Bostäder till salu i Sävedalen

Hitta din nya bostad i Sävedalen

Attraktiva bostäder till salu i Sävedalen

Här hittar du alla våra lediga bostäder till salu i Sävedalen just nu!

 • Friliggande villa

  Sävedalen, Partille

  Besiktigad
  Adress
  Gränsvägen 14
  Utgångspris
  5 695 000 kr
  Antal rum
  6
  Sovrum
  4
  Boarea / Biarea
  160 kvm / 117 kvm
  Tomtarea
  761 kvm

  Visning: 2019-09-22 14.00 Boka här

 • Friliggande villa

  Sävedalen, Partille

  Besiktigad
  På förhand
  Adress
  Puketorpsvägen 16
  Antal rum
  7
  Sovrum
  5
  Boarea / Biarea
  110 kvm / 80 kvm
  Tomtarea
  835 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

Området

Mäklaren om Sävedalen

Sävedalen ligger i Partille kommun, precis intill Göteborgs stadsgräns. Området består av blandad bebyggelse med allt ifrån äldre villor till moderna radhusområden och bostadsrätter. Det är ett populärt och attraktivt område att bo i, med naturen i nära anslutning.

SERVICE OCH SKOLOR
Sävedalens köpgata är en levande affärsgata som löper genom hela dalen. Här finner man all tänkbar service, matbutiker, restauranger, bageri, bensinstation och kommunikation mot både Göteborg och Partille. Saluhallen är väl värd ett besök, liksom Triumfglass härliga café eller Oves populära gatukök. Varje vår och höst arrangeras en trevlig marknad längs köpgatan.
Det är inte långt till Partille Centrum och här finns service i form av t ex banker, post, vårdcentral. Köpcentrat Allum som sträcker sig över motorvägen erbjuder shopping i ett hundratal butiker. Här finns även restauranger, caféer och en stor ICA-butik. Partille kommun erbjuder lärande för alla åldrar. Här finns flera förskolor, både enskilda och kommunala, samt familjedaghem och öppen förskola. I kommunen finns det flera grundskolor utspridda. Det finns även en gymnasieskola.

FRITID
För den motionssugna finns det elbelysta motionsspår och fina vandringsleder bland annat i Delsjöreservatet och Skatåsområdet. Här kan man dessutom hyra kanot, fiska och bada. Mitt i Sävedalen ligger parken Bockemossen som är ett populärt utflyktsmål för barnfamiljer. Vallhamra Idrottsplats ligger i centrala Sävedalen, här finns något för alla, till exempel fotbollsplaner, ishall och inomhushall.

KOMMUNIKATIONER
Kommunikationerna till och från området är goda, E20 ligger i anslutning och tar er enkelt mot både Göteborg och Alingsås. Det finns även bra bussförbindelser för den som pendlar.

Köpa eller sälja bostad i Sävedalen? Kontakta våra mäklare i Partille! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.