1:a Mölndal - Stensjön

Mölndal - Stensjön, Mölndal

Larssons Berg 8

På förhand
Avgift
2 343 kr
Antal rum
1
Boarea
32 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Hiss
Ja

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

1:a Mölndal - Stensjön

Välkomna till en mycket ljus och fin nyproducerad lägenhet om ca 32 kvm. Stor balkong med sydvästläge och sjöutsikt.

 • Ansvarig mäklare

  Daniel Adelsson

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 031-706 83 51

Bilder

Välkomna till en välplanerad etta med sjöutsikt!. Larssons Berg 8 - Bjurfors
Välkomna till en välplanerad etta med sjöutsikt!
Interiörbild. Larssons Berg 8 - Bjurfors
Ett stilrent kök som går i vitt. Larssons Berg 8 - Bjurfors
Ett stilrent kök som går i vitt
Den mörka arbetsbänken bryter snyggt av det vita köket. Larssons Berg 8 - Bjurfors
Den mörka arbetsbänken bryter snyggt av det vita köket
Diskmaskinen underlättar vardagen. Larssons Berg 8 - Bjurfors
Diskmaskinen underlättar vardagen
Genomgående vita väggar. Larssons Berg 8 - Bjurfors
Genomgående vita väggar

Beskrivning

Beskrivning

Välkomna till en mycket ljus och fin nyproducerad lägenhet med ett bra läge. Stensjöberget erbjuder ett modernt och bekvämt boende nära naturen kring Gunnebo Slott och kommunikationer till Mölndals Innerstad och Göteborg. Mölndals centrum moderniseras för närvarande med en helt ny galleria som ska stå klar hösten 2018.

Lägenhetens välplanerade ytor har genomgående hög standard och moderna materialval. Det stora fönsterpartiet skapar ett fint ljusflöde över parkettgolven. Bostaden har ett stilrent kök med vita luckor och den mörka bänkskivan skapar en fin kontrast i köket. Det är utrustat med en diskmaskin, kombinerad kyl/frys, spishäll, fläkt samt ugn och mikro. Den smarta öppna planlösningen gör så det finns plats för soffa, säng och matbord. Vidare har bostaden ett helkaklat badrum med vitt kakel och ett mörkare klinkers som skapar en en modern känsla. Badrummet är utrustat med dusch, toalett, handfat, en kombinerad tvättmaskin/torktumlare med en praktisk arbetsbänk över.
Lägenheten har en stor balkong med många soltimmar för att njuta av olika sorters trevligheter. Från balkongen ser vi Stensjön!

Här bor man med alla tänkbara bekvämligheter och det är bara att flytta in!

Fakta

Uteplats/balkong

Balkong, läge sydväst.

Övriga byggnader/utrymmen

Det finns förråd, 6 st barnvagnsrum och 2 miljöstationer. Som boende har man tillgång till gemensamhetshuset Träffen som är utrustat med kök för att möjliggöra möten, event kalas eller övernattning. Här finns även altan och boulbana.

TV/bredband

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Svenska Stadsnät.

Parkering

105 parkeringsplatser. Går att hyra för 400 kr/mån. Till parkeringsplaterna är det separat kö. Utöver finns 10 p-platser för besökande.

Månadsavgift

Avgift/hyra
2 343 kr

Inkl. värme.

Ekonomi

Andel i föreningen
0,55642%
Andel av årsavgiften är
0,65493%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Lägenhetsnummer
1036
Våningsplan
0 av 5
Hiss
Ja
Rum
1
Boarea
32 kvm*

* Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen

Byggnadssätt

Byggår
2017
Uppvärmning
Fjärrvärme, vattenburet radiatorsytem
Ventilation
FTX

Om föreningen

Namn
Riksbyggen Bostadsrättsförening Stensjöberget
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
102
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1163
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

Allmänt om föreningen

Riksbyggens Brf Stensjöberget äger av fastigheten Issågen 6 som innefattar 6 punkthus med sammanlagt 102 bostadsrätter. Fastighetens adress är Larssons berg 2-12. Riksbyggen står för den ekonomiska förvaltningen och Tornstaden står för byggnadsprojektet.

Föreningen äger sin egen mark och kommer därigenom ej påverkas av eventuellt höjda tomträttsavgälder.

Övrigt

KOMMUNIKATIONER OCH SERVICE
Området kring Stensjön är mycket omtyckt tack vare sina vackra natursköna omgivningar kring sjön. Här bor ni lugnt och skönt men kommer smidigt ut på leden in till Göteborg och det är även bra bussförbindelser. I närområdet finns fik, pizzeria, närbutik, minigolf och badstrand. Gunnebo Slott finns på cykelavstånd och där finner vi trädgårdar, café och byggnader med historia från 1700-talet. Här finns även flera upplysta promenadslingor för den som vill motionera. Lite längre bort finns Rådasjön som är ett populärt tillhåll under alla årstider då det anordnas många aktiviteter runtomkring. Där finner vi bland annat roddklubb och fina badplatser för både stora och små. När isen ligger frusen finner vi de som är ute och pimplar och de som åker skridskor.

Driftskostnad (per månad)

Hushållsström
300 kr
Försäkring
165 kr
Vatten/Avlopp
200 kr
Summa
665 kr

Kostnader skall ses som riktvärden,

Länkar

Området

Mäklaren om Mölndal

På bara tio minuter från Göteborg finner du allt som Mölndal har att erbjuda. Här finns historia, kultur, naturupplevelser och flera fina bostadsområden att bosätta sig i. Naturen och storstan är lika nära. Om du bor i Mölndal så bor du också i en dynamisk storstadsregion men i en miljö där proportionerna är lagom och takten lite lugnare.

SERVICE OCH UTBILDNING
I Mölndal finns bra service i form av butiker, bibliotek, apotek, banker, sjukhus/vårdcentraler etc. Här finner man ett stort utbud av förskolor och grundskolor.

HISTORIA
Mölndal är en stad med underbar natur och mycket historia. Här kan du hitta spår efter tidigare generationer. Muséerna i Kvarnbyn gör bygdens historia levande. Där dånar forsen lika självklar idag som för 1000 år sedan då man började tämja vatten för att mala säd. Nu trängs industribyggnader med pittoreska trähus utmed de branta klippkanterna. Gunnebo Slott och Trädgårdar från 1700-talet ger generösa upplevelser för alla sinnen och ligger i grönskan mellan Stensjön och Rådasjön.

NATUR OCH FRITID
Upplevelser för den aktive finns alltid nära. Mölndal är rikt på sjöar och vattendrag. Stensjön t.ex. har förbindelse med Rådasjön via Stålloppet där den trolska naturen lockar till spännande upptäcktsfärder med kanot. Det finns flera badplatser med stor variation och till salta bad är det bara 15 minuter. Sportintresset är stort i Mölndals kommun och många mölndalsbor är aktiva idrottsutövare. Här finns också Åbytravet vilken är Sveriges näst största travbana som lockar ca 260.000 besökare varje år.

NÄRINGSLIV
I kommunen finns ett välutvecklat och diversifierat näringsliv. Företagsstrukturen har en tydlig profil som domineras av elektronik, läkemedel, medicinsk teknik, hygienartiklar, papper, kemiska produkter, livsmedel samt handel. Stora företag som är rotade i Mölndal är bland annat Astra Zeneca, Santa Maria och SCA.

KOMMUNIKATIONER
Mölndal har ett strategiskt läge i nära anslutning till de större kommunikationslederna E6, E20/Söderleden, västkustbanan samt Kust till kust-banan. Busstrafiken i Mölndal är väl utbyggd och från Mölndals innerstad går spårvagnar och bussar till Göteborg. Pendeltåget från Göteborg Centralstation mot Kungsbacka stannar i Mölndal, Kållered och Lindome.

Köpa eller sälja bostad i Mölndal? Kontakta våra mäklare i Mölndal! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Larssons Berg 8

Larssons Berg 8,
431 66 Mölndal

Visa i Google Maps

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Daniel Adelsson

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 031-706 83 51