu trängs industribyggnader med pittoreska trähus utmed de branta klippkanterna. Gunnebo Slott och Trädgårdar från 1700-talet ger generösa upplevelser för alla sinnen och ligger i grönskan mellan Stensjön och Rådasjön.

NATUR OCH FRITID
Upplevelser för den aktive finns alltid nära. Mölndal är rikt på sjöar och vattendrag. Stensjön t.ex. har förbindelse med Rådasjön via Stålloppet där den trolska naturen lockar till spännande upptäcktsfärder med kanot. Det finns flera badplatser med stor variation och till salta bad är det bara 15 minuter. Sportintresset är stort i Mölndals kommun och många mölndalsbor är aktiva idrottsutövare. Här finns också Åbytravet vilken är Sveriges näst största travbana som lockar ca 260.000 besökare varje år.

NÄRINGSLIV
I kommunen finns ett välutvecklat och diversifierat näringsliv. Företagsstrukturen har en tydlig profil som domineras av elektronik, läkemedel, medicinsk teknik, hygienartiklar, papper, kemiska produkter, livsmedel samt handel. Stora företag som är rotade i Mölndal är bland annat Astra Zeneca, Santa Maria och SCA.

KOMMUNIKATIONER
Mölndal har ett strategiskt läge i nära anslutning till de större kommunikationslederna E6, E20/Söderleden, västkustbanan samt Kust till kust-banan. Busstrafiken i Mölndal är väl utbyggd och från Mölndals innerstad går spårvagnar och bussar till Göteborg. Pendeltåget från Göteborg Centralstation mot Kungsbacka stannar i Mölndal, Kållered och Lindome.

Köpa eller sälja bostad i Mölndal? Kontakta våra mäklare i Mölndal! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Larssons Berg 12

Larssons Berg 12,
431 66 Mölndal

Visa i Google Maps

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Daniel Adelsson

  Fastighetsmäklare / Franchisetagare

  :
  Mobil: 0766-48 79 72
  Telefon: 031-706 83 51

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Mölndal - Stensjön, Mölndal

  Adress
  Larssons Berg 8
  Utgångspris
  2 495 000 kr
  Månadsavgift
  3 347 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  56,5 kvm

  Visning: 2021-04-19 18.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Mölndal - Stensjön, Mölndal

  På förhand
  Adress
  Larssons Berg 6
  Utgångspris
  5 495 000 kr
  Månadsavgift
  5 002 kr
  Antal rum
  4
  Sovrum
  3
  Boarea
  89 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!